-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live #20132 üzenetére
Hybrid volt vagy "sima" szívó benzines az a yaris cross? És ha hybrid 116 lovas moci volt vagy már a 130-as (egyikkel sem mentem még, csak 2,5-es hybrid tapasztalatom van)?
Én imádom a volvót, de nem mertem mert megbízhatósági adataik utóbbi pár évben a béka feneke alatt vannak (bár ha egy 5-6 éves vagy idősebb használt az akár szuper is lehet).
X1-X2-től nagyon eltanácsolnék mindenkit ha a 7 sebességes duplakuplungos automata van benne, abban én féltem múlt nyáron amiknál (bérautó volt, csili vili új). Valami borzalmasan lassan indul álló helyzetből (és nagy gáz nem segít, akkor ugyanúgy egy örökévalóság csak utána kilő), szabályosan hiányzott a rav4-em...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Külpolitika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest