Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
PSN: xszabikax
-
L_YKing
addikt
Alaz a Lacio meglatszik sokan raktak az X-et
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
Szopjon le a sporting is, 11 perc alatt elintézték a hendimet
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
jokerbet
csendes tag
faszopo sporting dogoljon meg mind hazafele. hajjon meg az osszes
brest, arsenal mindket csapat gol, karlshruhe 0 vagy 1 gol, getafe felido x, meg ez a buzi sporting hrendi. minden jon ezen kivul. komolyan dogoljenek meg
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Arsenaaaal
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
szab.tam
nagyúr
(#106007) Shkiz0
(#106008) jokerbetbiztosan megvakultam.
de nem látom, hogy lefújták volna a meccset...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Deck
titán
Win!!
PS5
-
szab.tam
nagyúr
válasz Shkiz0 #106011 üzenetére
értem én, de akkor is volt még fél óra hátra.
nekem elég volt ez ennyi is, mert a hendi rakásokat pont az ilyenek miatt végleg befejeztem egy jó hete.
engem is nagyon kiborított, amikor mindig volt egy féreg, aki nyer, de nem bírt még egyet lőni.így a juve-t és ezt is csak min. 1 gólosra tettem.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
az is igaz, hogy mi elmagyarázzuk, hogy milyen ügyesek voltunk, az őket nem vigasztalja.
nehéz kérdés ez a hendi téma.
mert ha biztosággal rúgnak 100 gólt, akkor jólesik az 1.5-1.6-os szorzó, mi meg irigykedve rágcsáljuk az 1.2-eset...[ Szerkesztve ]
-
kopilaci1993
csendes tag
Monaco elleni csúfos vereség után, jó volt látni egy rivális otthonában egy ilyen szép győzelmet.
-
Deck
titán
-
lecsokolbi
aktív tag
-
L_YKing
addikt
-
-
akooos
veterán
Tegnap este tettem egy nagytétes tutit...
3 kosármeccs:Pessaro-Sassari V @1,35
Mega Leks- Partizan Belgrad V @1,25
és Dijon-Cholet H @1,25Az első kettő "simán" jött, de a Dijon meccsnek belinkelem az összegzését...[link]
Ajánlom a 3. negyed végét és a 4. negyedet összehasonlítani.... 12 pontos előnyt ELADTAK.
Az utolsó játékrészben 10 perc alatt bekaptak 13 pontot!! Mi a szar ez....
20 ezerrel tettem ezt a három fost... -
Deck
titán
Ma kaszálunk tovább!
PS5
-
akooos
veterán
Azt a rohadt életbe, összepisálom magam tegnap este után egy ilyen reggelen......[link]
Első szettben 4-0-ra vezetett, 6-4re kiszívott és feladta a mérkőzést.... Nem hiszem el... -
sz_abika
addikt
Alsó is, mert trixieben volt
Szerintem a Porto 1.44 amúgy nem olyan jó offer. A Basel nem fog agyatlanul nyomni első félidőben, de nem is akarnak gólt kapni. Egy szögletból gól bármikor becsúszhat nekik és az már elég is. A Porto meg 0-0val is továbbmehet. Most nem tudom megnézni hol a határ, de egy "nincs gól x. perc előtt" opcióra lehet teszek pénzt ha 30. percnél kisebb lesz..
PSN: xszabikax
-
stefyY
őstag
Minnesota Wild - New Jersey Devils
Kisebb néptipp lesz a H, ezért kezdtem el statisztikai alapon foglalkozni a mérkőzéssel. A Minnesota otthon 14 meccs óta nem kapott ki hosszabbításban, A Devils jóval régebben, tavaly októberben nyert utoljára idegenben a rendes játékidőn túl, akkor az Ottawát verték hosszabbításban.
Van olyan iroda, ahol lehet olyat tenni, hogy hosszabbításban/büntetőkkel nyer a Devils? Lehet rá jó 4-5x-ös odds.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
sz_abika
addikt
23tól Coric meccsét kitette a Pinnacle 1.28on félórája. Most került ki b365re: 1.12n.
Franc, hogy üres volt ott a tárca, erre a különbségre lehet mondani, hogy ajándék oddsPSN: xszabikax
-
yodayoda
tag
Udvozletem minden kedves forumozonak szemezgettem a mai meccseket illetoen, raknek egy nagyobb tetes mixet, es ket meccsel kapcsolatban kernem ki a velemenyeteket. Az elso a Yeovil - Bristol City lenne. En vendegre tennem le a voksom elnezve a statisztikat es a bristol city utolso meccseit. A masodik ami kicsit ketelyeket ebreszt bennem az pedig a Glasgow Rangers - Queen of South hazai lenne. Minden segitseget, kritikat megkoszonok elore is
-
Prien
addikt
Én csak attól félek,hogy a fogadók 95%-a pakolja a Porto-t és a Real-t, ilyenkor "nehogymárcsakazértis" alapon lesz valami csavar a dologban. Ritka az, amikor a fél világ nyerni tud egy-két tippel, persze olyan is van. Szóval én is behúztam, de aggódok azért...
A kevés is több a semminél.
-
yodayoda
tag
válasz Prien #106042 üzenetére
Kis erdekesseg a real - schalke merkozessel kapcsolatban. Nem sajat kutfobol valo, de azert bemasolom.
Real Madrid megnyerte minden egyes
mérkőzését a bajnokok ligájában idén
Real Madrid nyerte meg a párharc első
meccsét, idegenben (2-0)
Real Madrid utolsó 3 egymás elleni
mérkőzésüket megnyerte a Schalke ellen-
Real Madrid 1 éve otthon 3-1 re verte meg a
Schalke-t
Schalke 04 nagyon sok sérülte van, és ezt még
tetőzi Kevin Prince Boateng se le ott a pályán
Schalke 2015-ben még nem nyert mérkőzést
vendégcsapatként
Madrid 11 gólt rúgott az utolsó három
mérkőzésén a Schalke ellen.
Real Madrid védekezése kimagasló ebben az
idényben
Real Madrid pici hullámvölgybe van az utolsó
mérkőzésein
Schalke 04 hétvégén nyert- Real Madrid
vesztett a bajnokságukban -
bammbula
tag
Mai napra nekem ennyi. Odds alapján kaminak mondanám, de nekem nem tűnik lehetetlennek.
Majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
válasz stefyY #106036 üzenetére
bet365-ön 3,10-es szorzó van a NJ Devils-re, hogy nyer, ez kétesélyes fogadás jelen esetben.
Hétre szerintem csak BL meccsre rakok valamit. Amire eddig jutottam:
116 Porto - Basel H 1,44
216 Chelsea (H) vagy Paris SG (V) jut tovább H 1,36odds: 1,95
Ez a kicsit "biztosabb". Szerintem nagyobb tétes "duplázósnak" teljesen jó.Amit eredetileg gondoltam:
116 Porto - Basel H 1,44
207 Chelsea - Paris SG H 1,90odds: 2,73
Bátrabbaknak:
117 *(0-1) Porto - Basel H 2,18
207 Chelsea - Paris SG H 1,90odds: 4,14
Plusz egy fél-kami:
117 *(0-1) Porto - Basel H 2,18
126 *(0-1) Real Madrid - Schalke H 1,56
208 *(0-1) Chelsea - Paris SG H 3,20
218 *(0-1) Bayern München - Sahtar Doneck H 1,51odds: 16,43
Ezek közül fogok valamit/valamiket megrakni. 1-3k. értékben.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
-
Dani_kp
addikt
válasz stefyY #106046 üzenetére
Olyat is lehet rakni, de csak élőben .
Múltkor mintha láttam volna, ment már a mérkőzés és lehetett arra rakni, hogy hosszabbításban vagy büntetőkkel fog eldőlni.De ha jól értem, akkor Te ezt a mérkőzést döntetlenre mondod, ugye? Mix-en 3,90-et adnak rá.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
pohár
félisten
na, nekem egy ezressel ment egy Porto - Real hendi - PSG gól, ~3500 a várható, plusz puttón 400-ból 1000
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janos1988
addikt
Mai triplás meglepis 3/4-es megrakva + a kenós téma.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest