Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    *Ropi*, _seth_:

    Elsősorban tőletek szeretném megkérdezni, de bármelyikőtöknek van infója, azt is megköszönöm. :)

    Remélem nem tűnik úgy hogy túllihegem a dolgot, csak szeretnék képbe lenni. :D

    Szóval, mint korábban írtam itt a fórumon nekem egy Yongnuo 568EXII vakum van, kb 100 villanás van benne, és szerencsére eddig nincs semmi gond vele, reméljük nem is lesz. :)
    Viszont _seth_ írta hogy neki kétszer volt szervizben és inkább eladta. Persze, azt nem is vitatom hogy az árcéduláért és a nem annyira kiforrott gyártó miatt nagyobb a szórás, és jobban ki kell fogni mint pl egy Canon esetében de úgy olvastam hogy a hővédelem szokott elromlani bennük, és máshol is azt olvastam volna hogy szabad térben jött elő ez a hiba hss-el volt akinek 20 expo után.
    Persze nem akarom az ördögöt a falra festeni, de még szabadtéren nem használtam az enyémet és elkezdett érdekelni a dolog. Ezért gondoltam csinálok egy tesztet, úgyis jó alkalom lesz ismerkedni vele, és csinálok hss-ben kb 40 - 50 expót, hogy ha nekem is ilyen hamar megadná magát még frissiben visszaküldjem, ha meg nem lesz semmi gond akkor meg reméljük továbbiakban is így lesz. :)

    Csak azt nem tudom hogy pontosan hogy lehetne tesztelni hogy ha hajlamos erre akkor kijöjjön a hiba, ebben kérném a tanácsotokat.

    Természetesen előre is köszönök nektek bármilyen infót! :R

Új hozzászólás Aktív témák