-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz Aprósólyom #18824 üzenetére
Ez tipikus puma viselkedés. UPC connectbox is ugyanezt csinálja. A vicc az hogy az intel "javítása" annyi hogy icmp-n már nem látszanak a tüskék, de tcp/upd-n ugyanúgy ott vannak... ergo csak beetetés az egész, nem tudták megcsinálni.
-
mlinus
őstag
válasz Televan74 #6976 üzenetére
továbbra sem értem.
egyébként meg mi van a tengerentúli szervereken ami az európai szervereken nincs meg?
a 240mbit semmire nem "kell", de kényelmi szempontból én pl simán elviselném - torrent, steam, egyszerre több ember a háztartásban, letöltés/feltöltés miközben marad a jó ping stb.
-
mlinus
őstag
ne haragudj, de ez nekem nem áll össze...
azért mert nincs megcsinálva 8 csatornára, csak 4-re, nem jelent semmi. virgin media, anglia legnagyobb kábelszolgáltatója még a legtöbb helyen csak 4 vagy 6 csatornát hasznl letöltése és 1 vagy max 2-őt feltöltésre, pedig van 120/12-es csomagjuk.
a max 50mbites csomaghoz egyáltalán nem irreális a 4 csatorna használata, hiszen már majdnem 1 csatorna ki tudja nyomni azt a sávot.
De.
nyilván jobb a 8 csatorna, viszont ez nem olyan egyszerü hogy a konfigfájlban átirom a 4-et 8-ra. gondolom a fejlesztések része lesz a több csatorna bevezetése, nem hiába tart nyár közepéig a sávemelés.
-
mlinus
őstag
Igen, de sajnos az itthon használt adsl szabvány max 1mbitet enged meg (de amúgy is csak 2mbit a plafon) ami azért már évekkel ezelőtt is kevés volt. A docsis ennél sokkal jobb, de az is elsősorban downstream irányba erős (hisz eleve arra volt tervezve az egész kábeltv rendszer), a nagysebességü (100mbit környéki) csomagoknál már csak a 10:1 körül arányt tudják tartani.
hozzáteszem, ha a t-home okosabb lett volna, inkább a vdsl fejlesztéseket nyomja optika helyett (ami jelenleg teljesen meg is állt, mert drága), ott is brutál sebességeket lehet elérni fel és le irányba is vectoringgal és normális kiépitéssel, dehát ez van.
-
mlinus
őstag
ha mondjuk streamelsz, torrentezel privát trackeren, nagyobb fájlokat mozgatsz rendszeresen(pl youtube feltöltés)...
persze, mindez müködne kevesebb feltöltéssel, minden csak türelem kérdése - ez letöltésre is vonatkozik, a 40mbit is "elég" mindenre, de azért a 80-as sokkal kényelmesebb ha az ember sokat töltöget.
-
mlinus
őstag
válasz ftamas0201 #4557 üzenetére
Én azért rákérdeznék, mert annyit megér, hátha valami más a bibi. De ha az van amit én mondok, akkor a te oldaladról nem tudsz semmit csinálni - ezt a folyamatot a központi cmts végze el automatikusan.
-
mlinus
őstag
válasz ftamas0201 #4555 üzenetére
Akkor bizony frekvenciaváltás az én tippem. Én is tudom hogy milyen zavaró tud lenni, főleg online játék közben... docsis 3 rendszeren már nincs ilyen.
-
mlinus
őstag
válasz ftamas0201 #4551 üzenetére
milyen csomagban vagy? ha docsis 2, lehet hogy csatornát vált a modem, átmegy egy kevésbé terheltre.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Hogwarts Legacy teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook