Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Személyes véleményem, hogy a Win7-nél jobb Win nem jött ki, a 8-nál kezdődött a hanyatlás, ami a felesleges innovációkat és újításokat illeti. Lásd csempe erőltetés, start menü elhagyás, amiből ugyan visszatáncolt a Microsoft, de hülyék lettek volna nem behódolni a feldühödött felhasználóknak.
Win 10 érdekes egy jószág, nem mondanám rossznak, a 8 után felüdülés, de szintén "újítottak" benne egy rakás dolgot, amit nem kelett volna, és ami mondjuk nálad letisztultságot jelent, az másnál nem feltétlenül igaz.Számomra az MS Win csúcsa a 7 volt, most ne arról beszéljünk, hogy mennyire driverezhető, meg mennyire "önálló" rendszer a 10, nyilván előrelépett, de sok embernek, köztük nekem is, bőven maradhatna még 20 évig a 7-es.
Az erőltetett fejlődés legjobb példája az MS-nél, a rosszabbnál rosszabb és átláthatatlanabb Office csomagok, bent a cégnél napi szinten püföljük az Excell-t, anno a 2007-re mondtuk azt, hogy mennyire egy fos lett, most már a 2013 után visszasírjuk. Instabil, zabálja a hardvert, és logikátlan a menürendszer, mi hol van, stb, egyszerűen nem tudom megszokni.
Anno amikor a cég áttált egyszer 2000-ről XP-re majd onnan 7-re, nem volt ennyi negatív visszahang, mint most 7-ről 10-re.Értem én hogy fejlődés, de én úgy érzem érdemi fejlődés csak a 7-esig volt, azóta csak erőltet az MS sokmindent, tök feleslegesen, ha van is felejsztés azt az átlag user észre sem veszi.
No offense, csak egyéni vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Milyen egeret válasszak?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 34UC79G-B 34" 21:9 UltraGear Full HD IPS Curved Gaming Monitor
- Dell Vostro 15 3590 laptop, notebook i3 10gen CPU, 8GB RAM, 250GB SSD, 15,6" repedt kijelző, W11, HU
- MacBook Air 13" 2015 1.6GHz i5 8gb Ram 256Gb 50ciklus
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest