Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Stock car extreme valaki?
-
flash-
veterán
Kart Racing nevű játékról mi a vélemény?
kifjezetten egy gokart szimulátoros játék érdekelne ez elvileg ilyen.
mennyire élethű az irányítás,stb? -
Sirandrish
legenda
Megjött a kedvem valami autós gamehez, aztán valamit ajánlhatnátok nekem
Ne legyen full arcade, azaz ne lehessen 500al bevenni egy kanyart, viszont ne is kelljen a menüben versenyenként másfél órát bogarászni hogy eltaláljam a megfelelő beállításokat.
Utcai verseny vagy pályán zajló, tök8..Oh és legyen könnyű..csak némi lazításra vágyom nem akarom szétverni a gépem
Szerk: nekem így elsőre talán a Grid vagy a Dirt 3 jutott eszembe..esetleg arról vélemény?
-
HaaS
addikt
Revs.
-
Mc Papa
csendes tag
válasz
tatarka-haj #42 üzenetére
Szevasztok! Én jelenleg a Starsky and Hutch játékot játszom aki szereti a veterán 80-as évek elötti kocsikat annak ajánlom. 18 misszión kell átvinni. A játék lényege
abd el a a rosszfiúkat.
-
Dav123
tag
rFactor 2 [link] e videó alapján én úgy vélem elég ütős lesz a hangzás világ is.
De tény hogy a mostani autós játékokban a hangok szörnyűek, pl.: TDU2 iszonyat jó játék de az autók hangja az kiábrándító, NFSU2-ben Subaru.. zene le, motorhang plafonig és had daloljon
jelenleg nem is tudok más játékot mondani amiben hasonló jó hangzás lenne.
-
Tbs82
tag
Dirt 2, Grid na és az örök kedvencem a factory drive része miatt az NFS 5.
-
Teasüti
nagyúr
NFS U2 az örökzöld, mindig előkerül egy-egy lanpartyn.
Grid is jó arcade játék (kormánnyal kiábrándító, kizárólag billről élvezhető).Lenne nekem egy más aspektusú kérdésem:
melyik az a szim (igazi szim), aminek jó hangzásvilága van? (azt már nem merem mondani, h HD avagy "THX", esetleg x-fi eax5, stb)
Mert ahogy észrevettem, ez csak másodlagos (harmad-, "sokadlagos") szempont egy autós szimnél. Melyik címmel tudnám kihajtani az x-fi karimat, h élvezkedjem kicsit? (dübörgő motor, csikorgó gumik, stb)Eddig azthiszem RBR-ben voltak talán a legélethűbb hangeffektek, főleg a kavicsfelverődések, ilyesmik. De vhogy egyik játéknál sem találkoztam még olyan motorhanggal, amitől helyből felszállna a hifim.
De, mégis: most wanted-ben néhány autóval, alacsony fordulatról gázfröccsel néha hallatott olyan dübörgő hangot a játék, amibe majd beleszakadtak a hangfalaim. -
Viktor77
titán
Aki szereti a GT-s irányvonulatot, és teheti, az próbálja ki a Sega GT-t. Nagyon régi játék, ennek megfelelő grafikával. Viszont vannak benne licence-ek, vásárlás, tuning, sőt, bizonyos keretek közt, saját autót is építhetünk. MInden autó valódi, és nagy az átfedés a GT-s sorozat autóival.
Sajnos az én gépemen furcsán szaggat (értsd, hol begyorsul, hol lelassul), így érdemesebb lehet régebbi gépre felrakni, Win98-ra. -
fpeter07
veterán
Legutoljára flatout 2-vel játszottam, de a legjobb nfs:underground 2 volt
-
R
senior tag
up
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Ha multiplayerről van szó, akkor melyik a legjobb arcade/simulator játék? (Melyik a legjobb arcade, és melyik a legjobb szimulátor?)
Kösz:piadex2
mod: amúgy mitől szimulátor ill. árkád egy versenyjáték? (bocs a láma kérdésért, de ezt tudnom kell)
-
mate0217
aktív tag
Flatout
Flatout 2
Flatout Ultimate Carnage -
athomi
veterán
Az utóbbi időkben az árkádosabb autós játékok közül a GRID.
Szimulátort nem játszok, így onnan nem tudnék választani. -
feka007
veterán
2008-ban egyértelműen a Grid.
-
mad1
veterán
Csatlakozom en is.Grid a kiraly.
Azert meg a burnout is ott van a szeren rendessen.Jovore jon a paradise. -
kilizsima
tag
Én a GRID-et ajánlom
jó irányítás,jó verdák szép grafi...mi kell még
?
-
roly7
tag
GRID eddig ez viszi a prímet minden téren.
-
Papi74
aktív tag
Race 08
Cross Racing
-
fekeandras
őstag
Rali: Richard Burns Rally.
Pályaversenyzés: Toca Race Driver 3.
Az előbbit szerintem nem kell ecsetelnem hogy miért,az utóbbi a sokszínűségével,elfogadható grafikával és irányítással.
Ha csak egy kis ész nélküli zúzásra vágyom akkor Flatout2. -
west
őstag
burnout revenge favorit nekem
-
mad1
veterán
ez nem autos topic
-
roly7
tag
Hello.
Hát igazából az a kérdés milyen géped van mi az ami elfut rajta.
-Test Drive Unlimited (talán a legszebb grafika és kidolgozattság ötletes megoldádok pl:kell házatt venni ruhát a karakterednek és lehet motorral is menni )
-Flatout 2 (roncsderbis szép grafika egyszerű irányítás ötletes pályák és játékmodok és szinte mindent ami a pályán van össze tudsz törni)
-Race - The WTCC Game (nagyon realisztikus szimulátor, tura autó verseny)
-Crysis (hasonlít a Far Cry-hoz kicsit moderneb és van egy két ujítás pl: láthatatlan, páncél, gyorsaság és erő mod amiket a játék során bármikor be tudsz kapcsolni). -
Petes
tag
Hello!
Kb 3 éve játszottam utoljára számítógépes játékokkal, ma újra megjött a kedvem kipróbálni párat, de mivel egyáltalán nem ismerem őket légyszi ajánljatok néhányat a legjobbakból!
Érdekelne valami jó autós, valami egyszerűbb történetű mászkálok és lövöldözök típusú (utoljára talán a Far Cry-t próbáltam, az tetszett, ha van hasonló jöhet
, meg ha még tudtok valami jót akkor jöhetnek a tippek. Stratégia nem érdekel annyra mert sok időt nem tudok/akarok játékkal tölteni, csak pár délutánt max.
Nos akkor várom a tippeket
Köszi előre is
-
roly7
tag
Sziasztok már szinte mindet leírtátok, szerintem is most talán a tdu a legjobb. Nem tudtok valami jó rally-s játékot ami kicsit ujabb ? Én nem találtam semit sajnos nem csinálnak mostanában újat. Ezért ps2 emu-val probálkoztam csak nem jött össze mert 6-7 fps kicsit kevés szerintem. Ps2-n van wrc4 és azzal akartam játszani még régen a wrc első részét látam ps2-n és nagyon tetszet. Lehet kéne vegyek egy kormányt mert már sok játékhoz szinte elengedhetetlen mert anélkül nehéz.
-
aya
addikt
Racing Lagoon psx, válasz egyszerü piszok jó japán autos rpg volt.
Az összes need for speed ebböl táplálkozik 5 éve -
feka007
veterán
válasz
Makaveli #186 üzenetére
PS2-n szörnyű, null irányítás
Úgy látszik nagyon hozzávagy szokva az ötszázzal befordulós NFS-ekhez PC-n, mert bizony az a reális fizika, hogy fékezni is kell egy kanyar előtt ha gyorsan mész... Ja meg a gumik tapadása is romlik ha elkopnak, így azt is lekell cserélni néha a valóságban is.
Jól mondták előttem, grafikilag nem volt ehhez fogható pc-n, mikor megjelent. -
feka007
veterán
Már ki fizette volna le a Sonyt? Merthogy ők a GT kiadói... Persze hogy a Sony nem fogja eladni pc-re is, mikor ez egy nagy húzócím PS3-ra, a pc-s eladás meg csak töredéke lenne a konzolosnak. Már most a Prologueból nemtom hány milliót adtak el, pedig szinte csak egy demó.
-
Viktor77
titán
válasz
Makaveli #186 üzenetére
Amikor kijött a GT4, porba alázott minden PC-s játékot grafikailag. Most már persze, hogy rondának hat egy PC-s játék mellett, de több mint 4 éves játékról beszélünk.
Most a GT5 (Prologue) teszi ugyanezt.
Nem mellesleg mutass PC-n csak egy játékot, amiben ennyi autó és pálya van. -
Sam8888
tag
válasz
Viktor77 #185 üzenetére
Hát elkell keserítselek de a warezolás inkább a szegényebb országokra jellemző. Nálunk persze, hogy páran vennék csak meg, amikor a játék egy fizetésnek az ötödébe kerül és még szaggat is a gépén, mert azis egy őskövület. Amerikaiak meg a japcsik azért megszokták venni eredetiben. Én meg egy játék miatt tuti nemveszek konzolt. Vannak PC-n is jó szimulátorok.
-
Hawk1979
őstag
Race07,Gtr2,RBRally..
Lazítás TDU,Flatout2..
Tömören.
-
Viktor77
titán
"A sok warezmatyi közül azért vannak páran akik tuti megvennék az eredetit."
Jól mondod. Páran. Meg is indokoltad miért nem lesz soha GT sorozat PC-re.
PS2-3-ra gyakorlatilag majdnem mindenki megvesz egy ilyen kaliberű játékot. Van aki csak ezért vesz PS3-at (én is). Ez kell a Sonynak. Nagyon bölcs döntés nem kiadni PC-re.
Plusz ha jól rémlik (lehet tévedek), de a Sony bevásárolta magát a PD-ba, így még esélytelenebb a dolog. -
Sam8888
tag
A sok warezmatyi közül azért vannak páran akik tuti megvennék az eredetit. A warezra hivatkozni badarság, mert ugyanúgy megy a warez a konzolokon is mint PC-n. Itt inkább arról van szó, hogy a konzolgyártók lefizették a fejlesztőket, hogy véletlenül felejtsék el PC-re fejleszteni a cuccot, ezzel nyilván felfelé ível a konzolok eladási listája. (és ezzel valamilyen szinten kinyírják a PC-t)
-
Makaveli
senior tag
válasz
Süni 1985 F #177 üzenetére
GTA 4 nem autós játék... Legalábbis nem szimulátor...
-
Reaper
őstag
A kedvencek:
NFS-ből egyértelműen a PU, a havas hegyi pályákkal
Juicedből az 1 rész, de csak a musclecarok miatt, meg azok vezethetősége (vezethetetlensége) miatt
Flatout 1,2 ideg levezetésre.
TDUmost a legjobb
Ennyi. -
Süni 1985 F
senior tag
sztem a GTA.4 lesz a legzúzósabb de majd kiderül;)
-
feka007
veterán
Hülye lenne kiadni a sok warezmatyinak, sokkal fontosabb neki hogy az egyik legnagyobb (legnagyobb) húzónév PS3-ra... Xbox 360-ra mondjuk örülnék ha kiadnák, dehát az is képtelenség ugye, mivel rivális konzol, csak abban reménykedem, hogy mire megjelenik, addigra már olcsóbb lesz a PS3, és akkor elcserélem majd egyre az X360-at. De szerencsére mire megjelenik, addigra már minden fontosabb X360 only gamet kijátszok majd, GoW2 is hónapokkal előbb fog megjelenni, azon kívül meg úgyse lesz már game ami érdekel rá...
-
feka007
veterán
Árkád: Burnout Paradise
Szimulátor: Gran Turismo -
mad1
veterán
burnout revenge.jobb mint a paradise.
-
máyköl
veterán
És mik a leggyengébbek? (Need for speed underground)
-
PazsitZ
addikt
szim.: Race The WTCC
rFactor
F1 challenge modok
GTR2arc.: Test drive unlimited
-
szacsee
nagyúr
válasz
Fittipaldi72 #167 üzenetére
Fórumok---PC Játékok---...
Pc-re is kiadhatná a Sony a licenset, kaszálna vele szerintem.. -
Fittipaldi72
tag
Sztem a GT4 a legjobb autós játék!
-
szacsee
nagyúr
Simulátornak nálam ezek vannak..: Richard Burns Rally, GTR2
Kikapcsolódni: Test Drive Unlimited.. -
Makaveli
senior tag
Test Drive Unlimited
-
máyköl
veterán
pro street.
-
csaabz
őstag
Test Drive Unlimited foreva.
-
Windows NT
tag
Üdv: Mindenkinek!
Van egy Colin Mcrea Rally 2005-ös játékom lehet itt OFF de nem találtam erre témát.
A gondom vele csak annyi, hogy mikor elindítom akkor bekéri a DVD-t és leelenőrzi a termékkulcsot ami eltart egy kis ideig és a végén kiírja, hogy ERROR hiba próbáltam töbször is beadni de ugyanaz jön ki, ez egy 5X5 jegyű kulcs mint a Windowsnál is.
Ebben kérnék segítséget, ha valaki tud segítsen.
Üdv: Windows NT -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #154 üzenetére
tudom.. a trabissal énis játszottam.. de hát az nagyon gyenge.. pedig magyar... magyar gémből eddg a street legal redline tetszett nagyon.. a patchekkel elég jó az irányithatósága.
ha az irányitás jólenne hát az év játéka lenne az tuti.. igza amikor játszottam vele vagy 2-3 órát abból 3órát pakoltam a gépet meg álitgattam meg 1 óra testpálya.. -
Mafiosi2
csendes tag
válasz
Motion_Blur #150 üzenetére
Én hülye elfelejtettem a jelszavam....
Neked megy a HF1L 2006-os mod??? mert nekem nem megy, pedig megvan hozzá az RH 2005 is mindenestül carpack stb... -
joshua7
veterán
válasz
Sirandrish #156 üzenetére
Igen.
Szinte minden elhangzott már, de: Stunts, Street Rod 2, GP2, NfS4: High Stakes, GT Legends
[Szerkesztve] -
danas
csendes tag
Terep 2, Stunts... még ma is órákat lehet velük játszani.
A NFS Porsche ma is megállja a helyét, nagyon eltalálták, a legjobb NFS. A néhány évvel ezelőtti játékok közül a Srceamer 4x4 a kiemelendő a Porsche Unleashed mellett.
A maiak közül szimulátorok tekintetében a LFS és a GT Legends viszi a pálmát, szerintem! -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #152 üzenetére
egyetértek..
-
P.Dude
őstag
A legjobb autós játékok közé még belehetne sorolni a trabi racert és a skoda racert is, végül is azok is jó játékok! Nemlehet őket kihagyni, nemmondom hogy lekötbnek órákra de azért jók!
-
Motion_Blur
félisten
Arcade: NFS
Szim: rFactor, F1Challenge, LFS -
Gyusz
őstag
válasz
mortalwombat #146 üzenetére
Működik a teljessel is, amikor rátaláltam ismét elkapott a Porsche-láz. Most is játszanék, csak lusta vagyok a kormányomat elővenni
-
Ric$ip@p@08
csendes tag
Carmageddon 2
-
P.Dude
őstag
A legjobb autós játék nem más mint a Need for speed sorozatok!
eddig egy cég sem tudta utánozni őket tökéletesen és nemis fogják
éljen! -
Type-R
őstag
Gran Turismo 4.
-
Mafiosi
csendes tag
Tud valaki a Logitech MOMO Racing-hez driverfrissítést??
-
Mafiosi
csendes tag
válasz
Sirandrish #133 üzenetére
Győrbe lakom
-
Gyusz
őstag
válasz
mortalwombat #128 üzenetére
Csupán ezen az oldalon [link] a legelső fájlt kell letölteni, és garantáltan menni fog a játék XP-n, én próbáltam.
A Factory Driver tényleg nagyon jó móka volt! -
Sirandrish
legenda
válasz
mortalwombat #130 üzenetére
a vezérlőpultban valahol be lehet állitani..még sajna nem csináltam de tudom hogy van ilyen...
-
Mafiosi
csendes tag
válasz
Sirandrish #127 üzenetére
győrbe
-
mortalwombat
tag
válasz
Sirandrish #129 üzenetére
Köszi! Ennek utánanézek majd! Ez az XP->98-t telepítésnél kell beállítani, vagy egy menüpont?
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
válasz
mortalwombat #128 üzenetére
az XP-t lehet állitani hogy 98as legyen..máshogy nemtudtam megfogalmazni..
meg szerintem jött ki ahhoz valami patch is amivel futtatható xp-n
-
mortalwombat
tag
Tudja valaki, hogy egy mai rendszeren hogyan lehetne futtatni az NFS Porsche-t? Úgy tudom,csak Win98 alatt megy, és nem akarnék 2 oprendszerrel meg rackokkal szarozni. Pedig de végigjátszanám még egyszer...főleg a driver schoolt, mert azt nem tudtam végigvinni billentyűvel
Elakadtam a 2× 360° a GT-vel feladatnál...
-
Mafiosi
csendes tag
válasz
Sirandrish #125 üzenetére
Kösz de már megvettem
Eredetibe
újonnan
-
Mafiosi
csendes tag
-
Mafiosi
csendes tag
senki nem tudja hol lehet az országban még F1 Challange 99-02 -t kapni, vagy valakinek nincs meg az országban??? lécci valaki segítsen!! nagyon kéne!! ha valakinek a haverjának megvan és nem kell neki akkor egy telszámot vagy e-mail-t adjon valaki!! köszikee!!
-
Mafiosi
csendes tag
válasz
Sirandrish #121 üzenetére
Néztem...elfogyott
-
Mafiosi
csendes tag
senki nem tudja hol lehet az országban még F1 Challange 99-02 -t kapni, vagy valakinek nincs meg az országban??? lécci valaki segítsen!! nagyon kéne!! ha valakinek a haverjának megvan és nem kell neki akkor egy telszámot vagy e-mail-t adjon valaki!! köszikee!!
-
mcmike
őstag
Nekem az Oblivion után most szintén a második kedvenc játékom. Van végleges modern mod hozzá?
Bevallom mostanában már nem foglalkoztam vele. Dobj egy linket lszi, ahonnét letölthetném...
Igen, a Freeride Extreme mindenképpen említést érdemel nagyon durva! Én elég sokat szenvedtem mire végigvittem őket, csakis FANATIKUS-oknak! Egyszer valaki írta hogy 3-szor csinálta meg az Extreme küldiketna már az se normális... Én a játékot magát 3-szor, Freeride Extreme-t meg 1-szer vittem végig. A mai napig felülmúlhatatlan számomra a maga kategóriájában.
-
Mafiosi
csendes tag
akkor senki nem tudja hol lehet az országban még F1 Challange 99-02 -t kapni, vagy valakinek nincs meg az országban??? lécci valaki segítsen!! nagyon kéne!! ha valakinek a haverjának megvan és nem kell neki akkor egy telszámot vagy e-mail-t adjon valaki!! köszikee!!
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
Szerintem a FIZIKÁJA! miatt csakis a Mafia. Bár nem ''tisztán autós'' játék, mégis nekem ez jött be a legjobban. Szerény véleményem szerint kenterbe veri Fizikában az összes NFS-t... Sőt grafikában sem utolsó (pedig nem mai gyerek szegényke), nem is beszélve a törésmodellről!
-
Sirandrish
legenda
Terep Powaa
amugy meg Toca
-
garga
csendes tag
Na, skera, mert a legjobb autós Játék, a NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2, és nem érdekel (enézést) hogy, mondom ezt mondtam, de ez az igazság!
-
sharpapa
senior tag
Life for Speed. Ennél jobb fizikai kidolgozottságu játék nincsen.
-
Mafiosi
csendes tag
Azt nem tudja valaki hogy, hol lehet még pesten vagy valahol az országba F1 Challange 99-02 -t venni? mert kéne ha valakinek megvan és nem kell neki attól is elfogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest