Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem nagyon van mit lejegyeznem és ezért nehezen vettem rá magamat hogy írjak. Tegnap elmentünk bútort nézni Adrinak de itt nálunk túl drága minden. Marad az Ikea. Hétvégén viszi el az apja és amikor megyek érte hazafelé talán bemegyünk érte de ezt még át kell gondolnom. Tetőcsomagtartóm van de tükrös az ajtaja (ez külön kérés volt) És mi van ha eltörik hazafelé?
    Munkában egyszerű a képlet. A fővállalkozó felvette mindenhol a komplett tető árát és az a pénz már sehol nincs. Most viszont kapálózik hogy valahol legalább anyagot kapjon és nekem is tudjon fizetni. Persze közben a ház pedig szépen szétázik ami a tulajdonosoknak kevésbé tetszik. Augusztus óta így áll a kecó. Én amit tudnék ezalatt az idő alatt csinálni ott az alap egyik fele egyszerűen nem készült el és így nehéz lenne felállítani a beállót. Vasárnap megyek tárgyalni egy tetőre amit pedig szinte azonnal lehetne kezdeni. majd valami lesz. Olyan őrült torlódásba szaladok bele amit tavaszig nem fogok tudni utolérni. Elképesztő! Már 3 félig kész tetőm lesz és sehol nincs meg már a befejezéshez szükséges pénzösszeg. :(
    Ma leszaladok és megkenem speciális zsírral az ajtó körüli gumikat mert szinte kivétel nélkül mind a két fordomnál ráfagyott az ajtó. Gépet is fogok takarítani mert rájuk fér.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák