Új hozzászólás Aktív témák
-
mihulino
tag
Szabad
Sony A6500+6400 16-50mm, 35mm 1.8, vintage 135mm 2.8 , Zhiyun crane plus
Nagyvonalakban ezek.Általában nézem hogy mennyi idő megy rá (totál esküvő függő persze..és most a vágóasztalra gondoltam), és kb óra bérre mennyire jön ki... alapvetően nem dolgozok drágán, így nem valószínű, hogy külföldön a 4-5 ezres órabér az jónak mondható lenne
-
vond
MODERÁTOR
Hát igen, azért ha figyelembe vesszük a beleölt munkát, meg a kollégák kifizetését, nem is járok olyan jól. De valahol el kell kezdeni ezt is. Legalább valami gyakorlatom, meg portfólióm legyen ebben a témában is. Mert eddig mindig csak a sokszáz Halis videót, meg egy-két bohóckodást tudtam mutatni, amikor kérdezték.
Amúgy eszméletlen, hogy valóban milyen keveset lehet elkérni itthon egy jobb, átlag esküvősnek, hiába van még benne némi maximalizmus, meg hajlam a fejlődésre.
Kivéve a nagy produkciók, felkapott videósok. Ők azért rendesen meg tudnak ebből élni. A másik véglet meg a handycam-mel szeletelő olcsójános, aki miatt engem néha válaszra sem méltatnak az ügyfelek mondjuk egy egész napos, highlights+doku videós 150 ezres munkadíjjal, vagy ha igen, akkor is azonnali elutasítás a válasz.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fogyjunk le!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Opera böngésző
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest