Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
válasz expander #129349 üzenetére
Igen. kb. felét fizeti a sima pontos végeredménynek, de még így is elég value. Pláne, ha épp 2:1 az állás, és a 96. percben lőnek még egyet.
Én is meglepődtem, hogy jobb helyeken mi mindenre lehet még fogadni, talán a mi kis hazai pro-nk eléri ezt a szintet 2020-ra...[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz L_YKing #129355 üzenetére
Hiányoltam is a listából, egy óvatos 1,02-03-at megérne, belekalkulálva a rizikót, hogy pl. Dél-Amerikában simán kihozható bukóra az eredmény.(#129352) expander: Super Yankee = Canadian fogadás, 2 találattól fizet.
Fincsivé a helyzet igazán 3 találattól válna, ha csak kettő jön be, legrosszabb esetben még a tét se jön vissza. Meglátjuk, nagyon kíváncsi vagyok.
Esetleg kettes kötésekben lehetne szórakozni az ilyenekkel, 15 körüli szorzó kihozható egyáltalán nem elrugaszkodott ötletekkel.[ Szerkesztve ]
-
spm
tag
-
B-L-A-C-K
titán
Na új mixel ilyen hosszú kamit még nem csináltam, szóval éppen itt az ideje...
-
zolynet
veterán
válasz B-L-A-C-K #129360 üzenetére
Megihlették az ukrán gg-vel, mellédobtam még kettőt, kamira fel!
1k 10,54x
11426 H Ukrajna - Spanyolország Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,95
11667 V Észtország - Svájc Svájc (Hendikep 1:0) 2,35
10807 H Svédország - Moldova Svédország (Hendikep 0:2) 2,3Life is too short to stay stock!
-
nobiand
aktív tag
Elvileg a Spanyol kezdő:
De Gea - Azpilicueta, Etxeia, Nacho, Mario - San José - Nolito, Isco, Thiago, Mata - Alcacer.
Ukrán meccsre már én is a GG-t rakom. -
szállitó
senior tag
Ki indul a barátnő élettárs feleség nevén a tippmix királynő címért
-
szállitó
senior tag
2.1. A Nyereményjátékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, magyar postai címmel rendelkező cselekvőképes természetes
személy (nő) - a 2.2. pontban felsoroltak kivételével - (továbbiakban: Játékos), aki elektronikusan regisztrál a Tippmix-királynő
elnevezésű nyereményjátékra (továbbiakban: Nyereményjáték) a http://www.szerencsejatek.hu/tippmix-kiralyno internetes
oldalon (továbbiakban: Honlapon) 2015. október 12-én 10:00 óra és 2015. november 1. 20:00 óra között és a Honlapon elérhető
Tippmix-királynő kínálatból választva helyes tippeléssel pontokat gyűjt.
A nyereményjátékban résztvevő Játékosnak a Honlapon történő regisztrációja során nyilatkoznia kell arról, hogy betöltötte-e 18.
életévét, majd a regisztráció keretében arról is, hogy elfogadja-e a jelen Részvételi- és játékszabályzatot. Az a Játékos, aki nyerés
esetén nem tudja igazolni, hogy a nyereményjátékba való bekapcsolódása napját megelőzően betöltötte a 18. életévét, nem jogosult
a nyereményre.
2.2. A nyereményjátékban nem vehetnek részt sem közvetlenül, sem közvetett módon:
- A Szervező, a Lebonyolító munkatársai, alkalmazottai illetve a nyereményjáték szervezésében vagy lebonyolításában
közreműködőként, megbízottként résztvevő gazdálkodó szervezet(ek) tulajdonosai, munkavállalói, közreműködői, megbízottjai.
- A Szerencsejáték Zrt. által szervezett számsorsjátékokat értékesítő üzleti partnerek, illetve értékesítőhelyek üzemeltetői és azok
online terminál kezelői.
- A 18. életévüket be nem töltött személyek.
- Magyar postai címmel nem rendelkező személyek.
- Cselekvőképtelen, vagy korlátozottan cselekvőképes személy.- Férfi. -
C0d3r
addikt
Emma vagyoook... meg holnap, meg mindennaaap.
#penzertbarmit
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz szállitó #129373 üzenetére
"A Magyar Köztársaság Alkotmányának 70/A. §-a általános jelleggel rögzíti a hátrányos megkülönböztetés tilalmát."
szállitó: és fel tudod venni a bugyiját, melltartóját, körömcipőjét, szoknyáját...
szab.tam: akkor sem vernyákolnak mikor sok helyre ingyen mehetnek be például...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz C0d3r #129374 üzenetére
akkor irány a népliget!
(#129376) yogibear
pont erre gondoltam.
érdekes, hogy a feministák ilyenkor nem vernyákolnak az egyenjogúságért.****
(#129327) szab.tam
egész jól megsaccoltam
Liechtenstein U19
1 - 1
Gibraltár U19
emlékeztetőnek raktam is rá tegnap egy 100-ast az x-re, de ma elfelejtettem visszatérni rá.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
mindhárom fogadás arra vonatkozik, hogy nekik lesz meg az első 3 gól először
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
szab.tam
nagyúr
Fehéroroszország - Macedónia Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Fehéroroszország 3:0/Fehéroroszország 3:0 110,00 Nyitott
Ukrajna - Spanyolország Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Ukrajna 2:0/Ukrajna 2:1 86,00 NyitottTét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 946 000 Ftfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
C0d3r
addikt
Kérek egy montenegrói gólt következőnek, utána azt csinálnak a pályán egymással, amit akarnak.
-
yogibear
addikt
Sosem látott kezdővel állnak fel a spanyolok Ukrajnában
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
Litvánia - Anglia Mérkőzés alakulása Hazai vezetést szerez és vendég 11,25 Nyitott
Ukrajna - Spanyolország 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és nem 4,25 Nyitott
San Marino - Szlovénia Kétesély San Marino vagy Döntetlen 9,00 Nyitott
Észtország - Svájc Mérkőzés alakulása Hazai vezetést szerez és vendég 11,75 Nyitott
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény összesen 576 895 Ftez talán nem is olyan elképzelhetetlen.
san marino-nak történelmi győzelem, szlovénoknak kis zsebpénz.
másik meccsen sincs semmi tét, megszórják egymást.San Marino - Szlovénia 1X2 San Marino 28,00 Nyitott
Fehéroroszország - Macedónia Gólszám (pontosan) 6+ 21,00 Nyitott
Tét összesen 300 Ft
Várható nyeremény 176 400 Fthabár itt lehet,m hogy inkább 2/1-re mennek a beloruszok.
Fehéroroszország - Macedónia Félidő/Végeredmény Macedónia/Fehéroroszország 22,00 Nyitott
San Marino - Szlovénia 1X2 San Marino 28,00 Nyitott
Tét összesen 200 Ft
Várható nyeremény 123 200 Ft[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
Most nézem még akkor is van esélyünk ha Ukrán nyer, de Szlovák nem tud Luxemburg ellen nyerni.
-
törölt tag
Ausztria nem akar egy öngólt. A vendégeknek nem megy.
-
trincsi23
csendes tag
Csak tudnám, hogy miért fogadok én orosz hokira...
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #129387 üzenetére
pontosan
retek Jokerit jól elkúrta a jó kis szelónkat
az EB-s szelóm legalább él, a svédek jöttek is, már csak szlovák győzelem és ukrán gólocska hiányzik róla
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Instagram közösségi fényképezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- További aktív témák...