-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz SetCHOO. #22519 üzenetére
Mondjuk én a leírásból indultam ki, ott valóban nem hivatkozik felbontásra, csak hogy 2GB kell a fullhoz. Mondjuk direkt a LITE-t töltöttem le anno.
(#22521) .mf : Köszi, a Lush trees-t már én is skubiztam, csak félek, hogy még jobban akadni fog a játék... És milyen felbontásod játszottál?
Nekem ezek a modok vannak fönn:
A Matter of Time - A HUD clock widget
Amazing Follower Tweaks
Audio Overhaul for Skyrim 2
Better Dialogue Controls
Better MessageBox Controls
Borderless Window
Dawnguard ESm - Clean
Deadly Dragons
Dragonborn - Clean
Enhanced Lights and FX
Guard Dialogue Overhaul
HearthFires ESM - Clean
High Level Enemies 1.6
moreHUD
Project Reality - Climates Of Tamriel-V3
Realistic Needs and Diseases
Skyrim Immersive Creatures
Skyrim Project Optimization
SkyUI
Unmanaged: more summonables
Unofficial Dawnguard Patch
Unofficial Dragonborn Patch
Unofficial Hearthfire Patch
Unofficial High Resolution Patch
Unofficial Skyrim Patch
Update ESM - Clean[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SetCHOO. #22459 üzenetére
Vagy leveszed a HUD opacity-t a display menüben minimumra, vagy console-ba beírod, hogy tm. Ezt követően persze a console is eltűnik, szal visszafelé majd vakon kell beírnod, hogy tm.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
.mf
veterán
válasz SetCHOO. #22447 üzenetére
Igen, tudom. Amikor friss telepítés után is elkezdett ctd-zni, akkor megcsináltam én is az skse.init, de nem segített. Amint megtaláltam az enblocal.iniben, hogy a ReduceSystemMemoryUsage kapcsoló nem volt bekapcsolva és visszaállítottam, azóta egyből stabil, egy ctd sem volt.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
válasz SetCHOO. #22444 üzenetére
Kész sose lesz, csak megállok a modlegózásban mert végre játszani is szeretnék
Amúgy kiderült a turpisság. Jobban ment, mert pár beállítás ki volt kapcsolva -- és ez összefüggésben volt a CTD-kkel is, mert hiába raktam most mindent tisztán és szép sorrenben újra, pár perc után egyből asztalra dobott. Pl. enblocal.ini-ben a ReduceSystemMemoryUsage igaz volt Realvision, Truevisionben, de ki volt kapcsolva GP-ben. Ment is fel a RAM-használat, egészen 2700-ig és fölé, amikoris asztalra dobott. Bekapcsolva megáll 1100-1200 körül, nem dob ki asztalra, viszont a teljesítmény esik ~10 fps-t erdős-füves részeken. Azok eléggé megfogják, úgyhogy most kezdhetem újra ennek a tweakelését (SFO on steroids, Verdant pedig már fenn vannak, már csak inikkel vagy azok kikapcsolásával tudok játszani. Ja nem, Verdant 1024 helyett 512-t megnézem még..)
Genndy: Cosnach, a legolcsóbban felbérelhető, küldetés-független 1h+hvy társ: Markarth kocsmájából 1 piával fel lehet fogadni
-
Vistaboy
veterán
válasz SetCHOO. #22427 üzenetére
Örömmel jelentem, hogy teljesen helyrejött, úgyhogy az volt a probléma.
Na, ennek örömére pár screenshot:
Köszöntem szépen a tippet, holnap lesz a valódi főpróba, de ha már ennyit kibírt, szerintem nem lesz vele gond.
MOD: Sajnos valamiért nagyon betömörítette a képeket a RI/OS (pixeles lett). De fent vannak Steamen is a profilomban, ott meg tudjátok nézni teljes pompájában.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Nos, eddig semmi probléma, de azt már most látni, hogy jót tett neki a változtatás. Sokkal kevesebbet tölt és nincs akadozás sem nagy helyszíneken vagy harcoknál. Nem akarom elkiabálni, de ha estig nem fagy le, akkor asszem holnap nem sokat fogok felkelni előle.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
.mf
veterán
válasz SetCHOO. #22421 üzenetére
Köszi - én a másik enb-beállításánál, a True Visionnél kötöttem ki egyelőre, pár összehasonlító videó alapján a színei jobban tetszettek, és élőben kipróbálva sem rossz A Natural Lighting and Atmospherics tetszett még eléggé, de az sajnos üti a CoT-t
Még pár ini tweak és már kezdhetem is az új karaktert Basszus, megint órákat töprenghetek egy új neven és pöcsölhetek el az arc beállításával
-
Vistaboy
veterán
Nekem nincs is ott semmiféle ini fájl. Furcsa. Kipróbálom, és létrehozok egyet ezekkel a paraméterekkel, majd újra hagyom, hogy beállítsa magát az ENB, végül az enblocal.ini-ben kikapcsolom az ExpandSystemMemoryX64-et.
Majd meglátjuk, mire jutok. Bár már jelenleg sem dob ki sokszor az asztalra, de azért az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem csinálna ilyesmit.
-
Vistaboy
veterán
válasz SetCHOO. #22423 üzenetére
"Notice: Windows 8/10 users: Microsoft has, unintentionally, introduced a memory limit for DirectX 9 games/software. This limit is 4GBs (4096) and there is nothing which can be done to circumvent this limit. For users seeing the VRamSizeTest tool reporting 4064 or similar, this is not a mistake. This is actually the limit for the OS in use and the maximum value you can set the VideoMemorySizeMb to."
Akkor így egyáltalán nem meglepő, hogy az ENB által beállított 10240 nálam sűrű fagyásokat okozott, ellenben 4096-ra állítva megjavult. Basszus, ez a MS néha alá tud tenni a PC-s játékosoknak...
-
-
veterán
válasz SetCHOO. #21286 üzenetére
Igen, te csak úgy vagy Skyrimban. Beszélgetések során kiderül (csaposok, őrök), hogy valami történt Helgennél és elkezdődik a küldi. Ha el is mész Helgenbe, akkor onnan kezdődik, hogy a barlangban ott haldoklik a fickó, akit az elején is követni kell. Innentől ugyanaz kb.
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz SetCHOO. #21278 üzenetére
Igazándiból mind a kettőt használtam. Amíg nem tudtam,hogy a Tes5 is észreveszi a hibákat addig a BOSS-al kerestem meg. Mindegy,tudom amatőr vagyok még. Amiket leírtál azok nagyjából megvannak. Kivéve a textúra packos patch,de ezt majd telepítem. Értelemszerűen az alap CoT-ot is telepítettem. Ennyire nem vagyok sügér. Az Unoff. patcheket még átgondolom. Nem tudom kinek szántad az ENB-s kérdést de én felraktam a RealVision ENB-t és laggol mint a fene. Mármint 35 FPS nem lag,de ahhoz képest hogy modokkal( w/o RV) AVG 60 FPS élményéhez képest nagyon kevés. Segíteni nem tudok. Köszi a tanácsokat!
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest