Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz skeli #149003 üzenetére
ja. nekem is tetszett.
gyorsan lezavarták az o2.5-öt.angol meccs gg melegebb, remélem, hogy nem 1:0, 2:0 lesz...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #149006 üzenetére
ezen a meccsen dől el a továbbjutás, ugye? remélem, csak egyszer kell végigizgulnom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz pohár #149007 üzenetére
na, magyarok jöttek, viszonylag sima volt, maradt az USA 1,45-ért, reménykedem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #149009 üzenetére
az angolok.
ahogy nézem, itt egyszerűbb a kérdés: lesz-e egyáltalán kapura lövés...mentem inkább darts-ot nézni.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz pohár #149008 üzenetére
hát persze, hogy nem, ilyen kibaszott egy amatőr meccset rég láttam...
-
meta91
csendes tag
Alves kungfu rugása pipa. Piros lap pipa . GG kuka 😢
-
sz_abika
addikt
Hát ezt a bennszülött gyereket jobb lesz megjegyezni. Azt hittem Thorntonon elmegy a meccs
PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
Sziréna rettenet vonszolja magát a pályán... Bertens beinjekciózva... szenved mindkettő...
Amcsi kínlódva csak lehozta az elsőt...
Másikon meg Sammy nagyi simán megy a levesbe...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pcgamer01
senior tag
Japánok szépen elintézték a Bulgárokat..
Samsung Galaxy S10+
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Adott a Tppmixpro nevezetű online fogadóoldal. Na most én szeretnék regisztrálni, viszont hiába adom meg a személyes adataim, kiírja, hogy Egyedi adat szükséges és nem enged tovább ? Ez mi lehet ? Mit kellene tennem ?
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
pohár
félisten
válasz CartmanLand0 #149021 üzenetére
ez jó kérdés, hagyd a picsába, menj bet365-re inkább
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CartmanLand0 #149021 üzenetére
Gondolom valami user error lehet, de mivel nem látom mit rontottál el így válaszolni se tudok.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz pohár #149022 üzenetére
Nézegettem azt is ... Kezdő vagyok amugy, szóval első kérdésem, hogy ez is úgy müködik mint a Tippmixpro ? Tehát regisztrálok az adataimmal, számlaszámmal, átutalok a számlárol egy összeget, és már fogadhatok is ? Nem kell baszakodni pénzváltással ( forintról dollárra vagy eurora ) ?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CartmanLand0 #149024 üzenetére
Nem kell úgy működik, első kiutaláskor kell beküldened egyszer a személyigazolvány lakcímkártya másolatát, hogy lecsekkolják valóban tiéd a számla.
-
CartmanLand0
senior tag
Na sikerült a regisztráció. Most már csak egy kérdésem lenne. Adott egy meccs amire fogadni szeretnék. Van arra lehetőség hogy két kimenetelre is fogadhassak ? Tehát például arra tippelek hogy vagy hazai győzelem lesz vagy döntetlen ... És itt most nem a kétesélyes fogadásra gondolok, hanem arra hogy kétszer tippelek egy esemény kimenetelére ... remélem érthetően fogalmaztam
-
!Tupac!
tag
válasz CartmanLand0 #149027 üzenetére
Lehet csak nem egy "szelvényen" belül.
Tehát fogadhatsz arra hogy hazai meg mondjuk döntetlen de csak külön-külön[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
hát ezen a Wawa meccsen sem lesz 41 game
-
CartmanLand0
senior tag
válasz !Tupac! #149028 üzenetére
Igen így gondoltam Köszi
Illetve az gondot jelent ha anyum számlájával regisztráltam ? Egy a lakcímünk, és természetesen az ő beleegyezésével! Neki online kezelhető számlája van, ezért adtam meg ezt a számlát.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz CartmanLand0 #149030 üzenetére
de akkor a beten megadott név is az övé legyen, mert különben nem fog egyezni a számla & név kettős
-
rwin5
őstag
válasz CartmanLand0 #149032 üzenetére
Kimegy a tek
seggbekúrszerintem hagyd is a sportfogadást inkább költsd kajára -
TheFurgeurge
csendes tag
Szerintetek ilyent lehet? Mert szerintem tuti nem, de én kevésbé értek hozzá...
[link][ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz CartmanLand0 #149034 üzenetére
Majdnem annyira értelmes, mint beregisztrálni a KÁRTYÁN szereplő nevet a sajátoddal. De bóknak veszem, én már nem sértődök meg semmin, az meg, hogy hagyd a sportfogadást egy jótanács volt, mert hidd el gyorsan leszippantja az egyenleget, ha nem jön össze semmi
-
djculture
félisten
válasz TheFurgeurge #149035 üzenetére
Kötésbe van szelvényesen nem engedi, csak ezt ott bszik jelezni.
-
sz_abika
addikt
válasz TheFurgeurge #149035 üzenetére
Van ilyen lehetőség hogy 3 pont alatt maradunk? Már adom is el a vesémet!
PSN: xszabikax
-
meta91
csendes tag
Nagy buláj van a Koszovó - Feröer meccsen
-
Soulfly842
addikt
Meg akarom alapozni az alaptőkét az EB-re Eddig jó.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Soulfly842 #149046 üzenetére
És előtte mennyi ment el az 575 fogadással?
-
szab.tam
nagyúr
indul a copa america.
usa - kolumbia.nem tettem rá.
vak tippem gg & x lett volna, de jobban belegondolva kolumbia odds-a elég ajándéknak tűnik.
csak ránézünk az összeállításra.
reggelire meg kéne egyék az amcsikat.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
eb.
nagy kár, hogy nincs olyan fogadás, hogy x csapat biztosan nem nyeri meg az eb-t.Eb 2016
Franciaország (Eb 2016)
Odds: 4,00
Eb 2016
Németország (Eb 2016)
Odds: 4,40kötésben all in raknám az ellenkezőjét.
-
Soulfly842
addikt
válasz B-L-A-C-K #149047 üzenetére
Na... ne 'rosszindulatoskoggyyá'
Ha számoznák a lottózóba megtett szelvényeidet, akkor neked is ott virítana egy sok-sok ezres szám Azért mert még valaki nem jön ide/nincs ideje minden győzelemnél és szelvény után posztolgatni, azért nem kell ilyennek lenni
Köszönöm a kedves, biztató szavakat
de ha tudni akarod, akkor azért szummázva bőven pluszos, az utóbbi szűk egy év viszont minimálisan mínuszos volt Most valahogy nem jöttek úgy, ahogy előtte hosszú évekig. De majd most az EB EB/VB jól szokott kijönni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest