Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ser Jorah várhatóan jó kondícióban fogja zárni a következő évadot. -
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
aizen92 #4200 üzenetére
Igazából lila gőzünk nincs, hogy mennyien vannak, mert gyakorlatilag talán három vagy négy szerepelt eddig. És még ezen is lehet vitázni, mert egyértelműen csak a mostani rész végén feltűnő lény az. A zombijaik nem érnek, azok minion-kategória. Craster meg azért több évtizedig élt boldog vérfertőzésben a maga háremével...
Amúgy nyilván csak ironizáltam.
-
Tim82
félisten
válasz
FireKeeper #3854 üzenetére
Nem a Heggyel van Arya, hanem a Vérebbel.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
leslieke #3411 üzenetére
Én megrendeltem tegnap tőlük, a nemrég érkezett visszaigazoló email szerint a megrendelt játék december első hetében készül el a gyárban, várhatóan december közepén érkezik meg ügyfélszolgálatunkra. Reményeink szerint mindenképp átvehető lesz még karácsony előtt, de ezt nem tudjuk megígérni.
Szerintem korrekt tájékoztatás, én is remélem, hogy át tudom venni tőlük még az ünnep előtt, mert barátnőmnek szánom ajándékba.
-
Tim82
félisten
válasz
enginev3.0 #3199 üzenetére
A Khaleesi az egy rang/cím, kb. mint a "felség". Jobb lesz, ha a Daenerys név rögzül be.
-
Tim82
félisten
válasz
enginev3.0 #3193 üzenetére
SPOILER
Hogy te hogy ki fogsz akadni majd a Red Wedding-en...SPOILER OFF(S03E09)
-
Tim82
félisten
válasz
Ps Vita #2974 üzenetére
Egyébként kevésbé nagyívű, illetve nagyigény, mint a Game Of Thrones-széria - egy fő szálat követ tulajdonképpen végig, de ez előnyére válik és sikerült olyan véget kanyarítani az első kötetnek, amivel az író konkrétan fejreállította mindazt, amit sikerült összeraknom magamban a világról. Nem szeretnék többet mondani, mert az már súlyos spoiler lenne, de nagyon szeretném már olvasni a folytatást.
-
-
-
Tim82
félisten
SPOILER! Ha nem olvastad az 5. kötetet, ezt se olvasd! Tényleg NE! (Vagy ha igen, csak saját felelősségre!)
Túlélik az akasztást, Catelyn az utolsó pillanatban meggondolja magát. Pont a Martin-féle ilyen "mindjárt kinyírom 99%-ra, hopp, 1%-ot dobtam"-típusú cliffhanger-ek miatt gondolom úgy, hogy Jon sem fog elpatkolni.Én szóltam, saját felelősségre.
-
Tim82
félisten
SPOILER ALERT, ha nem olvastad a könyveket, ne olvasd!
Ha már Coldhand-et emlegettük, várom, hogy a következő könyv elején a súlyosan megsebesült és a Falról leeső Jon-t ő várja lent egy tűzoltóponyvával.Hát nem elolvastad?
Én megmondtam!
*
* Remélem, mindenki igényeit kielégíti a figyelmeztetés.
-
Tim82
félisten
válasz
ggeleven #2609 üzenetére
Natalie Dormer-nél pont egy jelentéktelen szerepet sikerült kiemelniük (kb. megnézték, hogy a Google-ban az imdb-s első találatnál melyik az a filmcím, amelyik még a Google-ban látszik az imdb megnyitása nélkül).
Btw, az Elementary-ben pl. ő a... hopp, nem lövöm le.
Roose Bolton
egyébként a The Fall c. ír sorozatban egy mellékszereplőt (nyomozó) alakít, ugyanitt Ser Barristan Selmy
politikust és még sorolhatnám.
oxox: Shae
pont benne van a Fallal szemben-nel (és én is inkább azt emelném ki
).
-
Tim82
félisten
R.I.P. Talisa. Never forget (your naked scenes in Season 3).
Most komolyan, ezt lehetett tudni. Még csak nem is Martin annyira genya, simán merít a középkorból. (Bár fura, hogy még csak említés-szinten sincsen vendégjog Westeros-on.)
-
Tim82
félisten
Az új kedvenc szereplőm egyelőre a Tyrell-nagyi, a Varys-szal közös párbeszédes jelenete zseniális volt.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
Mellors #1863 üzenetére
Martinban az a legjobb, hogy annyira szeret kiszámíthatatlan lenni, hogy akár ezzel a "bármelyik hősömet bármikor kinyírom" reputációval is simán szembemehet.
Mindenesetre engem egyik kimenetel sem lepne meg, de szerintem Snow karaktere egyszerűen úgy van felépítve, hogy még fontos szerepe lesz a Mások elleni küzdelemben. Ezért gondolom azt, hogy nem fog meghalni.
-
Tim82
félisten
válasz
FireKeeper #1853 üzenetére
So what?
-
Tim82
félisten
válasz
D4rkm4n #1844 üzenetére
Igen, már az első kötet magyarországi megjelenése után olvastam róla. Ráadásul elég nagy az esélye, hogy igaznak is fog bizonyulni ez a teória.
Én gyakorlatilag azt várom végső lezárásnak, hogy Jon és Daenerys lesz az új uralkodópár Westeros-on (ha Jon-ról valóban kiderül, hogy Rhaegar fia - a Targaryen-ek között nagyon gyakori a rokonházasság). Persze előtte még Dany-nak meg kell mentenie a sárkányokkal Westeros-t a Másoktól, no meg Jon-nak sem kellene elhaláloznia addig, ami egyelőre nyitott kérdés.oxox: nem, nem, az sehol nincsen leírva, hogy Ned Stark húga viszontszerette volna Robert Baratheon-t (csak neki volt ígérve házastársnak), az viszont erősen sugallt, hogy Rhaegar-t meg igen. -
Tim82
félisten
válasz
D4rkm4n #1805 üzenetére
Az megvan, hogy a (nem is annyira) rejtélyes* "kiszabadító" nem Jojen Reed?
Merthogy Jojen is feltűnt már az előző részekben - épp Bran-ékkal tart, ahogy a könyvben is.
(Amúgy a Jojent alakító színész bő 8 évvel fiatalabbnak néz ki a sorozatban is a "kiszabadítónál", nem értem, hogy lehet egyáltalán összetéveszteni őket.)
* (a haldokló, lenyilazott katona nem kicsit spoilerezett amúgy.)
Lenry: elvileg csak egy Bolton-fattyú van.
-
Tim82
félisten
eztv-s release végén cseppet elszúrták a hangsávot.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
troland26 #952 üzenetére
Szerintem ebben semmi gáz nincsen, nyugi.
Én pl. régen (kb. egy éve) olvastam az előző köteteket és a sorozatot nézve sokszor meg kellett kérdeznem a barátnőmet, hogy "ez nem teljesen máshogy volt a könyvben? ott nem ez meg az a..." - és így tovább.
Persze most olvasom a Sárkányok Táncát (amikor jut rá időm, kb. a 2/5-énél tartok) és sok minden újra eszembe jut.
-
Tim82
félisten
válasz
troland26 #948 üzenetére
Tyrell Lannister van a mellkasomra tetoválva..
Jé, egy új szereplő. Úgy értem, Martinnak is új...
toturi: nem tudom, hogy Tyrion vagy Tywin akart lenni, de a Tyrell-ek azok az egyik legbefolyásosabb westerosi főúri család, meg Égikert (Skygarden) tartomány urai (Tyrell-lány Renly Baratheon özvegye, akit Joffrey-hoz akarnak adni, meg Tywin az S02E09-ben a Tyrell-sereg élén lovagol be fehér lovon learatni King's Landing megmentésének dicsőségét).
-
Tim82
félisten
-Utóbbi.
- Mivel saccperkábé az Északi-sark helyi megfelelőjéről indulnak, igen, onnan csak délre lehet menni...
- Kisujj stratégiailag fontos szövetségest hoz (az egész Tyrell-famíliát, menyasszonyjelöltöstül-seregestül). Tekintve, hogy Tyriont családon belül senki sem csípi igazán (kivéve talán Jaime), nem csoda, hogy Varyst leszámítva senki sem értékeli, hogy nélküle Királyvár nem tartott volna ki. -
Tim82
félisten
Nem tudom, volt-e már: Game Of Thrones téna nyolc floppydrive-on eljátszva
-
Tim82
félisten
válasz
leslieke #389 üzenetére
Miért, az HBO-csatornák nem előfizetésesek? Bár nem vagyok képben a kábeltévé csomagokkal kapcsolatban (hogy az HBO csomagokért a szolgáltatónak fizetett díjból mennyi jut el valóban az HBO-ig), évek óta nem nézek TV-t, nincs is előfizetésem. Csak az egy héttel előbb elérhető sorozatepizódokkal jelenleg csúnyán alávághatnak a "normál" tévécsatornáik nézettségének. (Két vagy egy nappal előbb az HBO GO-n elérhetően viszont nem, ennyi idő kell a release-k közzétételéhez.)
Szerk.: úgy tűnik, estére elfelejtettem magyarul...
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia #7 üzenetére
Én direkt nem akartam spoilerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest