Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Hali.
Melyik online fogadó irodát ajánljátok, ami megbízható, és lehetőleg "tud" magyarul is?
Előre is köszi!Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Zé777
tag
Ez a büdös Sassuolo gólt rúgott.
Egész nap azon gondolkodtam, hogy a Napoli hendi vagy az Anderlecht hendi (jobb szorzóért) legyen a mixben.
Utóbbi már 6:0al megy és még van 40 perc.
[ Szerkesztve ]
-
Zé777
tag
Ott a Juve cumi!
-
L_YKing
addikt
Lazio nyerj!!!
Mu juss tovább
Real hendi had szóljon!!!
Ez kell estére.
Köszi!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Zé777
tag
Hogy a brantba jutott el a Sassaulo 8/4es kapura lövésig fél óra alatt, mikor otthon az előző egész meccsen nem kukáztak össze ennyit. Még egyet bekap a Napoli és oda az atombiztos hendi H.
Az Anderlecht meg már 7el megy.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Napli az utolsó ellen, akik 2 gólt rúgtak idáig és 16-ot kaptak
-
Bencus88
nagyúr
Na hajrá Roma gyerünk!!!
-
tipszmikszül
csendes tag
Szégyen ez a Napoli én azt mondom.
-
Chereiose
addikt
válasz tipszmikszül #24017 üzenetére
-
stefyY
őstag
Bologna vezet, b*szarok...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Zjunior
veterán
Nápoly anyáddal szórakozzál!!
Simán tettelek!!! :@Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
B-L-A-C-K
titán
Na érdemes volt lemennem, -2K, Milán már nem nyer, de Arsenal sem, Roma, se biztos... Lazio áll csak jól...
-
giigz
veterán
Lehet meglesz a Napoli győzelem, de azért bepróbáltam 2.000 Ft-tal az X-et 3,50-ért
-
Bencus88
nagyúr
Vezet a Roma!
-
stefyY
őstag
ott a Roma gólotok
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Zjunior
veterán
Napoli, Real csak siman nyerjetek pleaseeee!!!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
pohár
félisten
akkor a mai "kurvaanyátok" csapatok (egyelőre): Ajax, Napoli, mindkettő hendivel kéne
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stefyY
őstag
Arsenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
-
B-L-A-C-K
titán
Na eddig csak a Milán viszi a szelvényem...:/
-
Bencus88
nagyúr
Roma 2-0 Mu remélem már nem kap gólt kérlek ne kapj
-
rwin5
őstag
Jó ez a real meccs, tömöm magam kajával mellé
-
I2oli
tag
LOL milán rúgott gyorsba kettőt, de még így is csak X :SS
-
Bencus88
nagyúr
juhuuu
Sampdoria - Roma V
Manchester United - Liverpool H1000 Ft
4,29
4290 Ftplusz van egy ilyen duplázós:
Chievo - Juventus
Összgól alatt/felett : 1,5 felett
Bologna - Milan
Összgól alatt/felett : 1,5 felett
Lazio - Catania
Összgól alatt/felett : 1,5 felett500 Ft
2,08
1040 FtA vesztes szelvényem pedig a Lyon amin 500Ft ment el. Végre egy jó napot zárok juppi
-
giigz
veterán
A hétvégi bukta után jól jött most ez a Napoli X, 2k -> 7k
-
rwin5
őstag
Mondtam, hogy a Roma ajándék
-
Vandit.
addikt
Szarjon tüskét a Valencia, hogy a 90. után rúg egy gólt.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #23968 üzenetére
Na végre jött egy kis apró az alap 3/4-en. 400 Ft -> 19 500 Ft.
Amúgy meg csak a szokásos volt, lófasz sem jött (csak gyakorlok ha esetleg...), még a skandin (2-2 találat) és a kenón (7-esen 1 talált, hogy véletlenül se jöjjön vissza az ára) sem. Kurvára nem jó ez így.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
stefyY
őstag
Nézegetem a kínálatot, hétvégén szerintem nyerni fogok.
-
föccer
nagyúr
válasz stefyY #24044 üzenetére
Ilyen elmúlt 2 hét után én óvatos lennék az ilyen kijelentésekkel.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeathBat666
aktív tag
Jöhetnek az NHL tippek?
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Real atyaég...
-
pc_seft
tag
Bunda 11-es vicc 94.perc
A bírót felfogják kötni körülbelül ekkora csicska geci majmot
Zé777 Nem gratulálok neki mert egy rakás szar volt az egész 94.percben ad 11-est miközben 3 perc hosszabbítás volt.Én ma kajak beírtam 1-1 lesz kiégtem most.
föccer +1
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest