Hirdetés
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Steam topic
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- Halo sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #138001 üzenetére
15 volt a H félidőben, a piros után 8... most 4.. de nem nagyon meggyőző a dolog... bár lehet pont ezért jön... vagy nem... szerintem kihagyom... necces
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Pepeninho
őstag
Szerintem Zsozé már a Manchesterbe tartó járaton ül. Ma este írhatja alá a szerződését!
Ps4, Xiaomi 11T
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #138001 üzenetére
csak megszőrték... ez van...
-
juliabrilke
veterán
válasz yogibear #138004 üzenetére
Ez még a kisebbik gond.
Mondom rakok rá, erre nem egy arab meccsre tettem?
Al Mojzel nyer a meccs végén, szorzó azonos volt.
Stat jó volt, csak nem töröltem vissza és arra pakoltam.mod: viszont ott is 0:1 már.
Szaudi meccs volt. Mondjuk ilyen stattal illett is volna.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
szeretrem, amikor már elcseszni sem tudják.
Rizespor - Istanbul Basaksehir (élő) 1X2 Rizespor 11,00 Nyitott
Rizespor - Istanbul Basaksehir (élő) Kétesély Döntetlen vagy Istanbul Basaksehir 6,75 Nyitott
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
zsolti72837
addikt
válasz yogibear #138000 üzenetére
Szerintem meccs előtt azt fogják bejelenteni, hogy elzavarják.
MÁS: 2/1
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
sch_a
addikt
Bedobom a szelóm, hátha szeretne más is nyerni ma
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #138005 üzenetére
meg kellett volna egyenesben dobni a kembridzset 2,15-ért... bejött ez a motor nevű gyerek rá egy percre gólt lőtt, aztán még egyet... sima V...
-
szab.tam
nagyúr
Maccabi TA - Bnei Herzeliya 1X2 Bnei Herzeliya 7,25 Nyitott
2-3. csatája, és sosem nyertek még.
itt az idő...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
zsolti72837
addikt
Mi folyik itt ?[link]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
mtcob
senior tag
Aston Villa megérzésem szerint 2/1 lesz, sajnos, pedig West Ham X2 kéne...
Stat is ezt igazolja, szerintem lehet tenni
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz zsolti72837 #138014 üzenetére
murinnyó szelleme kísért még mindig.
-
zolynet
veterán
Everton gólok 1.5 felett @2.00
+
Arsenal gólok 1.5 felett @2.20
4000->17600Asenal -1 + Everton -0.5,-1.0 @8.8 2,4k
KV Mechelen - Gent GG kell még a Brugge GG mellé
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Jarod1
addikt
óóó hogy én hogy utálom ezt a tetves Chelsea-t..
-
yogibear
addikt
válasz zsolti72837 #138021 üzenetére
Minden nagyon gromek.
-
pohár
félisten
válasz zolynet #138020 üzenetére
én is raktam az Arsenal overját, erre ezen a foson nincsen... hogy is reménykedhettem
mindegy, akkor vezessen az Arsenal, aztán nyerjen is, ezerötöt megért 2,30-értGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Atti1112
aktív tag
Everton 1. gól !!! toljátok gyorsan netesek
( szerintem ez egy jó kis duplázós 2,1-ért..)[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
Atti1112
aktív tag
válasz juliabrilke #138028 üzenetére
Nekem 1 is elég lenne De lehet igazad lesz és 0:0 marad... mindegy, még egy szöglet kell és kiköszörülöm a csorbát
-
Atti1112
aktív tag
válasz NyxNyxNyx #138032 üzenetére
Én nem olvastam vissza, így juliabrilke hozzászólását nem láttam és csak saját kútfőből írtam, hogy toljátok az Evertont, mert láttam, h nyomnak De jött és ez a lényeg.... ja, sima volt.... hát nem annyira, mint én gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
Arsenal -1 (ázsiai) @3.2 7k
Life is too short to stay stock!
-
juliabrilke
veterán
Southampton meccsen első gól hazai? Vagy ilyet nem szabad mondani?
-
Atti1112
aktív tag
Antwerp Giants (kosár) toljatok rá szintén nagy lóvét Jónak tűnik, 2,5 odds....már csak 1,76..
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #138035 üzenetére
az nagyon nem lenne jó, nagyon nem
ó, a faszomba
a meccs eddig -1500 így[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #138038 üzenetére
én inkább hagyom is a meccset... 1. félidőben már nem lesz Arsenal gól, úgyhogy -2,5k a meccs
akkor legalább Andersonék meccse legyen 5,5 szett alatt
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
ki aprót talán megér:
G. Anderson - D. Gurney (élő) Játszmák száma Kevesebb, mint 4,5 21,00 Nyitott
tettem még rá kicsit, és csak abban a pillanatban leviszi 15.5-re.
**
bakker, ezt jól benéztem.
ez már nem 3 nyertre megy, hanem 4-re.
pfff...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
C0d3r
addikt
Beveren-ben az évszakhoz képest szép idő van, jelenleg 14 celsius fok. Túlnyomóan felhős az ég, 77% körüli a páratartalom, szél nagyjából 21 km/h-val fúj. Ajánlott a réteges öltözet, a hölgyeknek bundát, uraknak pedig zakót javaslunk.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Mi a faszt csinal az arsenal. Koszi a karacsonyt. Darts lejott, istennek tettem ezeket 10folott hozott volna
PSN: xszabikax
-
mtcob
senior tag
Lottózó terminál meddig van nyitva úgy általánosságban, mondjuk benzinkúton?
Ha nyitva van mondjuk éjfélig lehet dobok egy keveset az esti NBA meccsekre, hamár 13 meccs lesz így az este folyamán (ebből mondjuk kettő már megy lassan)[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
A délutániakról lemaradtam, egy pillanatra amikor láttam a City eredményt 2:0 gondoltam 2 gól még biztos lesz ott... most az estiek élőben csíptek legalább
Mechelen - Gent (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,15 Nyertes
Waasland Beveren - Lokeren (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 2,10 Nyertes
St. Truiden - OH Leuven (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 3,05 Nyertes
Southampton - Arsenal (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 2,55 Nyertes -
szab.tam
nagyúr
válasz mtcob #138044 üzenetére
csak pár mol kúton van, de azok is (mind?) 6-kor lezárnak.
mert ugye csak lottóvizsgás emberke kezelheti.***
mu-ra meg nem tudom, miért vagytok kiakadva.
de tényleg nem.
folyton ezt csinálják. mint az arsenal és a chelsea.
én már csak veretem őket.részemről kaphattak volna még egyet.
az alsó durci lett volna, ha nem csak 2:0-ra verik a mu-t...patent
Stoke - Manchester Utd. Hendikep 0:1 Stoke 7,25 Nyertes
Liverpool - Leicester Hendikep 1:0 Leicester 7,50 Vesztes
Southampton - Arsenal Hendikep 0:1 Southampton 6,00 Nyertespatent
Southampton - Arsenal Hendikep 0:2 Southampton 16,50 Nyertes
Stoke - Manchester Utd. Hendikep 0:2 Stoke 21,00 Vesztes
Liverpool - Leicester Hendikep 2:0 Leicester 22,00 Vesztesazt nem tudom, hogy a liverpool-t hogyan kevertem bele ebbe a díszes társaságba, de ott valamiért nagyon bíztam a leichester-ben.
(#138045) ANDROID???
az szép!
kombiban ment, vagy sima 4-es kötésben?
(vagy egy 7/8-ból kimásoltad?)[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz ANDROID??? #138047 üzenetére
jaja.
én is kezdek rákapni ezekre a kombinációkra.ezeknél arra kell figyelni, hogy a lekisebb kötésszámúból ha 1 bejön, legalább a tétet hozza.
ezért ideális a patent, 6-8*-os eseményekkel.
mert ugye a tét = alaptét*7.a szelódon a lucky-nak semmi értelme nem lett volna.
a yankee is kicsit túlzás, mert 1 db. 2-es kötésnél is csak kb. a tét fele jön vissza.
itt a 3/4 + 4-es kötés lett volna az optimális.viszont ezek a kombinációk akkor is nagyon jók, ha minimál téttel, vagy az alatt akar fogadni az ember.
és nagyon vad kamit.
a kombinációban az egyes "kötés" is 100 ft alatt kerül megjátszásra, de hosszútávon biztosítja az "ingyen" kamizást.105 forintért, (7*15 ft), érdemes szórni a 20-30*-os kimeneteleket patentben.
tuti buli.
így is néha belesek az 1 millás várható határba, tehát magasabb alaptéttel nem is lehetne rakni.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
csodálatos ez a pro.
néha tényleg idegbajt kapokl tőlük.Maccabi TA - Ironi Kiryat Shmone 1X2 Ironi Kiryat Shmone 6,25 Nyitott
Melbourne Victory - Perth Glory 1X2 Perth Glory 6,50 Nyitott
Besiktas - Konyaspor 1X2 Konyaspor 7,00 Nyitott
Standard Liege - Mouscron-Peruwelz 1X2 Mouscron-Peruwelz 6,00 Nyitottcsak 2/4-ben engedi.
3/4 és 4-es kötést visszautasítja...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest