Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaviat
tag
válasz
Tuomas #22976 üzenetére
jaja, éles adatokat én már nem tennék bizonytalan diszkre.. /nekem a polcon áll egymás tetején több mint fél tucat különböző méretű "hibás" feliratu diszk, van amelyiken csak egyre több hibát szektor keletkezett, van ami hirtelen nagyon zajos lett aztán van totál kuka is. mindenféle van, még pár száz megásak is : ))) az első diszkem 40 megás volt (de az már nincs meg). majd egyszer ha betonozok jók lesznek az alapba : ))
-
psg5
veterán
válasz
Tuomas #22976 üzenetére
Merthogy valahol olvastam, hogy nem érdemes ugyanolyan lemezeket használni.
De elvileg sem smart sem semmi más nem mondja, hogy hibás lenne csak ezek az üzenetek valószínűsítik és azt tudom, hogy 7200-as hdd-kre kényes a Nas. lehet csak nem dolgoznak együtt rendesen.
Le tudom tesztelni majd ha kivettem és egy mobil rack-be teszem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest