- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
poli27
veterán
-
Mate
nagyúr
válasz malvin1 #17161 üzenetére
Vagy nem fogja állandóan módosítani a pdf-et, csak a honlapot tartja naprakészen.
Azért valljuk be, nem egy eget rengető dolog ez....
"De "csavarjunk" rajta egyet: akkor miert is fizetek én havi 5eFt.-ot (ebben már benne van a csomagkedvezmény), ha a net-en minden elerhető?"
Tudja a fene, hogy te miért fizetsz 5k-t
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz malvin1 #17157 üzenetére
A honlapon nem ígérik ezt. A kézikönyvben tesznek róla említést egyedül.
Te utóbbira hivatkozol, mint mélyebb rész. Ám, ha valóban megnézted volna az apróbetűs részt, ezt találnád a kézikönyv végén:
A kézirat lezárva: 2013. szeptember 4.
A kézirat és a termékhasználatot bemutató illusztrációk
2008–2010-ben készültek.
A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.
Termékünk folyamatos fejlesztése miatt a változtatás jogát fenntartjuk.
Manufactured under license from Dolby Laboratories.[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz malvin1 #17103 üzenetére
Na akkor tegnap délután én is kipróbáltam a kedvedért,hogy megy-e. beállítottam- 15.10-kor két különböző csatornára felvételt. Egyik műsor 15.25-kor kezdődött, a másik 15.45-kor. Kikapcsoltam a boxot,hogy mindkettőt felvegye. Közben el is felejtettem,most néztem meg. És bizony mindkettőt hibátlanul felvette! Ahogy azt vártam is.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
blakey
titán
válasz malvin1 #17103 üzenetére
Ezt próbáltam, nem mást, ennyi. Nem tudom, hogy előrepprogramozott műsor esetén mit művel, meg őszintén, nem is érdekel, minden megvan a neten.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
blakey
titán
válasz malvin1 #17097 üzenetére
Nem, nem előre programozott felvétel volt, hanem el volt indítva egy felvétel és rögzítés közben elindítottam egy másik felvételt, ilyenkor kiírta, hogy amennyiben mindkét felvételre szükségem van akkor kapcsoljam ki a a box-ot.
De, ugye hivatkozol a T-re, nos az azért tud több felvételt rögzíteni, mert nem a boxon tárolja az anyagokat hanem központi szerveren, tudtommal, tehát, pl. net nélkül nem tudnád nézni a felvett anyagokat. Meg amúgyis több sebből vérzik az iptv.
2014-ben már nem szempont, hogy 1-nél több műsort vegyek fel, egyrészt nincs időm ennyi anyagot megnézni, másrészt 24 órán belül megtalálható a világhálón.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz malvin1 #17082 üzenetére
"direkt a felvetel opcio miatt valtottam" + "T-Home-os siman felvett 4 stream-et"
És tényleg komolyan gondoltad, hogy egy box fel fog venni 4+, vagy netán korlátlan számú TV adást?"Amikor kiderult, hogy az UPC-nel meg a 2 sem megy, akkor, es ezert akartam felmondani a szerzodest,"
OK, rendben, hogy két hónapig nem volt ilyen helyzet, hogy szükséged lett volna a sokszoros felvételre, de én is amondó vagyok, ha egy szolgáltatást kimondottan egy dolog miatt rendelek meg, akkor azt tuti letesztelem, még ha a fókuszt is kell felvenni esti mesével meg kölyök klubbal együtt!"Mellesleg az UPC-nek a kotberszamitasban sincs igaza:"
Nem vagyok jogász, így ez inkább no comment, csak annyit hozzá, hogy szerződéskötéskor aláírtad, és az ÁSZF bármikor megtekinthető, aláírás előtt is az volt! Ettől függetlenül lehet, hogy ebben igazad van, erről nem is kívánok vitába szállni..."Csak hat nem azt kaptam, amit hirdettek - az interneten maig kint vannak a parhuzamos felvetelrol szolo (es a Cosco-n nem mukodo) szovegek."
Hol van kint olyan, hogy kettőnél több adás rögzíthető egy időben? Tudsz linkelni ilyet hivatalos UPC-s forrásból?"Nekem mar "papirom is van" az UPC-tol, amiben "elismerik" a hibakat"
Ha kifogsz egy olyan ügyintézőt, akkor az bármit elismer, és ad érte 2000Ft-os videótár bónt, mivel az nekik úgyse kerül semmibe, vagy épp azt sem tudja miről beszélsz, és egy sablon szöveggel leráz, hogy minden rendben van! De ez nem UPC sajátosság, ez minden szolgáltatónál így van![ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz malvin1 #17086 üzenetére
Már 1X leírtam, hogy működik, most próbáltam ki másodszor a kedvedért , hátránya, hogy nem tudsz semmit sem nézni, mivel ez a funkció kikapcsolt állapotban működik, tehát van párhuzamosan 2 műsor rögzítése.
-
Tido
aktív tag
válasz malvin1 #17084 üzenetére
Utólag mondjuk könnyű okosnak lenni, de pont erre van az a 8 nap, hogy az ember teszteljen, ha nem tetszik neki elálljon a dolgoktól.. Én magamból kiindulva ilyenkor mindig széttesztelem amit rendeltem, vettem - online bolt - mert utána a garancia már jóval macerásabb.. Ne haragudj, de ez ilyenkor már kicsit 'bűzlik' hogy két hónapig nem is kellett, most meg annyira, hogy szerződést bontasz miatta.. Bár attól még ezek szerint az UPC félretájékoztatott, ami hiba az ő részükről, de te sem tesztelted, ami pedig hiba a te részedről.
[ Szerkesztve ]
UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
Uthenger
aktív tag
válasz malvin1 #17082 üzenetére
módosítás után van rá 8 napod hogy elállj minden következmény nélkül...
(legalábbis kötbérre vonatkozóan)
hűség kötése után mennyi idővel jöttél rá, hogy gond van?Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
blakey
titán
-
spider80
őstag
válasz malvin1 #17025 üzenetére
Szerintem ha beállítasz 2 felvételt egyszerre,akkor abban az esetben felveszi mindkettőt,ha kikapcsolod ez idő alatt a boxot(tehát tv-t nem nézel ezalatt,vagy azt a csatornát nézed,amit épp vesz fel). De ez logikusan következik a 2 tunerből: vagy 1-et nézel,egy másikat meg felveszel,vagy 2-t vesz fel,és nem nézel semmit.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
blakey
titán
válasz malvin1 #17025 üzenetére
Tud 2 felvételt, de akkor nem tudod nézni a tv-t, próbáld ki, indíts el egy felvételt majd menj egy másik csatornára és azt is rögzitsd, felugrik egy ablak és ajánlatot tesz, nézni szeretnéd tovább vagy felvennéd mindkettőt, mert ebben az esetben ki kell kapcsolni az stb-t. Szóval így működik, de nem az igazi.
-
blakey
titán
válasz malvin1 #17013 üzenetére
Azėrt 2 tuneres, mert az egyiket felveszed a másikat tudod nézni, nem kell ott maradnod, a philips 3 tuneres volt.
Aktív témák
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Gold Full Modular
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest