Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Steam topic
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- Halo sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz lord_m #184000 üzenetére
Egy Burnley gól már van, meglátjuk. Örülnék, ha tévednék, mivel a síelésem kb. DNB lett. Saját butaságom, hogy a kielemzett, első gondolat "tuti" Holtmann - Gisin párharc mellett még raktam a végső győztest is. Viszont közben behúztam a Cagliari győzelmet. Most apróval a 6 db 15:00 olasz meccsből két döntetlen trixie szelvény.
-
törölt tag
válasz lord_m #184003 üzenetére
Szuper! Már a 1,5 felett kötésnek is örültem volna, aztán mindkét angol duplázós jó lett. A két aprós olasz trixie-ből egyik mentette a másikat, másfelesre kijött az is.
Apróval a két maradék olasz meccsre gólszám nulla 8,5x és 8,75x érdekes a pontos eredmény 0:0 kisebb odds, pedig ugyanaz a fogadás. -
törölt tag
Az egyik olasz pontosan nulla gólos tipp jött is. Hideg van, esti meccs, advent vasárnapi ebéd eltelítette a játékosokat, minek is erőlködni, legyen hétfőre is ez a gondolat apróval:
Brescia - Parma
döntetlen 3,15x
GG nem 1,8x
gólszám pontosan nulla 8x (továbbra se értem gólszám 0,5 alatt formában miért csak 6,75x) -
-
rwin5
őstag
Na, ki mit tippel estére?
Én 2-0 -ás Argentin győzelmet, de annak szurkolok, hogy a horvátok menjenek tovább, a múltkori nagyképűsködés miatt kiábrándultam a csapatból. -
törölt tag
Franciák 1,6x
apróval Mbappe, Giroud gól -
rwin5
őstag
válasz sherlock82 #184019 üzenetére
pont ezért nem raktam az utóbbi időben, de legtöbbször túl is agyalja az ember, és pont akkor csúszok le, mikor meg sima liba meccseket tolnak
-
rwin5
őstag
egyelőre azért nem olyan nagyszám meccs, gondolkoztam, hogy a 2. félidőt is megnézzem-e de, ha lesz egy habi 1-1, akkor jót mosolygok
-
rwin5
őstag
válasz #86564352 #184022 üzenetére
Gratula, csak jött megint a papírforma, én szerintem ha élesbe fogadtam volna minden tippemet, akkor minuszosan zártam volna, szóval nem bánom, hogy ráhagytam.
Mai játékkép alapján (tudom, ennyiből kár ilyenbe belemenni, DE ) Argentina fog győzni, de remélem egy izgalmas vb döntő lesz, szerintem berendelek majd valami pizzát mellé.Bronzmeccsen viszont Marokkónak nagyon szurkolok, szimpatikus lett nagyon a csapatuk a vége felé az edzőjükkel egyetemben.
-
Soulfly842
addikt
Megszűnik a bwin sportfogadási felülete Magyarországon
Ők már régen kacérkodnak ezzel, volt egy időszak is, amikor már új regisztrációt sem fogadtak.
-
sherlock82
senior tag
válasz Soulfly842 #184025 üzenetére
Szerintem a bet 365 és a tippmix és tippmixpro annyira elterjedt hogy a bwin eléggé háttérbe szorult.
Aztán emlékszem valami miatt használni se tudtam egy időben aztán teljesen elpártoltam tőlük.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Soulfly842
addikt
válasz sherlock82 #184026 üzenetére
Volt egy időszak, amikor imádtam....
Ez már a fénykora után volt.
Működött egy időbe egyfajta biztosítás a szelvényekre..
pl. az ember megrakott 12 eseményt 3000-ért, de bebiztosított vagy 2 eseményt vagy 600 HUF-ért, s ha elbukott két meccs (mindegy melyik), akkor visszajárt a 3000+600 Ft is (lehetett akár több meccset is biztosítani, de minél több meccs-vel tettük ezt, anál magasabb volt a biztosítás összege). Az az egyik legtutibb megoldás volt a sportfogadás világában. Ha valami nem jött be, akkor is rengeteg alkalommal visszakaptam az alaptétet.
Lehetne ilyen máshol is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Veszprém tippet megtettem 1,7x
-
törölt tag
Döntetlen kézi holnapi síelés:
Lara Gut 12x
Corinne Suter 13x -
törölt tag
válasz sherlock82 #184036 üzenetére
Világbajnoknak pedig a franciákat teszem, ha már eddig is rájuk tettem. Most a Birmingham vezet hárommal, visszahozhatnák azt az ötszázast.
-
kakuk.tamas
addikt
Mixen jött, 1,93-as oddsszal a 2-3 gól (22.554 Ft --> 43.529 Ft.)
Holnapi mixen: Francia és több mint 1,5 gól 3,85-ös szorzóval (13.529 Ft --> 52.087 Ft).
(Az Argentin és több mint 1,5-re is ekkora van. Tegyétek, tegyétek! )
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz lord_m #184042 üzenetére
Ha annyira komoly lenne, nem lennének ilyen jó szorzók. 2,80-as mindkét csapatra mixen, 2,75 és 2,80 -as beten.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
rwin5
őstag
Szentül hittem, hogy este 8-kor lesz a mai meccs Annyi tanulság, hogy a döntőre is azt hittem, hogy 20:00, így arról nem fogok lemaradni
holnap, akkor hajrá Franciaország
[ Szerkesztve ]
-
Örni
senior tag
-
törölt tag
Most Reggina - Bari maradhatna 0:0 apróval tettem döntetlent és 0 gólt.
Ami a lényeg: horvát bronz kész, holnap jöhet a francia arany. Ha esetleg nem rontanak egymásnak, apróval 0 gól 7,5x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest