Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
Mainz - Dortmund 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 22,00 Nyitott
Monaco - Lyon 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 9,25 Nyitott500 -> 101k
cica dugja me, ha a gdansk kicsit komolyabban veszi...
Lechia Gdansk - Gornik Zabrze (élő) Hendikep 0:2 Lechia Gdansk 9,75 Nyitott
Dinamo Kijev - Sahtar Doneck (élő) Hendikep 2:0 Sahtar Doneck 11,25 Nyertes[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #129752 üzenetére
ment még egy kis apró:
Tét összesen 900 Ft
Várható nyeremény 191 475 Ft300k péntek estére pont elég lenne.
és nem bonyolult: 2 db. 0:0....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
GabN73
addikt
First Wien nyerhetne legalább 1 góllal
-
GabN73
addikt
Persze hogy nem bírják ki
-
gery2123
őstag
Nálam éjszakára megy egy kicsi NHL.
-- PSN_ID: GerY2123
-
fmx
aktív tag
valaki nézi monaco meccset? félóra alatt 0 kapura lövés?!
-
zolynet
veterán
Brescia egy utolsó góllal lehozhatná a meccset.
Védelem 0.szerk: majdnem kaptak még egyet, ááá
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #129765 üzenetére
nekem is pipa lenne, ha esne még egy gól... első meccsen elbukik a szeló, fasza
na, legalább puttón jött egy 5+1, bár ez is csak 400-ból, a mix meg 1000-be került, így is mínusz
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
1. félidő: hazai vezetést szerez
2. félidő: hazai öngól rúg, majd 10 perc múlva összehoz egy 11-est isÍme az 1/2 egyszerű és tuti receptje 21-es oddsért.
ja, nem b.... csak a futball szépségeB-L-A-C-K: ja, főleg mert ezt a Tourst meg még valamit néztem ki mára végül nem ezt raktam persze... ez van...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
bammbula
tag
Mai :
BLACK: Hétvégére csak ez az egy szelód lesz?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na, a picsába... kellett nekem egy kosár over 149.5, épp hazaérek, látom, hogy elég gyéren gyűlnek a pontok, rakok egy under 150.5-et, és kiszurkolom a 150 pontot
hát erre csináltak 154-et, de azért szép lett volna, ha pont eltalálom a két line közötti részt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz szállitó #129775 üzenetére
már rég óta érik bennem. bocs.
aláírásod:
Lottózóba Keresek Állást (mellék vagy fő)mekkbízható kecske vagyok. káposztaföldre keresekk kapálási lehetősékket.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bammbula
tag
-
szállitó
senior tag
válasz szab.tam #129777 üzenetére
ez van, mondjuk nálam amikor dolgoztam nem volt soha hiány viszont a forgalom megnövekedett
denkadam Dolgoztam már ilyen helyen, tanfolyamon is voltam sőt a 42 fő ből csak egy szrt lottózósnak lett jobb a vizsgaeredménye, őt anno kirabolták és újra kellet járnia. és elég jó volt. Megjegyzem olyan keveset fizetnek egy lottózóba hogy a minimálbér is több... egy jó helyen 700.- brutto/ óra
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz bammbula #129778 üzenetére
elvileg nem játszhatsz, van ahol gyakorlatilag sem mert be van kamerázva a pult de ha szüneted van beállsz a sorba ha ketten vagytok és tudsz feladni.
Igazából nekem új vizsga kéne elsőként ahhoz meg hogy beírassanak kell 78.000.- meg egy állás.
Mivel H-P 6:00-14:20 ig melózom kellene valami + mert az ALB elviszi a fizetésem.Kéne nyerni annyit hogy saját cuccot tudjak nyitni...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szállitó #129779 üzenetére
(#129780) szállitó
másodállásban valszeg nehéz.
(gondolom az eurojackpot + vizsga miatt.)***
kéne egy kis gondolati segítség.
holnap töltök egy 5-öst a pro-ra, nem többet.
kb. kora du.szeretnék szo-v-i meccsek közül 2-es, 3-as kamikat gyártani.
sokat, úgy kb. 50-et.lényeg az, hogy nagyságrendileg 10 körüliek legyenek a kimenetelek.
lehet 7, és lehet persze pl. 22 is, de fix 5:3 200*-os odds-ért nem.
ht/ft nem érdekel, de mérkőzés alakulás igen. (ott nincs behatárolva, hogy az egyenlítés már csak a 2. fi-ben történhet.)olyanok izgatnak még, mint pl ami nem totál van, előre és utólag is van benne logika, de mégis jó a szorzója:
Dinamo Kijev - Sahtar Doneck (élő) Hendikep 2:0 Sahtar Doneck 11,25 Nyertesvagy még a maiak közül:
a lyon, mainz is nyerhetett volna. (tettem is.)vagy városi rangadók, ahol az erősebb játszik otthon, fogadja a vendéget, és egy sima hendis v is érhet 6-10-et.
olyan sok meccs van, hogy nem látom át.
ha valakinek van valamilyen meglátása, ami belefér ebbe a "kamikörbe", nem feltétlenül prémium meccs, (mert azt azért kiszúrom), pl. egy belga vagy svájci meccs, megköszönöm.olyanra gondolok, amire az itteni fogadók nagyrésze ránéz, üvölt hogy kami lesz, de nem rakja meg, mert nem szokása.
tehát nem az kell, hog ytöbb tudat hz jöjjön, és szemeteljük a topkot, csak ha valami rejtett, de vad gondolat van.
látjátok, hogy én 2-3 eseményből is hajlandó vagyok rakni 100 ft -> töbsszáz k várhatót.ha beüt egy ilyen, (és meg is rakom), nem leszek hálátlan a tippadónak.
(annyira bosszant, amikor utólag veszem észre, hogy volt egy eldugott brazil 2, ami pont megfelelt a felfogásomnak, de kihagytam...)[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz szab.tam #129782 üzenetére
Euro is + az Új mix miatt is kellet vizsgázni. Egyébként már Márciustól volt tanfolyam az új mix re pedig csak Augusztus 10.től lett éles a dolog.Kifizetem a tanfolyamot no gond. csak foglalkoztasson valaki van annyi hely ahol lehetne hosszabb nyitva tartás szóval lehetne lehetőség, csak hát sokan sajátként üzemeltetnek az meg nem vesz fel senkit, megjegyzés én se vennék fel, mert volt már nem egy két olyan hogy a dolgozónak volt adóssága azt egy hosszú hétvégén betolt +2,5 milla játékot a gépbe az Hétfőn volt pofára esés. megjegyzem ha nem hozzáértő viszi el a bevételt át lehetett verni régen most már ha jól tudom egyéni azonosító van nem tudsz csak úgy új profilt létrehozni a terminálon.
[ Szerkesztve ]
-
bammbula
tag
Beten a hokinál mit jelent a nyeremény szorzó? A végső győztes az esetleges hosszabbítást/büntetőpárbajt is beleértve?
-
szab.tam
nagyúr
válasz szállitó #129783 üzenetére
a fogarasi cba melletti lottózóban, (+ dohánybolt), volt sokáig probléma, hogy nincs ember. annak a cégnek több üzlete van. sétálj be, és kérezz rá az éppen dolgozó alkalmazottnál, hogy vannak-e elegen. érdeklődj, kérd el a főnökének a számát, vagy add meg a tiédet, hogy hívjon fel, stb.
ha nem jön össze, menj be, hátha a másik alkalmazott van, vele próbáld újra.
(állandósok: fiatal srác + középkorú csaj. utóbbbinál próbáld inkább. + beugrók.)
amikor kevesen voltak, irdatlanul vernyákoltak a túlórák miatt. most nem tudom, hogyan állnak.én ugye biztosan nem foglak ajánlani, mert nem ismerlek, így nem is tehetem.
próbáld eladni magad.
ez egy ötlet volt, hasznosítsd![ Szerkesztve ]
-
bammbula
tag
dnl91, pohár: Köszönöm!
-
szab.tam
nagyúr
más.
én mindig azt hittem, hogy a világ legb*abb sportja a kötöttfogású birkózás. ahol ffi testek egymásnak simulnak, mögékerülés, stb, nem ragozom.
ezt addig hittem így, amíg nem láttam egy pályakerékpár döntőt.
2 csávó a nyeregben azon küzd, mint egy lassított felvétel, hogy a máisk mögött maradhasson csak azért, hogy a végén ő érjen célba elsőnek.az előbb volt.
ja, és közben hosszan méricskélik egymást védőfelszerelésben, tömör gumival....[ Szerkesztve ]
-
nzsolt77
tag
tunyogi rock!
-
szállitó
senior tag
-
szállitó
senior tag
Gyerünk Angyalka
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest