Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Na erről beszéltem klasszikus Magyar eset első 2 percben gól. Ezt kellett volna túl élni.
-
rwin5
őstag
ez vmi vicc? amúgy komolyan éreztem, hogy lesz vmi gebasz..
-
B-L-A-C-K
titán
Volt egy olyan gondolatom csinálok egy szelót a magyarokkal, de már nem bánom hogy letettem róla (vagyis eddig)...
-
Nxn908xxx
őstag
Tudtam hogy be vannak szarva a nyomástól..
-
zolynet
veterán
törökök zárhatnának egy 0-0ás félidőt és utána már raknám is őket, nagyon nyomnak
Life is too short to stay stock!
-
L_YKing
addikt
Gáz....
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
stefyY
őstag
Gól után a románokat adták 1.25ért, most 1.36...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
B-L-A-C-K
titán
Valami az sugallja hogy a következő gól is hazai lesz...
-
Jarod1
addikt
ritka xar ez magyar csapat,,,szelvény mehet is a kukába...
-
stefyY
őstag
2-0
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Bencus88
nagyúr
2-0 ekkora egy szar meccset
-
B-L-A-C-K
titán
Ott is van, hatalmas gól volt...Jaj mindig kacagnom kell rajtunk, nem is nézem tovább...
-
L_YKing
addikt
Sajnálom néha és zjunior kollegát mert aligha hiszem , hogy ez meg lesz....
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
gery2123
őstag
En ezt nem ertem gyerekek. Nem vagyunk mi ennyire rosszak de ez a játék valami förtelem. Ha az elején nem kapunk gólt akkor meg jók is lennénk, de így!
-- PSN_ID: GerY2123
-
plus44
veterán
Én mindig elmondom, de sajnos igaz: ha 2-3 emberre épít a csapat, meg a fél ország, úgy tényleg nehéz
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
rwin5
őstag
Én csak a kiutazott magyarokat sajnálom, a csapatunk/játékunk tényleg egy nagy szar.. de nem szidom őket, de ez az igazság..
-
giigz
veterán
Wales U21 fordításra ment 5k 1,80-on
-
Bencus88
nagyúr
Kösst Hollandia, hogy félidőt nem voltál képes benyerni nay grat. Magyarok se képesek 1 gólt se rúgni jó nagy bukó lesz ez a nap
-
Cthulhu Dawn
őstag
Valakinek ma csak 1 veséje lesz.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Bencus88
nagyúr
-
pohár
félisten
franciák, meg portugálok is alkotnak, előre érzem
ma se nyerünk lófaszt seGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #21974 üzenetére
Csak poén volt. De ha jött volna, akkor dicsekednék a szelvénnyel...
Amúgy mit vártatok őszintén. Hogy nyerünk? Ne már...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Bencus88
nagyúr
Észtek vezetnek, vicc ez a mai nap
-
rwin5
őstag
Ukrán meccsen elég jól jöttek az overek, szerintem lesz még 84. perc után is 9. gól
-
B-L-A-C-K
titán
3-0 bár 6-0 is lehetne már...
-
stefyY
őstag
3-0
-
X3B6O0X
aktív tag
Holnap lehet fél vesével ébredek...
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #22034 üzenetére
legalább az overem jött
bár a francia hendi biztos nem lesz már meg, szóval baszhatoméjszakára ment egy Serena & Venus 2-0-ra nyer, mellé Serena 2-0-ra nyer, Nadal -8,5 game
élőben mentek a franciák győztesre, 3x-os odds-on nem tudtam kihagyni
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Ps Vita #22039 üzenetére
a Ribéry - Giroud - Benzin trióban bízom valamiért, hogy legalább lehozzák a meccset 10 perc alatt
ja, hogy Benzema a pályán sincs már, oké
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
huhh, 40knak vertem a seggére 3 nap alatt, még jó hogy elfogyott...
PSN: xszabikax
-
rwin5
őstag
amúgy az "összes" selejtező meccs mekkora fail amik most mennek élőben
Francia 0-0
Észtország 2 - 1 Hollandia
Liechtenstein 0 - 0 Görögország - piros lap
Észak-Írország 2 - 1 Portugália - piros lap
Svájc is mindjárt le Xel -
Ps Vita
őstag
És Bazmeg megint a legkisebb Oddson ment el az 5K
Sorozatban harmadszor -
sz_abika
addikt
Lengyelország vagy döntetlen @ 1.18
Bosznia és Hercegovina vagy döntetlen @ 1.12
Nem @ 1.72
3-as gyűjtő, 1 bet * 8 000,00 HUFIgen @ 1.80
Skócia - nem @ 1.18
Chile @ 1.33
3-as gyűjtő, 1 bet * 2 000,00 HUFMagyarország +2.0 @ 1.14
Bosznia és Hercegovina @ 1.14
Lengyelország +0.5 @ 1.24
Csehország0.0 @ 1.15
4-es gyűjtő, 1 bet * 14 000,00 HUFCsak egy kis aprót akartam, hogy meglegyen az 50k leutalható
PSN: xszabikax
-
rwin5
őstag
Sztem portugália behúzza
Csak le X-elt Svájc, ahogy mondtam Egyébként 4-2nél egész jó odds volt Svájc győzelmére nem is értettem miért ezért gondoltam, lehet befigyel vmi habi hát sikerült is..
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ó, volt az 4-1 is...
Portugáliára ment 500Ft az 1700-as bankból
CÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Android felhasználók OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xbox Series X|S
- Politika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest