Új hozzászólás Aktív témák

  • borg25

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz Kékes525 #22327 üzenetére

    Minek itt a cécó, a kiűzetés utáni ember úgy él, hogy előbb-utóbb meghal. Az összes végelgyengüléses, betegséges halált is tedd ide, ne csak a természeti katasztrófákat. Így már jobb? Esetleg, hogy miért nem maradunk meg a 20 éves fizikumunkkal, hozzá az agy képessége tetézve azzal, hogy az évek tapasztalata ehhez hozzáadódjon?

    Penicillinnel azt akartam mondani, hogy ember találta fel, nagy ötlet volt, sokat segített, s mi kapzsiságból, lustaságból elkezdtük mindenhol használni, s lassan félhetünk attól, hogy a penicillin semmit se ér s Isten hozott szuper baktériumok. Remek ötlet dicstelen vége. De lehetne Csernobilt is említeni, s még vagy fél tucat előrelépést, amit az ember nullázott le.

    Jézus nem a természeti katasztrófák elhárítása miatt jött. Azt hitték, hogy a messiás új királysága majd felszabadít a római rabság alól, ők is tévedtek. Jézus azért jött, hogy a szellemedet szabadítsa fel. Nagyobb rálátásod legyen arra mi jó és mi nem, hogy kell szeretetben élni, s mellesleg halálával megváltott. Szó sem volt arról, hogy többé nem lesz földrengés. Ő arra tanított, hogyha földrengés lesz, te menj oda segíteni.

    A globális felmelegedés, hegyek tetejéről több millió tonna jég eltűnése, termafroszt olvadása mind elő tud idézni földmozgást, sárlavinát, tűzet, robbanást, időjárást megváltozását, tenyérnyi jégesőt stb.

Új hozzászólás Aktív témák