Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnl91
tag
tipszmiksz mára
2017.01.21.12:17 4-es kötés 411 Ft 411 Ft 0 Ft
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Bremen - Dortmund Vendégcsapat nyer legalább egy félidőt? Igen 1,30 Nyitott
Stoke - Manchester Utd. Vendégcsapat nyer legalább egy félidőt? Igen 1,30 Nyitott
RB Leipzig - E. Frankfurt Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,30 Nyitott
Manchester City - Tottenham Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,20 Nyitott2017.01.21.12:14 4-es kötés 400 Ft 400 Ft 0 Ft
Manchester City - Tottenham Mindkét csapat szerez gólt Igen 1,60 Nyitott
Bremen - Dortmund 1X2 Dortmund 1,55 Nyitott
Stoke - Manchester Utd. 1X2 Manchester Utd. 1,60 Nyitott
RB Leipzig - E. Frankfurt Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,30 Nyitott2017.01.21.12:09 3-as kötés 500 Ft 500 Ft 0 Ft
Stoke - Manchester Utd. 1X2 Manchester Utd. 1,60 Nyitott
Manchester City - Tottenham Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,70 Nyitott
Bremen - Dortmund Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,45 Nyitott2017.01.21.12:05 2-es kötés 1 300 Ft 1 300 Ft 0 Ft
Manchester City - Tottenham Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,20 Nyitott
Liverpool - Swansea Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést Nem 1,75 Nyertes -
yogibear
addikt
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vandit. #158998 üzenetére
Semmi beképzelt szándék nélkül mondom, hogy szerintem én már itt letettem annyit az asztalra hogy nyugodt szívvel "menőzhetek", nem fél évente írok be, és nem csak akkor mikor nyerek...:/ Most fogtam egy még nekem is viszonylag szépet élőben, amit ott abban a helyzetben előtte, nem azon leszek hogy ide beírjam egyből, hazajöttem bejött elmondtam. De már ott tartunk hogy pont nekem kell magyarázkodnom egy ilyenért, és ez semmi csak irigység (akármennyire próbálod előadni hogy erről szó sincs), érdekes amit beírok előre pl ebben a hónapban rengeteg tipp arra egy hozzászólás nem érkezett tőled, most nyerek egy szépet amit nem írtam be abba a pillanatban előtte egyből megjelentél...:/
Viszont már tényleg egyre jobban kezdem azt érezni felesleges energiát töltés itt lenni, egy fillér hasznom sincs belőle hogy megosztom az ötleteim tapasztalataim, cserébe meg még nekem kell kisregényeket írnom ha nyerek egy szebbet, kicsit vicces...:/
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
"Egyébként kérdezzétek meg pohártól, hogy anno mennyit nyert az általam beírt szelvénnyel. Régen én is aktívabban írtam és többször beírtam akár előre is mit raktam, mostanában nem."
Pohár kb az elmúlt 5 év alatt max 2x vett le nyereményt, szerintem kevered valakivel.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Manchester United szép öngól
-
Vandit.
addikt
válasz B-L-A-C-K #159003 üzenetére
Nem kell semmit magyarázni meg bizonygatni nem vagy rá kötelezve. Csak legyünk már következetesek és ne attól függjön már, hogy ki mikor írhatja be a nyertes szelvényeit, hogy mennyit ír ide egyébként. Emlékszem, amikor bele lett állva valakibe régebben is nem egyszer emiattt, de ha te csinálod, akkor gratula meg milyen fasza. Ez a lényeg nem más, hiába akarod az irigységet belemagyarázni.
érdekes amit beírok előre pl ebben a hónapban rengeteg tipp arra egy hozzászólás nem érkezett tőled, most nyerek egy szépet amit nem írtam be abba a pillanatban előtte egyből megjelentél
Ez azért rossz indok, mert elég régóta írogatok ide (saccra 8-10 éve), hol többet hol kevesebbet és ha jól emlékszem te is. Régen is nagyban toltad és nyertél sokat sosem tett senki szóvá semmit, én sem, de ez ez utóbbi időben szemet szúrt nekem, amit írtam.
159005 Pohár tudja miről beszélek.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vandit. #159009 üzenetére
Tényleg ugyan azt csináltam én is, persze... Fél évig látni nem lehetett, majd jött egy kamid és egyből megjelentél, én meg most is folyamatosan adok tippeket, élőben raktam, mondhatni esélyem se volt beírni ott lent, meg hidd el nem is volt eszembe, hazajöttem, bejött egy szép, beírtam, nem tehetem meg .
Illetve amiket beírok és rakom 100 ezrekkel és jön belőle 100-200 ezer nem is mutatom, tétet se írok mennyivel rakom ezeket, csak ha kérdezik válaszolok rá. Azaz hidd el ha akarnám még lenne mivel "menőznöm" csak ebbe a hónapban volt hogy fél milliót nyertem 1 nap alatt tisztán, mégse tettem szóvá. Most fogtam egy úgymond kamit, jött belőle 350 amit szépnek gondoltam, beírtam, előtte hogy miért nem közöltem azt kb 5x leírtam."Régen is nagyban toltad és nyertél sokat sosem tett senki szóvá semmit, én sem, de ez ez utóbbi időben szemet szúrt nekem, amit írtam."
Jó hogy nem mivel régebben úgy vezettem itt mint kb ha naplót írnék, azaz 95%-ban mindent előre meglett osztva, 1 éve meg kijelentettem ez már nem lesz mert nem látom értelmét felesleges energiapocsékolás volt részemről. Ezt ugye leminimalizáltam már idén, de még amit itt tevékenykedek ebben a formában sem látom értelmét, pont az olyanok miatt mint te, na meg tényleg ezért sose kaptam senkitől egyetlen 1 forintot sem.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Aventador91 #159011 üzenetére
Több élő, és úgy jött ennyi tiszta hogy buktam is mellette.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Vandit.
addikt
válasz B-L-A-C-K #159010 üzenetére
Úgy látom elbeszélünk egymás mellett és nem akarod a mondandóm lényegét megérteni szándékosan helyette inkább taglalalod a semmit, úgyhogy legyen igazad
Pont az ilyen dolgok miatt sem írtam ide sokáig, úgyhogy visszatérek ezen szokásomhoz inkább, mert erre nem vagyok kíváncsi.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
jpm
senior tag
Ó én csak a szituáción nevetek, Ugyanis anno volt összezörrenésünk még az őskorban B-L-A-C-K-kel. hogy utólag mutattam meg nyertes szelvényt. Akkor ő próbált meg engem osztani (ő a szent, én a gonosz), most totál ugyanazt kapja mástól.
El kell tudni fogadni hogy az ember irigy és gyarló, (nekem nehogy valaki elkezdje most játszani hogy ő még soha nem irigykedett) amugy nem lennénk emberek.
Azzal is tisztában (100%) vagyok hogy amikor bedobok egy nagy tétes szelvényt akkor nem mindenki annak drukkol hogy nyerjek ezt is el kell fogadni.
A Forma1-et se mindenki azért nézi hogy hogy húú micsoda sportemberek, a fenét, hanem hogy mikor vágja falhoz 300-nál(#159007) aliquis Akkor idén ha rajtam múlik -60-ba vagy
-
yogibear
addikt
Margitot megint Ramos menti meg az égéstől.
-
L_YKing
addikt
City 2K
Milan 1,1KVisszatértem.. Meglássuk..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Vandit.
addikt
Tudom emlékszem rá ennek kapcsán (is) írtam, amit és ez lett belőle. Ő anno ugynaígy beléd állt egy ilyen miatt, de ha vele csinálják ugyanazt az már nem tetszik neki. Ez a lényege a dolognak, nekem ez szúrja a szemem nem más. Mit magyaráz bele az az ő dolga.
Irigykedni, vágyni valamire meg elismerni valamit azok különbőző dolgok ne mossuk össze a hármat szerintem. Itt a legkevésbé van szó irigykedésről. Az meg, hogy nem mindenki drukkol annak, hogy nyerjél az rosszindulat az megint más. Érdekes nálad sosem merült fel, hogy nem írtad be előre, mert te másnál ezt sosem firtattad ls ez a lényeg itt. Olyat ne kérjünk számon máson. amit mi magunk sem teljesítünk. A többi csak rizsa.
-
Vandit.
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vandit. #159021 üzenetére
Én azt nem tartottam korrektnek hogy fél év után jöttél verni a melled mit nyertél. Én meg most szerinted lent vagyok rakom az élőket és majd azon fogok aggódni hogy abban a 20 percben nem jövök ide beírni mit rakok? Remélem te sem gondoltad komolyan. Tavaly év elején meg már kijelentettem direkt hogy nem fogok naplózni mindent mint egy buzi, csak akkor ha van kedvem és időm is rá, és ha jön egy szebb megfogom osztani ha éppen úgy gondolom. Na most ez így is történt, azaz nem a semmiből jelent meg Black hónapok után hogy hopp nyertem kibaszott 350 ezret, mint írtam idén volt 500 ezres napom, még is még is csak célzást sem tettem rá, pedig azt is beírhatta volna ilyen alapon.
Viszont volt hogy 300 ezer ment el 1 nap, lehet azt kellett volna beírnom hogy boldog legyél.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Hoztam nektek egyet...
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
válasz B-L-A-C-K #159024 üzenetére
Ne vedd már komolyan ezt az egészet. Ez az egész topic csak egy szórakozás
Senki se szent, mindenkinek vannak hibái.Ezért bosszúból csinálok egy top tétes top secret mixet amit csak akkor mutatok meg ha 400 felett hoz bocsánat, csak akkor ha bejött
(#159025) yogibear nem elég buzis
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
Szórakozás ám a nagy lópikulát!
Ha szórakozni akarok elmegyek kirándulni,bulizni,motorozni,kinek mi tetszik....
Itt mindenki keményen nyerni akar ,aki nem az hazudik(tisztelet az 1-2% kivételnek,aki 10-20 ft-os téten marháskodik csak tényleg),ez kőkeményen a pénzről szól"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Aventador91
őstag
real meccsen 3,5 over allin
ha bejön akkor 200k-val tettem, ha nem jön akkor mégse tettem meg
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Aventador91 #159030 üzenetére
Ne szarozzál tedd meg a:
Real Madrid - Malaga (élő)Malaga (Melyik csapat szerzi a(z) 4. gólt?)
Odds: 17
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
válasz tigipuf #159028 üzenetére
Nem teljes mértékben értek egyet.
Egyértelmű hogy senki nem szeret veszíteni, de pl aki nyerni akar az hosszútávon hasonlóan játszik mint B-L-A-C-K nagy tét, max 2 körüli szorzók és játsza a nagy csapatok meccseit élőben hogy lesz még1-2 gól.
Engem ilyen stratégiára egyenlőre nem lehet rávenni hosszútávon, mert olyan snassznak tartom hogy megrakom hogy a Barca/Chelsea/ Bayern/tököm tudja ki rúg még egy gólt. Egy ilyen tippjét se másoltam még le soha
Az én ingerküszöbömet az üti meg ha megrakok vmi vizilabda döntetlent, vagy vmi jó F1-et.
Amikor inkább a pénz kell akkor rakom a félidő x-eket -
djculture
félisten
Porto meccsen szórják a gólokat.
-
tigipuf
senior tag
Most ebbe ne menjünk bele de tény,hogy te jobban szereted keverni a téteket,fogadásokat.
És itt van benne az aljasság meg a csali a rendszerben,hogy innen kezdve már nem egy sima lottó,hogy megrakok 5 számot és vagy jön ,vagy nem.Mivel rengeteg utat,fogadást variát hagy a na majd én átqrom a bukikat érzésre.
És láttam ,láttunk itt már blacktól is kami szelvényt amit 7-szer lehúzatott,és itt filózott az egész topik visszafogadjon-e vagy sem.
De viszont tökéletesen megértem,és ha volna lehetőségem,ezt a mostani élőzős black féle taktikát követném módszeresen,mert pénzt keresni csak így lehet.
Persze mellette kis zsetonnal el lehet kamizni is szórakozásként."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
újratöltve
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #159003 üzenetére
ebben a hozzászólásban azt írtad, hogy "ebben a hónapban beírtál tippeket", ezeket pontosan hová írod?
egyet láttam 1.80-ért, az jött isÉn soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
-
újratöltve
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #159037 üzenetére
ok, bocsánat, akkor lehet, hogy ezeken a napokon én pont nem voltam itt
egyébként szerintem ez az irigység dolog természetes, mert én alapból nem vagyok irigy, de amikor délután beírtam, hogy kéne egy espanyol gól és nem jött, te meg beírtad, hogy nyertél 350 ezret, hát akkor hirtelen én is elég ideges lettem, pedig nyílván a kettőnek semmi köze nem volt egymáshoz, csakhát az ember már csak ilyen, és nálam néhány perc alatt el is múlik
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
újratöltve
csendes tag
most meg a fiorentinán jött az utolsó percben a megváltó gól
sőt, ahogy nézem, inkább az utolsó másodpercben
[ Szerkesztve ]
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
pohár
félisten
válasz margithid #159040 üzenetére
az a baj, hogy ugyanaz a meccs/odds nagyon más vetületet kap mondjuk 4k tétnél, mint 40k-nál, holott nem kéne neki, mindig ebből van utólag a baj, hogy túlvariálja, túlóvatoskodja az ember
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
Nem nyerni kell hosszú távon, hanem nyereségesnek lenni ez nagy különbség. És itt jön képbe az, hogy akinek több tőkéje van az ugye logikusan több foríntosított hasznot tud realizálni a nagyobb tétek miatt és ennek hozománya az is, hogy nincs rákényszerítve, hogy annyiszor rakjon, mivel többet nyer fogadásonként.
Valaki írta nemrég, hogy a martingle hosszú távon nem működik, pedig hosszútávon ha azonos oddsnál mindig emeljük a tétet, akkor tutira pluszban leszünk.
-
Aventador91
őstag
szerintem lesz még valencia gól. de csak 2,3-at ad rá
-
-
Vandit.
addikt
válasz rwin5 #159047 üzenetére
Nem konkrétan a martingle működik, hanem az, hogy emelni kell a tétet adott oddson vagy nagyobb oddsot kell megrakni.
A fogadás sem fekete vagy fehér közte még vannak árnyalatok. Szerencse alapon max a rulett működik meg a hozzá hasonló játékok.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz rwin5 #159049 üzenetére
Nyilván úgy kell a tétet meg az oddsot kiszámolni, hogy kivitelezhető legyen a dolog. 10 k-s bankkal nyilván nem 5 k-ról kezdjük a tétet és nem kötelező duplázni sem és mindig emelni. Egyszerű számolással be lehet mindig lőni a megfelelő tétet. Másrészt csodálnám ha 10ből egy kettes oddsot se fogna meg szinte bárki.
Más kérdés, hogy a klasszikuss martingle-t valóban jelentős tőkével éri meg csak csinálni.Nem növeli annak az esélyét, hogy jönni fog, haenm azt biztosítja, hogy amikor jön tutira pluszban legyünk. Ez egyszerű matek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mára elég volt az LSD-ből
- LEGO klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest