Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz borg25 #22324 üzenetére

    "A XX. századra, tényleg azt lehet mondani, hogy a rossz diadalmenete volt. "

    Csak a XX. században??? :U Jézus halálát követően végig vonult a teljes világtörténelmen.

    "Penicillin"

    Azt Jézus találta fel? Nem egy önálló akarattal bíró emberi lény? Ez nagyon nagy csúsztatás. Ha valamit rosszat csinál az ember, akkor van önálló akarat és így rálehet fogni az emberre, de ha jót, akkor nincs, mert az nem az ember műve, hanem Istené. :U

    "környezetvédelem megállítása "

    Nem erről beszéltem. Azokról a 100 millió 100%-osan ártatlan emberekről, akik Jézus után a legnagyobb kínszenvedéssel haltak meg és halálukat nem ember okozta. Ennek magyarázatát persze kihagyod, vagy jön "Isten akarata kifürkészhetetlen" szöveg.

    Sátán akarata nem kifürkészhetetlen az embernek? Vagy mégsem győzött Isten a Sátán felett? Egyáltalán miért kellett harcolnia vele? Ő teremtette a Sátánt is, a maga gonoszságával együtt. A teremtésekkor tökéletesen látta, hogy ha így teremti, akkor mivé fog válni és mikor, mit fog csinálni, mégis pontosan úgy teremtette ahogy.

    "Ne téveszd össze az elméletet a gyakorlattól..."

    Ez elkenés, csúsztatás. Én olyan gonoszságról írtam, ami NEM ember műve. Az összes természeti katasztrófa ilyen. Jézus után nem volt természeti katasztrófa? Nagyon trehány munkát végzett Isten. Hagyja, hogy teljesen ártatlan emberek 100 milliói halljanak meg a természet által.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák