Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Tech2 Laci YT-os tesztjében lemérte súlyra a két modellt, és egyforma érték jött ki.
Egy gondolat: Nem lehet hogy ugyanaz az akksi van mindkét modellben, csak a "kisebb" akksis fw szinten van lebutítva?
Olcsóbb lenne mint két fajta akkuval gyártani. És nem lenne idegen a kínaiaktól. Anno ZTE Blade a Telekomnál 256 MB rammal (jajjj) volt kapható. Aztán okosok kiderítették, hogy a francia Orange szolgáltatónál a szolgáltatós teló ugyanez, csak ott már 512 MB ram volt benne. Kiderült koppra ugyanaz a teló volt mindkettő, csak olcsóbb volt a kínaiaknak ez a megoldás, mint gépsort állítani. Csináltak hozzá egy frissítést ami feloldotta, és 512 MB lett használható. Kicsit később a Telekom is kiadta ezt a frissítést hivatalosan.[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Pont ezeket akartam leírni én is, köszi, hogy nem kellett, mert csak felcsesz. Hogy lehet ilyen Samsung elfogultságú cikket írni? Köze nincs ennek semmilyen objektivitáshoz.
Ez egy korrekt telefon, sok mindenben túlmutat a nagy márkákon, ez az igazság, amit nem tudom miért ilyen nehéz leírni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával