Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Constantin79
csendes tag
válasz
hatvanil #102578 üzenetére
Hi, Ok igazán nincs mit, remélem tudtam segíteni valamelyest. Nekem az a tapasztalatom a konkrét switch kérdésre hogy olyat ne vegyél szerintem ami nem tudja a Gbp-s sebességet. Sem pedig olyat amibe a lan portoknál csak 4 érintkező látszik a 8-ból. Árnyékolás ide-vagy oda kell mind a 8 szál mindenhova és kész. Főképp egy belső GBps hálózaton. Szerintem. Lehet akár 5 portos is a switch-ed, az már tökmindegy mit hova dugsz . .
Öööö mármint úgy értem a bevezető (táp) és a kimenő LAN csatlakozókat a switch-be. Sőt, nálam lakótársaimnak úgy van le osztva itt az én optikai terminálomból kaptak 1LAN portot de az Ő TP -Link routerük csak 100Mbit-tud. Bőven jó az nekik. IPTV azon keresztül is megy náluk is nálam is és a 2 belső hálózat el van egymástól választva. Nekem ez fontos volt, sőt nekem van a hálózaton NAS, TV, nyomtatók, szinte minden hálózatos, így én is használok 2 db külön álló 8 portos GB-s swith-et annyi a vezetékem, de szépen meg van oldva a fal mellett pattintható műanyag kábel csatornába. . . .
-
cocka
veterán
válasz
hatvanil #102578 üzenetére
március 31-től nem fog működni a jelenlegi CISCO DVR set-top-box
Ez nem egy hazugság, hogy vodkadobozra cseréld? A Cisco tudtommal HDMI kimenetes és alkalmas HD adások vételére. Van benne két tuner, egy modem, egy hdd. Mit akarnak még?
Ha lecserélik tuti rábaszol. (ez nem vészmadárkodás, hanem az elmúlt pár hónap olvasmányélménye ebből a topicból)
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest