Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoosty

őstag

válasz iSonic #10981 üzenetére

Max 2 napja beszéltük, hogy nem tudok hétvégén játszani, hanem legkorábban hétfőn este. Azt mondtad, nem gond. :) Amúgy felajánlottam én is a közvetítést, bár hétvégén az se fog menni.

Konflikt:

Jó neked a hétfő este 7-8 fele? Ha nagyon muszáj, akkor fél 6-tól tudok már lenni.

DTG (#10979):

A ghost, az tényleg baromi jó ötlet, jelenleg még a ravennel együtt szintén hanyagolom, egyszerűen mindig elfelejtem, hogy létezik egyáltalán. Valószínüleg ezért vagyok még csak a platinában és nem feljebb. :(

Arhquis (#10999)

Bemelegítésnek én általában random sok v sokat játszom és én is sokszor tapasztalom, hogy összerak olyanokkal akik egy teljes játék során képesek max 20 parasztot gyártani, nem expelnek stb. Megértem, hogy pontszám ügyileg kb azonosak a csoportok, de elég szar úgy játszani, hogy egy ilyen társat az első pár linggel kicsinálnak, mert annyi esze sincs, hogy támadjon a parasztokal, csak félreküldi (ha küldi) és ott állnak és 2 db ling szépen lassan megeszi őket. Gyakorlatilag 2v3 meccsek. Sokkal jobbnak tartanám, ha a társakat is és ellenfeleket is csak a saját ligádból(vagy a környékéről) kapnád.

sith7

Azt a meccset a gyakori hibám miatt veszítettük el. Mindig aláméretezem a gyártókapacitást és nem tudtam elég utánpótlást biztosítani. :( A másik meg hogy az expemet lassan sikerült csak feltöltenem scv-kel.
    Remélem emlékszel, hogy volt egypárszor, gyözelmi sorozataink.

Terran mivel tudja hatékonyan ölni a corruport? A help azt írja hogy a corruptor weak a viking ellen, de én nem így látom, sőt erősebbnek tűnik.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák