-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz SyntaxeError #22529 üzenetére
en hasonloan vagyok ezzel, csak en hasznaltat nem vennek semmibol, sem orabol, sem autobol, sem semmibol
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
szeretem olvasgatni a topicot, erdekes dolgokat latok/olvasok, de a szerkesztes gombot tanuljatok mar meg hasznalni, mert gyotrelem neha atlatlni a hsz-ek tomkeleget... elottem is 4 hsz 6 perc alat...
-
dilipok
veterán
válasz Dzsana #21895 üzenetére
hasonloan allitja magat a citizenem is. 1-2 (3-4, jelerossegtol fuggoen) percig a masodpercmutato csak a jelerossegnek megfeleloen valtoztatja az allasat, majd mikor megvan az ido, akkor szepen elindul es a tobbi mutato is beall a helyere. (kozben a percmutato az oran eppen aktualis ido szerint mozog tovabb)
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz jengab #20541 üzenetére
az itt leirtak alapjan, nekem ugy tunik, hogy mindkettonek van jo es rossz oldala. A sapphire crystal az erosebb, kevesbe karcolodik, ellenben nehezebb megmunkalni es hajlamosabb a toresre. A hardlex ezzel szemben konnyebben karcolodik, viszont nehezebben torik. (leegyszerusitve )
-
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
válasz csabulaxi #20108 üzenetére
biztos h van ami birja, mert a szaunaba is van ora. Gondolom ami oda megfelelo, jo lesz nalatok a furdobe is Konkretumot nem tudok mondani, meg kell kerdezni valami ceget, ami ezzel foglalkozik. (bar lehet h egy kicsit tulzas ilyen orat egy furdobe, de ez csak egy otlet)
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz WiZARD #19970 üzenetére
egy ideje olvasgatom mi megy itt. Lassan szerencsesnek mondhatom magam, hogy a kerdesem utan nem harapta le valaki a fejem, hogy miert olyan szar orat akarok venni, amilyet... Miert nem tudjatok elfogadni, hogy nem vagyunk egyformak. Jon valaki, kerdez/mutat egy orat, aztan rogton jon a hurrogas, hogy az szar, mert fel kell huzni/nem kell felhuzni. Kicsit kezd van rajta sapka, nincs rajta sapka stilusu beszelgetesnek tunni az egesz, mart paran egybol leoltjak a masikat. Es ti is tudjatok, hogy nem az egeszseges kritikarol beszelek, hanem itt mar olyan szinten megy a dolog, hogy tovabbi jo veszekedest kivanok nektek, en elpalyaztam ebbol a topicbol es ha elfogadtok egy jotanacsot, akkor egy picit fogjatok vissza magatokat, mert lassan csak paran maradtok a topicban, aztan kiabalhattok egymasra
-
dilipok
veterán
válasz bandus #19537 üzenetére
de azert azzal legyunk tisztaban, hogy a szepseg az egy rettentoen relativ fogalom. Lehet hogy amiert te kesz lennel olni, mert szerinted olyan szep, arra mas csak legyint egyet, es egy szamodra "undorito" orat istenit
Amugy egy szerintem eleg elegans japan ora: [link] (es meg elemet sem kell benne cserelni ) Arban egyertelmuen nem ugyanaz a kategoria, de most csak a (relativ) szepsegre/eleganciara hoztam egy peldat
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz TimeCenter #19486 üzenetére
Nagyon koszonom a segitseget Az AS4050-01E modellt rendeltem
-
dilipok
veterán
válasz TimeCenter #19486 üzenetére
Koszonom szepen a valaszt Jelenleg a UKban elek, de lehet, hogy hamarosan hazakoltozok Mo-ra. Megmondom oszinten, hogy a kepek alapjan (eloben meg nem neztem meg) ez az ora tetszik a legjobban. Mondjuk talan egy AS4050-01E-el meg tudnek meg baratkozni. Az altalam eloszor valasztott oraban pont a szamlap viszonylagos egyszerusege tetszett meg. Megnezem be tudom-e szerezni a masik modellt itt a UKban.
(amugy emlekeim szerint a magyar playboy par honappal ezelotti szamaban lattam meg eloszor azt az orat, faxa hogy otthon nem teljesen mukodik, de azert reklamozzak )
-
dilipok
veterán
sziasztok, ezt a Citizen orat neztem ki magamnak citizen at4000 02e. Nezegettem a topicot, nincs rossz velemeny az eco drive-os orakrol, viszont errol a tipusrol nem talaltam semmilyen hozzaszolast. Esetleg van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel a modellel? (most ilyen doxa-m van, de ez a citizen nagyon megtetszett)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest