Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andor80

senior tag

válasz Parci #30449 üzenetére

Egyáltalán nem látok 4. hullámot. Szerintem állapodjunk meg abban, hogy a 4. hullám napi 10 halálnál és 1000 fertőzöttnél KEZDŐDIK .Szerintem ez egy teljesen rendben lévő komprumisszum.Napi 200 fertőzöttnél és 2-3 halottnál lehet persze hullámról beszélni de azért na.....Nézzünk már vissza tavaszra.!!!
    Jelenleg 4. hullám nem látható és kirobbanó exponenciális esetszám emelkedés se.
    Szerintem még mindig jobb lenne a az enyhén emelkedő tendencia kifejezés.Inkább a szenyvízadatok elnevezéseit vegyük át az releváns MINDENKI számára elfogadható!.A 4. hullám az olyan végleges félelmet keltő és leterhelt korházakat tömeghalálált vélelmező. Ilyennek közelébe se vagyunk...

#30450Sir PocokParci

Az milyen már ,hogy aki nem ért egyet az akár félelmekből táplálkozó (És ez eddig nem rólad szólt ne vedd fel mert te iszonyat profin szakmaian álltál eddig a covidhoz mondom EDDIG mert ez a hszed teljesen irreális)önmagadnak felállított kritériumoknak az nem idevaló....

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés