-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
Ez nem ilyen egyszeru.
Az egyszeru kozgazdasagban nincs script ami piaci ar alatt 1 centtel kirakja a termeket a piacra.
Ha ezt 100 ember megcsinalja - ami semmi - akkor egy dollart esett az ar.
Persze a legtobben script nelkul is ezt csinaljak.
A masik pedig az orultek on vonzatuk.
Adott egy pelda: mondjuk 2 dollar a legalacsonyabb ar. Jon Pistike es teljesen erdekes indittatasbol berak berakja 1.3 dollarert a motyojat. Jozsikanak is van cucca, de o nem nez fel marketre, csak a raktarban latja a legalacsonyabb arat, ami 1.3 dollar. Berakja ala. Aztan a tobbi. Na meg persze az egy centtel kevesebbert scriptek.Nem ez az altalanos modell, de rengeteg ilyen van.
-
CanibelZ
aktív tag
Ez érdekes, mert én első nap reggelén amikor lehetett megvettem és nem emlékszem, hogy valamit kihagytam volna. De nem lényeg, mert kaptam érte drop-ot ami nem tűnt el.
SwitcX: Én talán egynél nem csináltam meg többinél igen, de nem tudom, hogy a drop-hoz köze van-e vagy nem. Amit tudok, hogy az összes CP pontodba beleszámítja és ha 3000CP-t összeszedsz, a kitűződ arany lesz.
-
Delta×
senior tag
Nem rossz de lehetne jobb is ><
(#13201) Siera : Mikor mit árulok .-.
legutóbb egy premium giftet értékesítettem mert azt kaptam egy valami scout hátiládáért cserébe, már maga ez az ület is megérte nekemezt a premiumot 2 kulcs 1 refért raktam fel netre..30-35 perc és jön az umpa benyom 3 kulcsot a trade menübe mire raknám be a refet (mint visszajáró) ő hamarabb megnyomta trade-t és hagyott nekem 5 ref borra valót
Volt még 1-2 ilyenem pl egy ifjú harcos akit trade szerveren vettem fel szerintem ő volt a második legjobb bizniszem eddig35-40 kártyáért adott nekem egy Unusual-t amit marketban 22 euró haszonnal + amit market elvett tőlem adtam el...
És ez a sorolás folytatódhatna nekem sokáig mert most elmúlt 2 hétben minden 4. ember túlfizet engem -
Freezbeee
tag
Azt irja ki neki hogy valami Steam Guardot 15 napig kell használni. Az mi egyébként és hol lehet megnézni hogy mióta használja? Ezt egyébként akkor irja ki mikor ö akar rám tradelni . Ha én akarok rá akkor ezt irja : név is not available to trade. More information will be shown to név if they invite you to trade.
-
Siera
senior tag
Diablo2-ben úgy volt, hogy a szerver ellenőrizte, hogy vannak-e azonos kódú itemek, és ezt időlegesen ki lehetett küszöbölni. Viszont általában, ha csak simán kilépsz a szerverről, majd újra be egy másikra, akkor lehet, hogy a két gyűrűd már poofolt (true story...)
Ugyanakkor, ha az item kódját megváltoztatod (pl.: duped rúnát raksz egy nem duped ruhába), akkor a duped cucc életben marad, nem törli a szerver.Ilyen terű tapasztalatai vannak valakinek TF2ben?
-
Ricardo128
senior tag
Kedden leszek prémium előreláthatólag
Egyébként ez a legnagyobb értékű cucc TF2-ben? 6-7 buds (earbuds?) Magyarán 120-140 key? XDEgyébként nem ismertek nagy gyűjtőket, akik minden áron megakarnak venni minden sapkát? Esetleg not craftable termékeket is? Ja és nem ér sokat a cucc, de ő mégis megadna mindent érte?
-
Źşë'
addikt
néha tényleg elég bugos, szarik adni valamit, aztán a megyek játszani több óra múlva akkor a menüben látom h vannak új tárgyaim.. plusz sokszor azt veszem észre hogy páran rohangálnak meg lődöznek, elképzelhető hogy van valami összefüggés is az inaktív és aktív idlézés között
erre a logo spray dologra nem tud valaki megoldást? l4deknék meg a többi valve játéknál sima ügy... csak ez szarakodik
-
Ricardo128
senior tag
Köszönöm
Egy Valve tárgyat azért adhatna a gyártó
Egyébként nem értem, miért nem dropol már a rendszer több órás idle-vel sem, mivel 10 itemet nem hiszem, hogy kaptam volna már csütörtök óta
Nincs valamilyen program/weboldal ami megmutatja, hogy miket dropolt nekem a rendszer xy idő óta?
-
BigBlue69
őstag
-
Telda
addikt
Köszi mindkettőtöknek!
Amúgy egy Aperture Labs Hard Hat keresnék.
[ Szerkesztve ]