Új hozzászólás Aktív témák

  • sh4d0w

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Armahun #2041 üzenetére

    Szerintem ezeket az irományokat csak azért érdemes elolvasni, mert intő példája annak, hogyan lehet félremagyarázni a Bibliában leírtakat. Az első néhány oldal elolvasása után azt látom, hogy ezek teljesen légbőlkapott ötletek, bizonyíték semmire nincs.

    Méegyébként ha igaz lenne, hogy UFO-k kísérik figyelemmel a fejlődésünket és beavatkoznának a ''fejlődésünkbe'', hogy jó riényba fejlődjünk, akkor megkérdezem: most hol vannak? Most igazán beleférne a világba egy kis változtatás... Ezzel szemben az utolsó időkről szóló részek mostanság válnak valóra, ami azt bizonyítja - legalábbis egy hívő számára - hogy Isten igenis létezik és a Bibliában foglaltak úgy történnek, ahogyan azok ott szerepelnek.

    Még megkérdezném e ''remekművel'' kapcsolatban: miért döntött úgy egy idegen civilizáció, hogy éppen akkor van ideje a beavatkozásnak, amikor Mózes felnőttkorú lett?! Milyen esemény történt akkor a Földön - közelebbről a Közel-Keleten -, ami miatt úgy döntöttek, hogy beavatkoznak? Erre valószínűleg az író sem tud válaszolni, mint ahogyan e két ''remekmű'' sem.

    [Szerkesztve]

    https://www.coreinfinity.tech

Új hozzászólás Aktív témák