Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam0602
csendes tag
Végül letöltöttem az XEQ Equalizert playről és eddig ez a beállítás jónak tűnik. Hívást még nem teszteltem.
-
adam0602
csendes tag
Ki mennyire van megelégedve a hívás hangerejével, meg úgy összességében?
Nekem kínai verzió van. Nem sokat telefonálok, de Pixel 8 Pro-hoz képest borzasztóan halk. Autóban kihangosítva simán hallottam a Pixelt és értettem is mit mondanak, a Vivonál ugyanez csak úgy megy ha kihangosítva közvetlen a fülemhez tartom a hangszórót, de nem csak vezetés közben hanem alapból is elég halk... Valami megoldás erre?
Vagy telefon csere?
Ezen kívül mindenben magasan veri az összes eddigi telefonom, szóval nem szivesen cserélném le, de ez nagyon idegesítő...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Asustor NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G/ 1 napos/ Csak kibontott/ 2 év gari/legolcsóbb/ Ingyen posta!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 16GB RAM!!! Dual (G998B/DS) Fantomfekete Spen+tok.
- Google Pixel 7 8/128GB Mobiltelefon
- ÚJ, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE 128GB
- Samsung Galaxy A56 5G Duál 256GB Karcmentes Állapotban!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest