-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
Fene tudja, nekem is szokatlan a sok munkás az elején. Meg fejlesztések, minden egyéb dolog felgyorsult.
Gyorsabb meccsek, csak mivel nem vagyok überpro, ezért még nehezebb figyelni. Még annyi idő sincs mint előtte.
Annyiból jobb ez a változtatás, hogy jobban ki kell használni a map-ot és előbb és többet kell terjeszkedni.Szokni kell még szerintem.
-
headhunter86
senior tag
válasz gabor7th #46977 üzenetére
Lezárni lezárták. Nem is arról van szó. Hanem maga a minőség, ahogy. Eddig az összes rész végén volt egy fasza epic rendervideó. Most meg egy előre renderelt ingame 1 perces cucc.
Többet vártam volna, sokkal.
Ja meg a legvégén konceptképek vetítgetése pár mondattal. WTF?!?!?[ Szerkesztve ]
-
-
headhunter86
senior tag
Én egyáltalán nem voltam elájulva a sztoritól.
Maga a körítés nagyon gyenge lett szerintem. Még az elején van pár jó átvezető, de ez szépen elfogy a játék végére. Pedig ott kellett volna felpörögnie a dolgoknak. Annyira elfogytak, hogy a végére az eddig jelenlévő render videó már nincs is jelen. Így lezárni az SC univerzumot. Szégyelld magad Blizzard.A beszélgetések is sima fix kamerás beállásúak, még a mai RPG-kben is jobb, itt pedig fix a szöveg, helyszín stb. Maga a beszélgetések is unalmasak, kis háttérsztori, kis lelki ápolgatás, informálódás.
Maguk a karakterek pedig unalmasak, egyáltalán nem kötődtem egyikükhöz se. Artanis tök uncsi karakter.
Zeratul, Jim és Kerrigan vitte eddig a hátán a játékot, most hogy háttérbe szorultak, maguk a készítők se tudták mi csináljanak nélkülük, ezért is lett nekem olyan üres ez a rész. -
headhunter86
senior tag
válasz kovsol #46794 üzenetére
Na igen, régen mikor még Diamonba voltam. Régi szép idők. Most mióta melózok (4 és fél éve), már csak a bornz meg a silver jut. Lehet több befektetett enrgiával menne, de meló után az ember kicsit megfárad és már nem megy úgy a koncentrálás. 2-3 meccs elég egy napra.
Pedig 670 órát beletoltam már az SC-be. -
headhunter86
senior tag
A játékmotoros átvezetők előre renderelésének az oka szerintem az, hogy nem bírták volna a vasak.
Mivel legtöbb ilyen videóban elég sok minden történik és gondolom nem akarták hogy sokaknak csak lowon menjen. Szerencsére nálam Extreme-n van a játék, és az ingame átvezetők marha szépek.
Persze örültem volna ha a maradék is ingame, de ez van.
Én egyáltalán nem panaszkodom eddig. a 21.000-et se sajnáltam a CE-ért, mert ennyiért manapság X1 és PS4 alapverziós játékokat dobálna ki. Ebben a játékban meg akkora potenciál van, hogy még évek múlva is tolni fogjuk. -
headhunter86
senior tag
3 misszión vagyok túl, de ez már most OMG, már most néztem egy akkorát!
Toljátok, nehogy ki merjétek hagyni a single részét.
Remélem így fog pörögni végig a játék. -
headhunter86
senior tag
-
headhunter86
senior tag
-
headhunter86
senior tag
válasz joysefke #46421 üzenetére
Sajnos nekem is kifagy x64 alatt. De 32-n elindul.
Viszont néha frissítés után olyat csinál, hogy random helyeken a menüben menüpontokra kattintva megfagy, van hogy 5 percig semmi. Néha életre kel, de van hogy csak restart segít. Valahogy mintha cachelné magát, mert pár ilyen után teljesen megszűnik a probléma. Ez már 3.0 előtt is jelen volt nekem.
Igaz nem lett újratéve a játék már vagy 3-4 éve. Mindig csak megadom a helyét hol a játék. -
headhunter86
senior tag
Beaktiváltam a BETA kulcsom. Mikortól lehet játszani, vagy hogy van ez most?
UPDATE: Megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
-
headhunter86
senior tag
Hots megjelenésével indult az új season.
De vissza lehet nézni, a régebbi seasonokat is, csak kicsit jobban el van dugva.
[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
Srácok,
Nekem egy bajom van a játékkal. Hogy míg a WOL-ban az átvezetők in-game videók voltak, addigra itt sima videóra konvertálták. Nekem ezzel az a bajom hogy így nem olyan szép. Tudom hogy akinek nincs erőműve az nem élvezhette teljes pompájában, de legalább raktak volna be egy opciót hogy in-game engine, vagy videó legyen.
De lehet az is hogy így nem kell tartalmazni a játéknak azt a sok textúrát ami a videók alatt van, mert ugye a WOL esetében a legtöbb átvezető a hajón volt, míg itt nem. De engem kicsit bánt.
Tudom nagyon apróság ez a dolog.Amúgy nekem is bejön a sztory, 8 misszión vagyok túl.
Kicsit SPOILER:
Tetszik, az egységfejlődési rendszer, hogy előtte van egy kis misszió ahol láthatod működés közben az egységek speciális képességeit, ami közül aztán majd választasz.
-
headhunter86
senior tag
-
headhunter86
senior tag
Na nekem is megjött
-
headhunter86
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
válasz atidzsiforc #36910 üzenetére
Human mint a filmbuzi.hu szerkesztője?
-
headhunter86
senior tag
Felvettelek. Bár én ennyire nem vagyok erős. De azért már kb. 650 órám van a játékkal
Valami VOIP klienst használtok? Mondjuk mumble-t?(#36887) sh4d0w: Ez nekem eléggé csak WOL-nak néz ki. De Sold out van. Elég hamar elfogyott, de ki tudja lehet még lesz.
[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
Save 50% on StarCraft II: Wings of Liberty
Most érdemes beszerezni 20 EUR. Főleg annak aki az új kieggel is játszani akar majd.[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
Engem az érdekelne, hogy a HOTS külön lesz, vagy benne lesz a WOL-ban. Szerintem utóbbi mert már a Wol felületében benne van egy két hots-os dolog.
Esténként lenne kedve valakinek egy kis ranked 2v2-höz? Régen volt egy állandó partnerem, csak most nincs gépe hozzá, és kicsit vissza akarok rázódni a játékba. Vele diamond ligában voltam még fénykoromban
Várom a jelentkezőket[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
Ez a kép már inkább érdekes. Kerrigan vs Kerrigan. Valaki már elkezdett hozzá elméleteket gyártani. Szerintem akár még hihető is lehet.
"És mit szólsz ahhoz az elmélethez, hogy ez valóban két különböző Kerrigan? Több erre utaló nyom is van. Leírom egyben az egész elméletet, aztán nyugodtan szóljatok le, ha szerintetek baromság.
Szóval:
Két Kerrigan létezik. Amelyik embernek *néz ki*, az valójában egy Zerg lény, amelyet Kerrigan hozott létre azért, hogy ellenségei azt higyjék, győztek, hogy ő átváltozott emberré, és hogy ezért távozzanak Char-ról a Wings of Liberty végén. Ez a terv akkor is jó ötlet, ha bárki úgy dönt, hogy lelövi Kerrigan-t (pl. teszem azt Tychus), mert akkor nem Kerrigan hal meg, csak ez a lény. Mindeközben az igazi Kerrigan-t súlyosan megsebezte a Xel’Naga artifact ( lilás sebeket hagyva az arcán, amik a trailerekben és a dobozképen is jól látszanak ), de sohasem változott emberré. Az elterelés a hamis Kerrigan-el is a sérülés miatt kellett."Vagy csak álmodja az egészet. Majd kiderül...
[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
KEZDŐŐŐDIK!
-
headhunter86
senior tag
Jól látom, hogy nem lesz 4v4? Nem mintha sokat játszottam volna, csak feltűnt hogy nincs. Ha jól rémlik akkor BETA-ban pedig max csak 2v2 van.
[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
Nálatok jó a HOTS? Mert nálam offline.
Karbantartás van?[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
-
headhunter86
senior tag
Én CE-t rendeltem onnan elő. Múlt héten meg is jött a pakk. A bögrét nap mint nap használom teázgatásra
SC2 HOTS előrendelői csomagom.
A HOTS főmenüje rohadtul tetszik btw
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Synology DS220+2GB + 6TB WD RED
- UNI T UT81C multiméter és oszcilloszkóp
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB 8GB RAM Dual (SM-S721B) Mobiltelefon Új Bontatlan Garanciás
- Intel xeon X 5650 HP Z400 6 mag 12 szál GTX 650TI 20 GB RAM
- DELL S2716DG Monitor - TN, 27'', WQHD, 144Hz, 1 ms, G-Sync, HDMI, DP, USB 3.0
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest