-
GAMEPOD.hu
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BR-Steel
tag
Elég unfair ami most megy RB-n Tigris I harcoljon M26, T32, T-44 ellen.A történelmi hűséghez semmi köze. Tigris maximum Sherman-al találkozott a frontvonalon. Az erőviszonyok fitoktatása itt is a másik oldal fele húz.
-
Máté94
addikt
Hányingerkeltő, hogy mennyire tehetetlenek a németek ezekkel a szarokkal...
-
Micsurin
nagyúr
Én is egyszer tudtam csak "megszerezni" a 750k, a 150k jön általában nekem
A másfél millás most nem jönne rosszul rp van, sl nincs
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Nekem már volt 750.000-es azt hittem annál már nincsen nagyobb , ezeket véletlen adja ugye ?
@v!ct0y:Igen , ha megveszed tesztelő lesz (5 euro aszem)... Nem , hanem a kifejlesztet tankokat megtartod mert nem lesz Wipe , és nem csak a Tier 3elérhető a tesztelőknek.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
v!ct0y
veterán
Amcsi tier 3 as tankok most csak tesztelőknek elérhető ? Ha megyek csatákat az ott szerzett rp az később felhasználható lesz?
-
Drenadar
veterán
válasz Malibutomi #1586 üzenetére
jó lesz az! voltak az angoloknál érdekes tankok...
No nem a Churchill...
-
Máté94
addikt
válasz Malibutomi #1586 üzenetére
Most így belegondoltam, hogy szegény 'Matilda'-kat mennyire rapelni fogják..
-
Malibutomi
nagyúr
-
D.Orion
veterán
válasz Chris78 #1577 üzenetére
Robbanási/roncsolási mechanizmust is figyelembe kell venni. Pld. vannak a nagy átütőerővel rendelkező lőszerek, melyek pl. 10méteren akár 140mm-t is átütnek. Ezzel biztos átlősz bármit. DE!
Ezekkel a lőszerekkel minimális sérülést lehet okozni, csak pont a kritikus helyeket telibe találva lehet érdemi kárt okozni. Ezért eme lőszerek grafikus ábrázolásánál szolidabb is a robbanási effekt a lövedék körül.
Valahol WT oldalon van egy korrekt leírás a lőszerekről, de nem dobja ki a kereső....
-
Máté94
addikt
válasz Malibutomi #1578 üzenetére
Utoljára Stug A.-n kellett használnom, másképp felesleges és nem igazán "működik".
-
Chris78
aktív tag
Nem egészen értem a lőszereket. Mindig a legnagyobb páncéláttütő képességűt érdemes vinni? Persze értem ,hogy távolságfüggő de mi értelme pl az olyannak ami minden távolságon 15mm áttütő képességű míg mondjuk az alap lőszer 2000méteren is hozza a 15mm-t közelebről pedig sokkal többet.
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
PAtr0n
addikt
Tudom, hogy nem újdonság, és sírtak már miatta mások is, de jelenleg az összes Amcsi tank egy nagy vicc. Mindig csak hitet kapnak (jobb esetben), critical olyan ritka mint a fehér zorró. Ja igen, ha véletlenül át is tudod lőni. Mind1,legalább nagyobb kihívás a németekkel játszani így.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
conqver
aktív tag
Hivatalos magyarítás lesz a játékhoz valamikor?
Shadow&Dust.....
-
Máté94
addikt
Azokat a kib*sz*ttt D-25T-ket nem ártana szétnerfelni, ha már elvileg 200m-eren is alig találtak el valamit a valóságban, ellenben 1500-2000m-ről úgy betalálja vagy a shot trap-et vagy lower glacis-t, mint a huzat...
-
D.Orion
veterán
-
olcsii
aktív tag
válasz Micsurin #1557 üzenetére
minél jobb minél hosszabb a csöved mert annál kisebb ívben repül a lövedék. És így könnyebb messzi lőni.
nekem van 2 pantherem is , de nem mondanám őket olyan jónak. csövét nagyon sokszor ellövik huu tavaly nagyon durva volt vele játszani, egyet nem tudtam lőni a tankkal, mert akár hányszor eltaláltak elment a csövem volt hogy 5x javítottam egy csatában[ Szerkesztve ]
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Micsurin
nagyúr
Nekem tűnik csak úgy, hogy : a németeknél , valamiért a méltán híres tigris /tigris II papír , és a németeknél jelen állás szerint a med tankok az ütőképesek ? mert ma egy Panther úgy kikapott elsőre az IS1-ből , szemből , mint a picsa Vagy esetleg a páncél vadászok azok amik közel/ táv harcban is jók ?
-
olcsii
aktív tag
válasz D.Orion #1554 üzenetére
na már csak az egyesek által megnevezett "hibákkal" kell kezdeni valamit és tökéletes játékot kapunk
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Micsurin
nagyúr
válasz D.Orion #1554 üzenetére
De jó , akkor nem csak én vagyok "ennyire" beteg a tank legyen full RB témában
szrk.: olyanok akik tolják a repcsiket simben (szeretnék áttérni oda is ) egy Saite F.L.Y5 elég hozzá ? vagy kellene vennem valami komolyabb joyt ?
-
D.Orion
veterán
válasz MasterDeeJay #1553 üzenetére
Most képzed el azt, hogy mi haverokkal leginkább csak SB-ben nyomjuk. Ott már alig van segítség. De most bejött az "ultimate SB event". Itt már se a játéktéren se a mapon nem látod se a társaidat se az enemy-t. Hiába van tiszta rálátásod, nem jelenik meg a mapon. Vizuálisan kell azonosítanod mindent.
Egyszerűen szenzációs, remélem ez a fajta HC bent marad majd később a játékban. Hátborzongató érzés hárman átmenni Poland map városán, úgy, hogy hárman három párhuzamos utcán törünk előre. Minden kereszteződésben ott várhat rád a halál. Ez kell ebbe a játékba!
-
veterán
Kipróbáltam a realiszikus módot tankoknál, eddig csak arcade-ban játszottam. Kezdetnek tier1 mert mégiscsak sok segítség volt árkádban és jobb kicsi tankokkal kezdeni. (legyen valami sikerem is )
Kedvenc flakpanzer 1-em úgy szedte szét a T28-akat hogy csodálkoztam rajta. Valahogy mintha erősebb lenne mint arcade-ban. Szerintem megcsinálom a maradék arhívmentet flakpanzerhez annyira tetszik!
Célzás is tök könnyű pedig azt hittem nehezebb, meglátok egy piros csíkot vagy nevet majd elkezdek fölé lőni pötyögve és közben nézem hogy találok-e, ez kb 1-2 másodperc alatt megállapítható. Mondjuk egy rövid csövű erősen íves röppályájú lassú töltésű tankkal én itt nem lennék jó.
Első meccs 7-et öltem plusz egy repülőt, igaz nem lettem első mert csak ökörködtem a pálya szélén az ellenség hátát/oldalát lőve és nem foglaltam. Egy nehezebb kill az volt amikor kicsi Stuart szemből belém jött és 2 tár kellet bele, természetesen egy tárat kapott a csőbe közvetlenül és egy tárat a nyílásokra hogy a legénység is élvezze a mókát. (Pzgr40 csak lyukaszt, tehát itt a legénység nagy részét kell masszírozni vele)
Szóval lehet elkezdek RB-ven játszani, mert igen csak megtetszett. Valahogy több lehetőség van, nehezebben vesznek észre és ki lehet használni a pálya lehetőségeit. Egyedül a repülők kezdenek baromi távol a pályától. (tier1-es fedeles kis prémiumot raktam be)
A legnagyobb gáz hogy nem lehet kiszedni a nyomjelző lőszert, pedig az lenne a vicces hogy nem is látnák honnan kapják a nyakukba a megy magokat. Jó lenne ha lenne egyénileg összerakott heveder a lőszerekhez. -
erikke17
őstag
válasz Micsurin #1549 üzenetére
Igenigen tudom, azért írtam ezt az egészet már 3x is átvitte a tankot 0 modul sebzéssel De majd idővel feltöltik őket modulokkal
csaabz - No igen erre gondoltam olyan belülről mint egy üres konzervdoboz..
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Micsurin
nagyúr
válasz erikke17 #1546 üzenetére
Ha nem találsz el pont valami komolyabbat akkor milyért lenne baja ? Ez nem WOT ! itt ne HP van , itt modulok vannak , lehet át lőttél egy sima acél sarkot ahol semmi nem volt .
-
Chris78
aktív tag
Most mintha a német tankok kicsit megerősödtek volna.
Ráadásul öszeszedtem 1 "multi strike"-ot 3 vagy 4 tankot bombáztam le egyszer,
Visza lehet nézni valahol a csatát vagy az eredményt?....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
erikke17
őstag
válasz Malibutomi #1540 üzenetére
Gyenge angoltudás...
olcsii - Ezt most nem értem, nem bugnak nevezném inkább elégtelenségnek. Mivel át ütöttem a páncélt 3ból 3szor, de semmi baja nem lett a 3 lyukon kívül
vyct0ry! - Hm nálam nem, kitudja mi a frászkarika baja van...
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Micsurin
nagyúr
szöveg értés 1..... mondóm , Hihető.... 20m meg ne csodálkozón , a tigrisel 8-900+ , na ott már nincs ami beüssön !
-
Malibutomi
nagyúr
válasz erikke17 #1539 üzenetére
“Critical Hit” award will no longer be given for setting enemy ground vehicle on fire.
“Critical Hit” awards will now be given out after a player knocks out the second member of the crew.Egyébként fasza hogy két napja irtam nekik ticketet, hogy mekkora jó már hogy kétszer crit+felgyújtás egy célpontra más kilövi és még assistot sem kapok, erre jön ez:
“Critical Hit” award will no longer be given for setting enemy ground vehicle on fire.
Logic of kill credit for ground forces has been changed. Now destroyed vehicles are awarded to players who inflicted the last damage and not to the players who set the enemy on fire.
“Critical Hit” awards will now be given out after a player knocks out the second member of the crew.[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
válasz Micsurin #1538 üzenetére
Közel kb 20m de átvitte mint a vajat, csak semmi critical. Kiírta hogy hit aztán csókolom Avagy semmi hitbox...
Erre a találatkori animációra nem tudsz mit mondani?[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz erikke17 #1537 üzenetére
1, a Jumbo frontja vastagabb mind a tigris (105m talán) Jumbo (majd 20mm többlet) 2 , mekkora távon volt ez ? Mert a tigris páncélja szinte meg sincs döntve , szóval kis távon , hihető.
-
erikke17
őstag
Üdv, mai Update óta nálam nincs találatkor az a hitbox videó vagy mi a nyavaja, tegnap még volt
Másnál?Ja és látom nem csak nekem tűnt fel az OP Jumbo, Tigrisemet két lövésből szétkapta szemből... Én meg belesóztam 3-at szemből vitte mint a vajat criritcal hit = 0 és vígan ment tovább, majd körbe flankelt a kis szemét..
-
RG4L
őstag
Biztosan nem hallottál még játékhibáról, pedig van elég a szerett War Thunderünkben, főleg a tankos részen. Majd idővel reálisabb és reálisabb lesz, már amennyire egy játékra rá lehet mondani.
Egyébként nem értem min húztad fel magad, Malibutomi pont azt mondta, hogy közülünk senki nem tudja, mi lenne a valóságnak megfelelő.
Mindemellett még mindig mindenkit szeretettel várnak a fórum bug report részlegében, aki játékhibával találkozik, csak tudd alátámasztani.
War Thunder: Gelesztaa
-
Micsurin
nagyúr
Az ott kicsit masrol szol csak erre fogjak ra....
Nem tudom, de en a stugal azonal kikapom a m24-et, szembol, csak jol kell celozni, most a Gun Barelra kaptam ra nagyon csak el kell loni es vege a dallnak
[ Szerkesztve ]
-
olcsii
aktív tag
válasz Malibutomi #1532 üzenetére
és nem lehet ez a véleményem? szólás szabadságért harcolnak franciaországban,
-
olcsii
aktív tag
válasz Malibutomi #1527 üzenetére
rendben, nagyokos akkor szerinted rendben van igy, szóval te harcoltál velük, rendben elfogadom
nagyon jó hogy a sherman elejét sokszor nem üti be a tigris. és a tigris 2 vel 3 lövés kell szemből a test felső részébe hogy meghaljon (76)
ha neked ez így jó akkor játssz vele
arról nem is beszélve hogy stuggal rengetegszer lepattank a chafe testéről , de ha be is megy sokszor 3 lövé kell hogy meghaljon![ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
A korai amerikai tankok nem értek sz@rt se, ez tény.
A játékban nincs rendesen kidolgozva a hit box-uk, tehát meglövöd valahol, átüti a lövedék, de mivel ott belül a játék szerint nincs SEMMI, ezért nem okoz kárt. Néha még hit-et se ad.A Shermanok nagy része, meg az M3 Lee ilyen.
A Jumbonak a 105-ös ágyúja tényleg pofátlan.Bezzeg a pz3-ak, pz4-ek, vagy bármelyik német tank. Ha meglövik -bárhol-, azonnal ammo rack.
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
conqver
aktív tag
WWII hacterein a Német tankok sok esetben fölülmúlták (nem mindig) a Szovjetek és a velük szövetséges államok páncélosait!
A legnagyobb ellenségük a technikai meghibásodás és a krónikus üzemanyaghiány volt!
A Shermant "Kuktának" hívták a német harcolók.
Forrás anyag részben[ Szerkesztve ]
Shadow&Dust.....
-
Micsurin
nagyúr
Sherman 1 lővés ha nem b@szom el a célzást. Kivéve a Jumbok, a 105 mobdóm, nerfelni kéne. 8-10 átütés pont elég lenne neki 10 méteren.és akkor nem lenne velük OLYAN komoly OP gép mint az orosz OP34 meg az ImmortalSuper2.....
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Undorító Tigris , vs IS2 , csak egy tier a különbség , de sebaj , következő perben szemből egy op34 1941 SZEMBŐL és KB 1000 Méteren csapott meg szemből, át vitt és lőszer A másik , közelről nem tudok sebezni , de amint távolságból lövők az esetek java részében sikerült eddig valami komolyabb kért okozni a másik: a németek ámblokk vannak lehúzva , a Pz4 F2-től meghal a játék nekik KB Amcsik reálisak , bár én azt a 105-öst még nyirbálnám M6 heavy (WoT alapján) egy nagy tejes doboz amiben pattog a lőszer, itt is ilyen ? Barátom most kezdene tankozni a 0-ról , melyik nemzetet ajánlanátok neki ? (ne menjen el a kedve én németel megyek , bár én mazochista vagyok ilyen téren hogy ne rageljek már kinomban 7.1 fülesben Hollywood Undeadet hallgatok )
@Malibutomi: 2 kalappal
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Malibutomi #1522 üzenetére
No! Reméljük a legjobbakat!
-
PAtr0n
addikt
válasz Malibutomi #1520 üzenetére
Hűűű, valahol a fórumon, nem tudom lehet hogy ide: [link]
De ne szalaszd el. Egy kis utómunka/filter lehet nem ártana rajta, úgy hangsúlyosabb lenne a téma! Ha megnézed a fórumot ott is a legtöbbjük erősen utómunkázott kép."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz Malibutomi #1518 üzenetére
Küldd már be Gazsiéknak, tuti a hónap képe lesz! Ezt a másodikat, eszement jó!
-
D.Orion
veterán
válasz Malibutomi #1516 üzenetére
HUD nélkül ez háttérképnek is jó lenne!
-
Micsurin
nagyúr
válasz Chris78 #1514 üzenetére
Battlerating, +/- 1 el sorsol a gép, lövedék hmm, mire lősz. Mekkora a táv, pl én tigrisel 10 darab robanót viszek csak, mert egy AAA kivonásra pibt jó a maga 8mm át ütésével, minden masra spgr103., ez ha 30fokban talalom el minden tavrol 103 visz át, amcsi tankokon én pl az M61 lőszert favorizálom, de ez én vagyok, Hetzeren (páncél törő repesz) talan az spgr68 a neve. Arcade / Real./ Simezel ha szabad kérdeznem?
-
Chris78
aktív tag
(szerk lejárt)
Az miért van ,hogy 1-es tankal megyek és berak a csatába 1 csomó 2-est is!?
Lőszert mi alapján érdemes választani?....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
PAtr0n
addikt
válasz Chris78 #1510 üzenetére
Ahogy fejlődnek a Crew member-ek, úgy kapsz utánuk pontot (Crew XP points). Ahogy eléred a 100-at, azon kívül, hogy ezen pontokat szétoszthatod a legénység között a képességekre, az adott tankra kérhetsz "basic" kvalifikálást. Ez azt jelenti, hogy bizonyos képességeid +30 ponttal fognak gazdagodni. Ha eléred a 300-as fejlettséget (crew level), expert képzést adhatsz a meglovagolt tankra. Ha eléred a 400+ fejlettséget (gépfüggő, nagyobb tierű gépeknél 500 vagy 600 is lehet akár), Ace képzést kapnak, ami újabb 30 (ill. 50-el), növeli 1-1 képességüket, de ez már gold-ba kerül sajnos.
Arra is figyelj, hogy ahogyan növeled az egyes legénységi tagok képességeit, úgy növekszik az ezekért elkért crew XP! Tehát van amiért már 10 crew XP-t fog kérni, de ez mindig csak 1 szint lépést jelent neked a Basic, Expert vagy Ace képzés felé![ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
Hali mindenki. Örülök ,hogy ennek a játéknak is van topicja. nemrég óta nyomom de nagyon bejövős. Most a német tankokat favorizálom és a 2 szintet kezdem fejlesztgetni. Néhány dolgot még nem értek. Pl ha a legénységet fejlesztgetem akkor azt a "tudást" átviszik a másik tankra is? Vagy ha repülök ill tankot váltogatok ugyanazon legénységgel akkor sem vesznek el a képesség pontok? Mindig a legnagyobb páncélátütő képességű löszert érdemes választani (persze a lőtávolság kalkulálásával)? Most a 1-es szintű tankokkal megyek akkor miért tesz be ellenem pl T34-t ami már 2-es szintű?
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
D.Orion
veterán
No meglettek AB-ben az amcsi killek. Be is adta az M8A1-et.
Haverom most csinálta meg a német td-s részt. Neki még hátra van ez az orosszal amcsit. Kérdés, hogy ha eddig nem adta be neki az M8A1-et, akkor mindenképpen meg kell csinálnia az utolsót vagy holnap az event lejártakor még sorsol a rendszer? -
D.Orion
veterán
Ennyi lett meg. AB-ben gyorsan lenyomtam az 5győztest, ez hatból meglett(M5A1). Az egyik első hely is lett. Aztán próbálkoztam még AB-ban(low-med), nem sikerült elsőnek lennem, mentem RB-be(low-med), aztán ott se. Közel voltam mindig, de mikor meg sikerült, akkor buktuk a csatát...
Azért az amikor Tigris-sel bejön AB-be és 15kill-el hagyja el a csatát az odabasz. Az már komolyan megér egy cheater jelzőt.
(#1502) Micsurin: Megyek vissza szovjettel amcsit lyuggatni AB-be...
[ Szerkesztve ]
-
Bigiordas
tag
Mindent visszaszívok, és meghajolok a Warthunder suport előtt.
Írtam még egy jegyet, itt minden jegyet külön kinyitva elküldte, és ma 18-órakkor első helyezetes de vesztes csata után hirtelen megjelent a hajnali 150 gold
-
Micsurin
nagyúr
válasz D.Orion #1501 üzenetére
Nem olyan nehéz az ne aggódj , egy forró kávé , kis pihi , és össze is jön utána csak nézz át repcsis topikba , sabren mit össze rageltem , kis nyugalom , aztán újra neki ültem , mostanra egyik kedvenc gépem lett , meg lesz az a tank , ha meg nem , csak egy játék
-
D.Orion
veterán
válasz D.Orion #1495 üzenetére
Lehet, hogy ezen az öljünk orosszal amcsi tankot feladaton fog múlni a biztos M8A1. Ez az arcade battle valami szörnyű! Agyatlan rohanás össze-vissza. Ütközések, TK mindenhol. Hát ez valami elviselhetetlen módja a játéknak.
Elviselhetetlenül agyatlan hülyeség alacsony tier-ben!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- Milyen egeret válasszak?
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest