Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BonFire #4788 üzenetére
Ajaj, micsoda dráma.
2. órán vagyok túl egy másik tanárral. Az a baj, hogy nincs összehasonlítási alapom, nekem ez a tanár se tűnt rossznak bár a nyelvtan nála hangsúlyosabbnak érződött de ez nem azt jelenti, hogy nagy nyelvtanozás volt csak párszor főleg a hibáink miatt néhány mondatban elmondta, hogy mit miért, volt is egy dolog ami talán nálam rosszul rögzült és erre most oda kell figyelnem.
Nem tudom mi volt korábban, szerintem jó ez a tanfolyam a gátlások leküzdésére, legalábbis én úgy érzem és még mellette tanulsz is ezt azt, új szavakat, kifejezéseket stb. Nem világmegváltó dolog ez se, láttam külföldi nevű tanárokat is az óra foglaló rendszerben de nekem aztán tök mindegy. Az a lényeg, hogy fejlődjek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Assetto Corsa Competizione
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Xbox Classic / Xbox 360
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- Egy óra, két rendszer
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest