Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz Darth_Revan #9197 üzenetére
Jah, azt én is olvastam hogy AMD szerint normális, de szerintem meg nem
Ráadásul a hangszennyezést sem bírta a dobhártyám (mindenem silent ), szóval az első dolgom, miután kicseréltem, és ez a negatív tapasztalat ért, hogy netről rendeltem az AccelerotDjuree: a Twin Turbo gyakorlatilag az Accelero kiegészítése két hozzá készített ca. 8 centis ventivel Én eleinte 2 12cm-st raktam rá, de nagyon nagy helyet foglalt, és alig volt különbség (a TT nem ért meg nekem +3 ezret, mivel sok 12centis halk ventim volt otthon elfekvőben) - azt hozzá kell tegyem, ezek az Accelerok nagyon profik, és nem is annyira drágák...
föccer: jófélének tűnik az is, bár nem látom az igazi méretét Nekem ilyen van, venti nélkül is egész jó, de ventivel az igazi Értsd: ha ilyen meleg a kártyád, ventivel raknám csak rá... Apropó a házadban jó a szellőzés?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest