Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
Kis téttel ment a Janka néni.
Hogy ne csak utána írjak játékot, bár tegnap leírtam a DEL-t nem nyomta senki pedig 4 egységre jött 5,8...
[ Szerkesztve ]
-
!Tupac!
tag
Everton+Herta+Fiorentina.. Nem teszek semmit de szerintem ezeket a csapatokat nagyon lebecsülik..
-
C0d3r
addikt
válasz zsolti72837 #129805 üzenetére
Grat! Én meg nem mertem, cserébe buktam a Kapfenbergen.
FAC Wien teljesítménye már nekem kínos, gondoltam csaknemár. Ésde.[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Persze hogy a 2-es oddsok sorra jönnek, és 1.50 és alattiak viszik el a szelót...
-
Chereiose
addikt
válasz B-L-A-C-K #129822 üzenetére
Akkor a kamidról kell szemezgetnem, meg rámegyek a lottóra, főleg így, hogy napi nyeremények vannak most (azaz ma van utoljára)
Arsenal jó lehet, de nekem még kéne 1-2 meccs, a real hendiben annyira nem bízom most..
Real Madrid lehetséges hiányzói: Modric (6/0), Benzema (5/5), Carvajal (5/0), James Rodriguez (2/2), Pepe (kérdéses, 3/0), Sergio Ramos (kérdéses, 3/0)[ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
City, Gladbach X2, Stabaek, CSZKA?
-
Clickbait
aktív tag
Gyorsan egy kis tőkére lenne szükségem, közszemlére rakom az ötleteimet, várom a véleményeket!
Real Madrid - Levante (AH + 2,5) V 2,02
Watford - Arsenal VYou got clickbaited.
-
szab.tam
nagyúr
válasz szállitó #129792 üzenetére
nem vörös vár, hanem vörösvár.
de igen, arra gondoltam.****
találtam 200 ft-ot a külső egyenlegen.
Melbourne Victory - Melbourne City (élő) Gólszám 5.5 Több, mint 5,5 6,50 Nyitott
84. perc, 2:2. hátha 3:3 lesz.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Digestive
veterán
Első körben egy ilyen ment mára:
Osasuna 1,90
Inverness CT 1,90
Raith Rovers 1,70
Young Boys 1,70
Maribor 1,50
Crvena zvezda 1,35500>>>10k
-
C0d3r
addikt
válasz szállitó #129836 üzenetére
Kevés volt az idő? 2 gólra? Nanemá'! Mindent lehet, csak akarni kell!
(#129816) GabN73:
"Persze hogy a 2-es oddsok sorra jönnek, és 1.50 és alattiak viszik el a szelót... "
Elképesztő szívatás az odds-ok többsége, néha találni teljesen megalapozatlanokat is. Viszont a tegnapi Cork city több, mint érdekes volt. Mindig hendivel verte a Longfordot, érthetetlen ez a nagy fordulat.
Mégnagyobb kedvenc az Aberdeen, jobban megnézve akár sejthető volt a turpisság, kérdés hogy meddig fogják még eladni a meccseket. Igen, eladni.
[link]
Előszőr, másodszor és immár harmadszor is. Lesz-e negyedik!?
A Zilináról ne is tegyünk említést, ilyen szinteken talán elnézhető.
De belemagyarázhatjuk a foci szépségét meg a csillagok állását is.
Csak tényleg dühítő, hogy könnyebb már "ajándék" kettes oddsokat találni, mint papírformát.[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz Digestive #129841 üzenetére
Na ez be is lesz próbálva. Kb. ugyanúgy minden mellettük szól, mintha 1,3 körül lenne a vendég. Semmi csábító 7-8-as hazai odds... Ha mégis a hazai nyer, legalább nem esz meg a méreg, mert nem egy 1,3-as ment el.
Hiányzók listája. Vendégnél hiányzik a főgólgyáros. Talán ennyit nem jelent odds-ban.[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
Na mára tenisznek annyi paRafa ááááááá
-
C0d3r
addikt
Azt kell hogy mondjam, a Cork City odds elég keményen el lett kefélve. Ha előbb találok rá erre a listára, nagy ívben elkerülöm a meccset.
Mindegyik posztról hiányzott 1-1 kulcsember, 2. legtöbb gólt szerző, a legtöbbet játszott játékosok... Kvázi a fél csapat cseréből állt.Legalább ma is rátaláltam egy hasznos infókat tartalmazó oldalra, az odds nem minden, jobban, mélyebben bele kell menni.
Aberdeen-t sajnos nem találtam, ott is lehetnek érdekességek ezek alapján...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #129847 üzenetére
sérült Benzema, lényegtelen, hogy van-e Bale, vagy nincs (meg amúgy sem egymás cseréi, szóval nem releváns egyikőjük egészségi állapota sem a cseréknél)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest