Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IvI88
tag
Sziasztok!
Óra vásárlás előtt állok és érdeklődnék van-e tapasztalatotok a következő órákkal.
Seiko 5 SRPD61K1
Orient Mako III RA-AA0004E19B
Orient Triton RA-EL0003B00B --- ez egy kicsit drágább mint az előző kettő de nagyon jól néz ki
Szerintetek az Orient Mako miért olcsóbb mint a Seiko mikor elöbbi zafír üveges, 200m -ig vízálló meg ha jól tudom tömör szemes a szíj.üdv: Tomi
-
IvI88
tag
Sziasztok!
A 4r35 és a 4r36 között mi a különbség? Jelen esetben 2 óra között gondolkozok az egyik egy Seiko Prospex SRPB49K1 a másik meg az új Seiko5. Én mint leendő első machanikus óra tulaj bármi különbséget észrevennék köztük?üdv: Tomi
-
IvI88
tag
Sziasztok!
A Seiko limitált kiadásai mennyire jók befektetésnek? pl.: egy ilyen SRPD03K1. Meg ezek gondolom akkor tartják az árukat ha nem hordom csak a dobozba van, akkor meg mi értelme .üdv: Tomi
-
IvI88
tag
Ti is nehezen tudtok órát venni? kb. 3 hét nézelődés gondolkodás után elhatároztam hogy Seiko samuráj lesz az első mechanikus órám. Viszont elkezdtek tetszeni a Steinhart búvárok is és azt nézem, hogy ár/érték arányban az többet tud. A Seikot egy kicsit túl árazotnak tartom. Megint elbizonytalanodtam melyik is legyen. Nem is beszélve arról hogy a Tisell is elég jó vételnek tűnik.
üdv: Tomi
-
IvI88
tag
-
-
IvI88
tag
Sziasztok!
Kezd megérni a következő órám megvétele és abban kérném a segítséget, hogy milyen órák vannak még, amik kicsit különlegesebb, ezeket nézegetem most: [Alexander Shorokhoff Lucky 8] [Poljot "Polar Bear"] vagy valami színes is lehet csak ne kék
új/használt is lehet. külföldi rendelésbe is benne vagyok.üdv: Tomi
-
IvI88
tag
válasz g0n21 #220957 üzenetére
MT-G MTG-B1000VL ez a típus mikor lesz elérhető meg mennyi lehet ennek az induló ára? A lunar rainbow 300e körül volt ha jól emlékszem ezt is annyira lövik be?
üdv: Tomi
-
IvI88
tag
Sziasztok!
kb. 2 éve vettem újan egy seiko srpc93k1 búvár órát. Strandolás során nem szoktam levenni és most tengerhez megyek nyaralni. Szerintetek elvigyem egy óráshoz hogy a tömítéseket kicserélje? Búvárkodni nem fogok.üdv: Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kupon kunyeráló
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok