Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
10k ment rá, hogy a Villarreal megnyer egy félidőt. 2,75x
Kicsit rizikós, de jó a szorzója. -
pohár
félisten
válasz juliabrilke #158601 üzenetére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
Juventus - Bologna Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Döntetlen 0:0/Juventus 1:0 10,50 Nyitott
Villarreal - Barcelona Mérkőzés alakulása Vendég vezetést szerez és hazai 26,00 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Aventador91
őstag
portugál gólokra többet nem fogadok. gusztustalan az egész
-
újratöltve
csendes tag
válasz Aventador91 #158604 üzenetére
ja, pont olyan mint a görög
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
Aventador91
őstag
hát ez a barca maradt olyan kaki
-
yogibear
addikt
sz@rcelona.
Vicc az egész bagázs...Real sétagaloppban nyeri a bajnokságot... akár még a kupát is...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Enrike Lajos meg inkább tableten fészbúkol a kispadon.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
na, éjjel még húzza be a Packers, aztán nagyon jó lesz nekem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bigemperor
senior tag
A LaLiga2 Sevilla B-Oviedo is szép sztori volt, 3-0 a félidő és 5-3 a vége. 12 perc alatt öt gól (76-88'), még hogy nem csalnak orrba-szájba a meccseken.
Mint tegnap a porto meccs. 33 előző talijukon mindig volt gól, hát mikor nincs, persze hogy most!
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Ó, hogy rohadjanak le, persze a végén egy mázligól...
Na jó nem a szabadrúgás maga, hanem az hogy kaptak egy szabadot 20 méterre a kaputól...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
rwin5
őstag
most látom, hogy mit produkált a barca.. juve hendi pedig sima volt
-
Dinter
addikt
Ez a valencia az eddigi leggyorsabb GG-m
-
djculture
félisten
liga 2-es csapat nyer a végén az azért kemény ..
Szerk: csak be kellett írnom és végre felébredt a leeds[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Mai nap is sikeres volt. (tét nem a legnagyobb, de valahol el kell kezdeni)
[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
wta tornakat streameli az unibet? csak mert nekem ugy remlik, hogy igen, de eredmenyek.com csak a betet irja.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Aventador91 #158630 üzenetére
Rendesem tolom most is attól hogy nem mindent osztok meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Aventador91 #158633 üzenetére
Néha megosztom látod, most nem lent raktam így gondoltam be is írom, meg idő is volt megrakni mert félidőben voltak. Bár tehettem volna többel is azért...:/
-
Aventador91
őstag
Azt hiszem kitaláltam egy jó stratégiát. Jéghokiban elég ritka az olyan meccs amelyiken mindegyik harmadban 2 vagy több gól van. Szóval egy martingale stratégiával lehetetlen a hosszú nyeretlenség. Bár lehet már bolond vagyok és csak én látom igy cseh, finn, es khl bajnokságban elég jól mukodne. Harmadonként 1,7-2 odds van az 1,5 underre
De én csak a khl-ben próbálom ki
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
margithid
veterán
Hétvégére Bornemouth oddsa elég jó, ősszel 6-1re verték Hullt, most is győzhetnek, jó ksi középcsapat a vendég!
-
-
Vandit.
addikt
Napoli 1/2 70-ért vagy GG V 28-ért.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
zolynet
veterán
Sochaux win 5.5x
Dover+ForestGreen win 6.3x
Life is too short to stay stock!
-
djculture
félisten
MU alkot rugdalják a Kapu mellé 2 percenként a labdát..
-
B-L-A-C-K
titán
Live: Atl. Madrid - Las Palmas gólszám 1.5 alatt, 1.90x odds.
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz Dinter #158649 üzenetére
na, már megjött az is tőlük
akkor most ott vagyok, mint nap elején, csak közben megforgattam 2 rongyot, örömebódottá, irány az ágy
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest