Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• midnightstar

tag

válasz squir #142441 üzenetére

"Tudsz mondani olyan ISO6425 szabványnak megfelelő karórát, aminek a minősítése WR200 alatt van?"

Mivel az ISO 2281 sokkal megengedőbb, így egyáltalán nem meglepő, hogy az ISO6425-nek éppen megfelelő óra megkaphatja a 2281 szerinti WR200 jelölést. Ha megnézted volna a két szabvány követelmeit, ez nem lenne olyan furcsa.

"Érdemes betartani a gyártók által javasolt határokat." Elismerem, hogy nem ismerem nagyon a nagyobb óragyártók honlapját, most random az Omega honlapját néztem meg, és egyik óránál sem írták oda, hogy milyen körülmények között nem használható, hanem csak a minősítést. Eddig csak kereskedések oldalán láttam ilyen táblázatokat. Viszont szívesen látnék példát arra is, amit te mondasz.

@Misi1979

Te tényleg csak annyira vagy képes, hogy mindenféle alap nélkül bepofázzál? Komolyan? Te mondod meg, hogy ki mihez mennyire ért? :D abszolút nem lennék meglepődve, hogyha azt se tudnád, mi az a dinamikus nyomás vagy hogy lehet kiszámolni, semmi tartalom nincs a hozzászólásaidban, csak a fröcsögés, minősítés.

Másik tag szerint a WR100 brand. Hihetetlen.

Nem gondoltam volna, hogy egy ennyire egyszerű dolognál ( komolyan, szerintetek milyen paraméterektől függ, hogy egy adott óra beázik-e? Feltéve hogy az adott óra tökéletes műszaki állapotban van.) képtelenek vagytok valamilyen érvet felmutatni, csak hivatkozás nélküli bölcseleteket kinyilatkoztatni. Azt oké, hogy nem muszáj velem vitatkozni, de ha mégis, akkor miért nem lehet észérvekkel megtenni ezt a személyeskedés és hivatkozás nélküli random bölcseletekkel? Nem kéne attól olyan nagyon okosnak érezni magatokat, hogy valami random honlapról linkeltek egy táblázatot. Ha valaki ész érvekkel el tudja magyarázni, akkor elismerem, hogy igaza van, de így...

VAC up blyat

• teratti

senior tag

válasz squir #142441 üzenetére

Ne fektess bele ennyi energiát, én már régen elengedtem. Oda viszi az óráját és olyan hidrodinamikai törvénynek teszi ki aminek akarja. ;]

Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

Új hozzászólás Aktív témák