Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire
őstag
válasz Volfram42 #27595 üzenetére
A középkor olyan volt, mint egy poszt-apokaliptikus világ a Római Birodalom bukása után.
(#27596) Yllgrim
OFF topicban nyugodtan lehet hosszabb beszélgetéseket folytatni róla. Nem kell mindenben egyetérteni, attól még dumálni lehet. De ha megjelenik a játék, létrehozok egy tértorzulást, bedoblak titeket, és egyikőtök sem jöhet ki addig, amíg meg nem vitattátok a középkorról alkotott nézeteiteket.(#27599) Nathan Boggs
Annyi szent, hogy nem mesterei a kalkulálásnak Ezek után akármit mondanak, hogy nincs befolyással a többi modulra stb. tuti 2017-ben jön a játék, úgy a közepe felé. Azt is biztos megmagyarázzák majd... Még a nagy kiadóknál sem ritka a fél éves csúszás, pedig ott ostorral csapkodják a fejlesztőket, és előbb hagynak ki tartalmat, csak hogy megjelenjen időre egy játék.[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz SkyS1gn #27598 üzenetére
Amikor már majdnem meg kellett jelennie az FPS-nek, akkor mondták, hogy átdolgoznak alapdolgokat is /pl. a hangrendszer/, szóval ott már lehetett sejteni, hogy bőven lesz csúszás. Persze nem örülök ennek, de adtak rá magyarázatot, hogy miért csúszik sokat
A többi modul gondolom erre is épül, azok meg emiatt csúszhatnak.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
SkyS1gn
félisten
Ahhoz képest hogy márciusról volt szó... nem kicsit csúszik az FPS... áprilisban jött volna a social, most júni july meg a mulicrew...
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Yllgrim #27596 üzenetére
Bizony! Jöhet a leak, főleg ha van valami jó kis testpáncélról, sisakról, vagy fegyverről van szó (A legutóbbit megnéztem, de remélem többféle fegyver is lesz )
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Yllgrim
őstag
válasz Volfram42 #27595 üzenetére
Ebbe most nem megyek bele (akartam) de egy elegge kialakult velemenyem van errol
Inkabb toljal valami jo leaket, annak tobb haszna van SC teren
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Volfram42
senior tag
válasz Yllgrim #27593 üzenetére
Az, hogy a magukat felvilágosultnak kikiáltó humanisták elnevezték a középkort sötétnek nem jelenti, hogy az volt. Nagyon nem volt az, csak jól hangzott a régieket becsmérelni, hiszen így a saját eredményeiket jobban el lehet adni. Persze a későbbi romantikus korszak meg szépen elhitte ezt nekik. Így létre is jött ez a toposz (ahogy megannyi más) ami sokaknál napjainkig tartja magát, pedig nem szabadna. Sajnos ezek nagyjából kiirthatatlan dolgok, de törekedni kell. Hátha egyszer sikerül.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
mrfire
őstag
válasz Yllgrim #27593 üzenetére
Inkább a kolonizációk utánra kéne kitalálniuk valami komolyabbat, mert úgy bele lehetne szőni a történelembe pár érdekes függetlenségi háborút, sok belviszályt, ami visszavetett pár bolygót, vagy olyasmiket, hogy egy-egy nagyobb válság, vagy birodalom összeomlása után zuhantak vissza egy fejletlenebb korba. De így legalább ezzel párhuzamban megmagyaráznák azt is, hogy hogy sikerült így benépesíteni ennyi bolygót, mert ha egy-egy kolónia el is szakadt volna a Földtől, vagy lelassult rajtuk a fejlődés, az emberek még szaporodtak. Egy cifrább történelem után nagyobb dolog lenne, hogy létrejöhetett az UEE, vagy akár a Messer birodalom is lehetett volna az első igazi mindent összefogó birodalom, és akkor nem ilyen sterilen jött volna létre az UEE, hogy a 24. században valamikor összefogott az emberiség, és azóta csak a rendszer változott.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz mrfire #27592 üzenetére
Hat a legutobb a nagy vallassossag miatt nem haladt az a franya technologia, volt is eleg sotet kozepkorunk, az itt is bejatszhatna, esetleg valami komolyabb foldi haboru ami utan megzuhant a letszam, fejlodes, vagy csak egy tanulmany, ami szerint a mobil eszkozok es az internet elterjedese jelentosen elbutitta az emberi tarsadalmat a 21-ik szazadban, tobb generacionak kellett eltelnie mire az emberek ujra elkezdtek nagy szamban ertelmesebbek lenni mint egy egyszeri fakocka... Ossze is lehet keverni
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
mrfire
őstag
válasz Yllgrim #27589 üzenetére
Nemrég kitértek rá, hogy a technikai fejlődés is olyan, hogy nem fogják feláldozni miatta a játékmenetet, és a 900 év a történelem nagysága miatt kellett. Azért örülnék, ha valahogy megmagyaráznák a dolgot, mert meg lehetne, csak legyen benne a történelemben, hogy miért nem haladt jobban a technikai fejlődés, visszaesett-e valamikor, elvesztek-e technológiák stb.
(#27588) Emirates777
Mirror's Edge (Hogy nem tiltják le a videóját, nem hiszem, hogy megvette a jogokat...) -
veterán
válasz Yllgrim #27589 üzenetére
Azért azt is mondták, hogy noha törekednek a realizmusra, azért nem fogják a játék oltárán feláldozni. Erre példa volt az, hogy amikor valakit vállon vagy kézen lőnek, lejátszódik az animáció, hatással van az illetőre (megrándul a váll, stb). Viszont ez ha realisztikusan van beállítva, az illetőnek esélye sem lenne visszalőni, mert kapja a következő golyót mire oda jutnak hogy lőjjön, és kezdődik előről. Szóval olyan köztes megoldás kellett, aminél látszik és érezhető hogy mondjuk lábon vagy kézen ért a találat, ugyanakkor nem az nyer aki elsőnek talál.
Az üzemanyag is ilyesmi. Noha szigorúan nézve a fúziós reaktoroknak is kell energiaforrás és üzemanyag, játékmechanikailag jobb ha van üzemanyag, érdekesebb.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Emirates777 #27588 üzenetére
ez a videó valahogy olyan fura... kezdve a hasaló emberrel, minden stimmel de a feje valahogy... nem. természet ellenes nagyon.
-
Yllgrim
őstag
válasz Emirates777 #27588 üzenetére
Hat az uzemanyag mint olyan nekem mar eleg butasagnak hat barmilyen szinten 900 ev mulva, akkor mar a kis fuzios reaktorok is oskovuletnek kellene hogy szamitsanak... Nuklearis... Amugy meg nem lattunk errol infot, majd kiderul kesobb gondolom
-
Emirates777
tag
Sziasztok ezt nem rég töltötte fel Teller nevű felhasználó.
[link]
Nagyon baba lesz ez És még mindig csak Alpha verzió és már most milyen szép. A fegyverek is jól néznek ki mondjuk egy kettő eléggé hasonlít a modern lőfegyverekre persze ezzel nem azt akarom mondni hogy ez bajKorábban kérdeztem hogy ezek a bazi nagy hajók mint pl a Bengal azok is üzemanyaggal mennek vagy azok itt is nukleárisak és nem kell nekik nafta? Ha üzemanyag kell nekik (Bár ezt kétlem ) azt hány Starfarer tudja vajon tele tölteni?
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #27583 üzenetére
Nah, azért ez nem minden szinkronstúdiónál van így, sőt, inkább a megrendelőtől függ, nem is a stúdiótól, hogy mennyire igényesek. Van rálátásom a témára, barátnőm fordító, és ő általában utánanéz annak, hogy korábban hogy hívták a dolgot, ha egy folytatást vesz át, de ez sajnos tényleg nem mindenhol elvárás, meg nem mindenki csinálja ezt A lényeg, hogy a magyar szinkron, ha odafigyelnek, nagyon színvonalas, de sajnos valóban előfordul, hogy igénytelen anyagok jönnek ki. Nekem azért általában jók a tapasztalataim, de a fentiek alapján látszik, hogy elfogult vagyok
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Yllgrim #27582 üzenetére
Te ezzel most arra akartál célozni, hogy a magyar nem világnyelv?!?!
A helyedben bizonyos "köröket" kerülnék mostanában. (ezeket a "köröket " én is kerülni szoktam.)
Azt hogy a nyelvtudás fontos azt aláírom mind a két lányomat két tannyelvű gimibe járattam angolul nézik a filmeket stb. Én harminc évesen kezdtem el tanulni ángélusul(15 éve) és a mai napig próbálkozok újabb és újabb módszerekkel, de egyszerűen nem megy igazán. A szavakat megértem el tudom gagyogni amit akarok, de ha bonyolultabb nyelvtani szerkezetek, szórendek nem jönnek össze nekem. Vannak szoftverek amiket kizárólag angolul használok főleg a CAD/CAM és az office programokat, de játékokban jó lenne magyarul olvasni a szövegeket, mert nem mindegy, hogy "szarba csapsz vagy csapba szarsz", azaz nem azon kéne elbukni egy küldetést, hogy pl. én úgy értelmezem hogy x időre kell leszállítani ő meg úgy hogy x idő után kell odaérni.
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz mrfire #27584 üzenetére
Ezek csak az egyszerűbb dolgok, de mikor egy órát bolyongsz azért, mert valaki az egyik küldetés kritikus részletét rosszul fordította, az már nem olyan kellemes...
Amúgy meg "Nyelveket tanulni hasznos". Pont. Mindegy, hogy mire akarod vagy nem akarod használni, hosszú távon még akkor is megéri, ha egyáltalán nem használod az adott nyelvet soha, mert fitten tartja az agyad.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #27583 üzenetére
Ezek semmit nem jelentenek azoknak, akik nem beszélik rendesen az angolt, simán el lehet siklani felettük. Nyelveket tanulni hasznos, de csak azért nem igazán éri meg éveket áldozni valamire, mert egy-egy dolog megnevezését meg kell szokni.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Nathan Boggs #27577 üzenetére
Az a baj, hogy ha a dolgot simán lepasszolják egy szinkronstúdiónak, azok úgy fordítanak, ahogy nekik tetszik, sz*rva az eredeti jelentésre. "Költői szabadság" aszongya...
Jó példa erre a Star trek: Enterprise c sorozat, ami gyakorlatilag kukába vágta az előző 4 sorozat ~700 epizódjának a zsargonját. A térhajtóműből például görbületi meghajtó lett és így tovább. De lehetne példának említeni a Starship Trooper-s 3 részét is, ahol az ellenséges Arachnid-okat mindhárom részben más néven hívják...
Szóval erősen javallott az angol nyelv megtanulása...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
válasz mrfire #27575 üzenetére
Hungry? No thanks, I had my lunch...
Nem kell magyar szerintem bele, vagy tegyek elerhetove a szovegfajlokat hogy lefordithassa egy csapat, vagy valaki csinalja meg nekik felallasban mint CIG alkalmazott...
szerk: amugy meg is lehet tanulni valamelyik vilagnyelvet es adott nyelvu felirattal jatszani
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
PodMAN
senior tag
válasz Menthirist #27579 üzenetére
Semmiképp sem a szinkronra gondoltam (habár a hazai Imperium Galactica örök emlékű beszólásait imádtam), csupán a videók, monológok feliratozására.
-
veterán
válasz PodMAN #27576 üzenetére
Azért technikai korlátok figyelembevételével. Egy SQ42 jellegű játék nagyon vaskos dialógusfával dolgozik, tehát már maga a szöveg nem kevés az átvezetőkben sem. Úgy szerintem pedig nem adnák ki munkára, hogy ne tudják ellenőrizni a végeredményt, ráadásul ugye ha nálunk lenne már kellene biztosítani a másik 120 nyelvre is. Ez pedig szvsz könnyen lehet (!) hogy olyan mennyiségű extra munka és bugforrás lenne, amit nem erőltetnének. No meg Isten óvjon a kétes és béna minőségű fordításoktól is (márpedig közösséggel fordítva ez nettó esély, míg 1-1 emberre rábízni meg kb mintha teljes idejű munka lenne). Megoldhatónak megoldható lenne, csak logisztikailag és extra erőforrásilag nem kevés...
hangutasítások magyarítása meg egész más dolog, ez sokkal inkább függ a windows hangfelismerő rendszerétől (a legtöbb app ezt használja) mintsem a játéktól. Saját nyelvi felismerő motort nem fognak alá tenni, így viszont csak a meglévőekre támaszkodhatnak. A nyelv támogatás pedig abból jön, nem a játékból.
A witcher fordításával és szinkronjával pedig a világból ki lehet kergetni. A magyarítás még oké abba a játékba, de a szinkronnak nem nagyon kellett volna elkészülnie
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27577 üzenetére
Én most a Witcher 1-re még a magyar szinkront is beállítottam. Kevés szinkronos játék van, ha nem profi, akkor is érdekes így játszani valamit. Amit lehet mondjuk magyar felirattal játszom, leginkább azért, mert néha a magyar szövegre sem figyelek oda rendesen, nemhogy az angolra...
-
Nathan Boggs
senior tag
ME2-nek volt magyar változata, Rejtélyes Fickó, vagy Rejtőző Fickó? BRrrrrr. Szerencse, hogy lehetett váltani angol feliratra
Én jobban szeretem amúgy az ilyen játékokat angolul, angol felirattal, de megértem azt is, aki nem, szóval egy kérdést megér.
Bár MMO-nál valószínű, hogy tényleg nem lenne egyszerű ezt megoldani. Meg elég spoileres is lehetne a fordítási folyamat
[ Szerkesztve ]
-
PodMAN
senior tag
válasz Drenadar #27572 üzenetére
Támogatom.
Sok játéknak készül magyar felirat third party csapatok segítségével akár.
A kérdés annyi, hogy a játék fogja-e támogatni a feliratok lefordíthatóságát ill. CR mennyire hajlandó mindezt kiadni hottentotta országok fordítóinak. Nem a teljes játék fordítását várom el,, hanem csak az átvezető animok, esetleg hangutasítások magyarítása szerintem sokat dobna a fílingen. -
mrfire
őstag
válasz Drenadar #27572 üzenetére
Hát, én 0 esélyt látok rá, max arra lenne talán, hogy mivel könnyen modolható lesz a játék, talán a feliratokat is könnyen le lehet majd cserélni, de szerintem ez csak a megjelenés után lehetséges egy nem hivatalos csapat keze által. Én azt kérdezném meg, hogyha valaha készülne egy fordítás, akkor az egyéni döntést szerint telepíthető lenne-e és használható-e az ő szerverükre csatlakozva.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz mrfire #27571 üzenetére
Te... ettől függetlenül, fel lehetne neki dobni ezt a kérdést, hogy milyen lehetőségek lennének erre hogy legalább felirattal élvezhessék azok a játékot akik nem tudnak ezeken a nyelveken. Lenne értelme, és szerintem lennének olyan egyének, akik ha CR-ék nem akarnak pénzt áldozni rá, akkor profi módon megcsinálják természetesen a megfelelő titoktartással...
Szerintem szavazzuk meg, hogy beküldjük e a kérdést
-
mrfire
őstag
válasz PodMAN #27569 üzenetére
Ritka, hogy magyar felirattal jön egy játék, és ez a kiadótól függ általában, akik csak a legtutibb befutott címeknél kockáztatják meg, hogy legyen magyar felirat. De még a Mass Effect 3 sem érdemelte meg, hogy legyen hozzá, nem tudom a 2 kapott-e alapból, de a Dragon Age 2 meg az Inquisition sem kapott már. Nem hiszem, hogy CR-ék ezen törik majd magukat, főleg, mert teljesen máshogy gondolkoznak, mint egy nagy kiadó, gondolom eszükbe nem jut felmérni a magyar piacot, hogy van-e rá igény stb. de mivel az SC nem egy nagyközönségeknek szóló játék, valószínűleg nem érné meg fordítást készíteni rá, többek közt azért sem, mert nincs olyan ember, akit az tántorítana el az SC-től, hogy nincs hozzá fordítás. MMO-khoz nem szokott lenni. HIába SP az SQ42, nem azért vesszük meg a játékot, így az sem számít, hogy arra van-e.
-
veterán
-
PodMAN
senior tag
Nem tudom volt-e már szó róla, de a végleges SQ42 lokalizálására (hovatovább a teljes játéké) lesz lehetőség? Nem vagyok rossz angolos, de egy felirat nekem sokat dobna akkor is.
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #27566 üzenetére
Először is 10FTP - 7. rész
Másodszor pedig: Hajóirányítás!
Akkor ezek szerint, ha valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, nem tudunk manőverezni, és mindkét hajtómű szabályozhatatlanul 100%-on pörög, és tolja a hajót előre, egyenesen egy nap felé, akkor megtehetjük azt, hogy a hajó bal oldali kabinjaiból és raktárjából átviszünk mindent a jobboldaliba, és a hajó elkezd szépen jobbra fordulni? -
Nathan Boggs
senior tag
Hm, miért próbálható ki az Origin i300? CR szülinapja miatt? Nem igazán találtam erre vonatkozóan semmit
-
veterán
Pár érdekesség a műsorból:
1: holnaptól katonai gépeket lehet kipróbálni (Gladius, Gladiator, Hornet sorozat)
2: A műsor végén a bugoknál a csavarodós test beteg volt Mint a Vasember 2-ben amikor a félresikerült robot megfordul itt
3: Lisa-nak nem volt sok hangja a végére, de azért érdekes volt a style guide, amit a Gallenson Tactical Systems fegyvergyártó cég köré alkottak, hogy minden grafikus tudja milyen jellegű fegyvereket gyárt a cég, és mik legyenek rajta (gyors de nagyon melegedő sorozatlövők, csigás és dobtáras adagolóval, stb)
4: mivel a sebzés számolva lesz (ballisztikus és energiasebzés is, bár más paraméterekből), így jönnek érdekességek a rendszerrel, pl ballisztikus lövedéknél mivel a torkolati sebesség, a tömeg, stb befolyásolja a sebzést, így a hajó aktuális sebessége is. Tehát gyakorlatilag nagyobbat sebeznek majd a ballisztikus lövedékek ha szemtől szembe repülve kapjuk be, mintha üldöznének (persze ennek az eltérésének a mértéke kérdéses még)
5: készülnek a biztonsági lövegeknek és ágyúknak a conceptjei, ezek a védendő helyeken (pl leszállóhely körül) lesznek, és stun-olják azt, aki rosszalkodik (és mehet börtönbe). Utána pedig ha ismét, mehet tovább börtönbe.
6: Nagy hajóknál egész más lesz az irányítás mint a kisebb hajóknál, lévén sokkal nagyobb tömegűek, de a fizika rájuk is vonatkozik. Többfajta mozgásra is képesek lesznek ha jól vettem ki (pl egyik irányba gyorsul, miközben másik irányba lassul), és kicsit waypointos lesz az irányítás, olyan szempontból hogy sokkal inkább meg kell gondolni mikor lassítunk és gyorsítunk (mert egy Hull E nem fog egyhamar megállni, pláne rakománnyal). Az olyan dolgoknak mint a tömegközéppont továbbra is központi elem, az algoritmus a tömegközéppontnál figyeli hogy hol van üreg a hajóban (terem, szoba), hol a rakomány, hol pedig "sűrű", tehát pl hajtómű és egyéb nem látogatható területek. Ez mind mind kihatással van arra hogy hogy manőverezhető a hajó, hisz a hajtóművek tolóereje véges (magyarul megpakolhatod a hajót, és még el is tudsz indulni vele ha kellő erejű hátsó hajtóművek vannak, de ha gyengék az elülső hajtóművek, jobb lesz ha fél órával korábban elkezdesz lassítani.
Szóval nem lehet majd egy nagyobb hajóval csak úgy orsózni meg dogfight-olni. Kb annyit vezethetsz hogy ne kend oda az aszteroidának, de a tornyokra leszel utalva.Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
GypsFulvus2
őstag
-
PenguinTea
csendes tag
azok a glitchek xD a 2. nagyon menő igazi gumiember
-
veterán
-
mrfire
őstag
válasz failed #27556 üzenetére
Nem mondanám értelmetlennek a támogatást most, hisz nem veszítesz vele, sőt van pár dolog, amit csak most lehet megvenni.
Pl. ajánlanám neked is egy Reliant beszerzését, mert most 50 dollár+ÁFÁért kapsz LTI-s hajót, és nemrég elejtettek egy olyan megjegyzést, hogy később lehet mellé csomagot venni, és ha amúgy sem játszanál még, akkor neked tökmindegy lenne, hogy csak egy hajód van, amivel nem tudsz még játszani, de a vásár nemsokára lezárul, és talán nem lesz még egy ilyen esély, hogy LTI-s hajót szerezz, mármint élettartam garanciásat. Persze ezt döntsd el te, de még ha meg is gondolnád magad, szerintem 100%, hogy itt találnál rá vevőt a később csatlakozók közül, talán még többért is eladhatod valamennyivel.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #27559 üzenetére
"amúgy olvastam, hogy sok embernek gondja van az ATI kártyákkal"
Erre reflektáltam.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #27557 üzenetére
280x-el semmi gond, havernál 270x-el is tökéletes. Szóval no para, semmi gond AMD-n.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
-
failed
tag
köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Első körön még nem vetném bele magam nagyon mélyen, csak így tájékozódás szintjén. Régebben is szemeztem már a játékkal - a kezdeti időkben -, és most ismét a felszínre került hála a kiszivárogtatásos hypenak.A gépet meg újíthatnám, csak ahogy mondtátok, az alfa miatt nem érdemes. Ez egy nagyon objektív meglátás volt, én is hasonló következtetésre jutottam. Mivel egyben cserélni a gépet nem tudom, ezért kérdeztem, hogy futhat-e... VGA-t meg tudom venni most is akár, de ha azt mondjátok, hogy az alfa miatt még nem érdemes, akkor skippelem a dolgot, aztán majd a béta idején esetleg csatlakozom. Ha futott volna a mostani konfigon, akkor simán "megtámogattam" volna a fejlesztőket, de így csak pénzkidobás lenne, hiszen ~1 év múlva ugyanennyi pénzért 2x erősebb vga-t (deszka/proci/ramot) kapok. :/
ja, az meg hogy radeon, vagy nvidia, mára már tökmindegy, nincs több tízezer forint különbség a kettő között ugyanazon a teljesítmény-szinten. (nem úgy mint régen)
[ Szerkesztve ]
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
Laox
aktív tag
válasz failed #27551 üzenetére
Szia! Én laptopon játszom, i7-4710, 8GB, GTX860M. Egyértelműen a videókártyám a gyenge pont, fullhd-ban a minimumora van állítva a játék, pluszban az nVidia vezérlőprogramjában kívülről is le kellett butítanom egy kicsit a futtatását, hogy folyamatosan menjen. Így viszont még ezen a gépen is megy. Mivel az új kártyád ennél a mobilkártyánál jóval erősebb, szerintem simán vinni fogja mediumon is. Egy IPS kijelzővel még minimumon is sokkal szebb a játék, mint a legtöbb, mediumon még szebb lehet, itt már igazából szerintem a monitor minősége a mérvadó, nem a játék részletessége. A procid gyengébb, mint a laptopomé, de azzal szerintem nem lesz probléma, max. nagy csatában, de az úgyis távoli jövő még... Szóval simán elviszi majd a gép a játékot.
Szerk.: amúgy olvastam, hogy sok embernek gondja van az ATI kártyákkal. Valószínűleg még nincs normálisan optimalizálva a játék. Lehet, hogy érdemesebb lenne egy nVidia kártyát nézned.
[ Szerkesztve ]
20% kedvezmény AlzaPlus+ előfizetésre: tfaboKZcXMx7
-
veterán
Egyetértek, a Star Citizennek igen nagy a gépigénye már most is, és lehet hogy nem is fog sokat csökkenni. 8 giga ram, közepes proci (6-8 magos amd vagy i3/i5) és egy jobb vga (280 körüli és felette) kell a fullhd-hoz közepes/magas (de nem legmagasabb) beállítások mellett...
Phenom II mellett, 8 giga rammal és 265 körüli vga-val nem tudom hogy fullhd egyáltalán elérhető-e low-ban. Alacsonyabb felbontásról nincs tapasztalatom.Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
Jelenleg inkább a VGA-t terheli (nálam 35-50%-nál nem megy feljebb a cpu terheltség), minél erősebb annál jobb (sok vram-al, az most látszik, hogy kelleni fog neki), meg 8gb RAM elengedhetetlen.
-
mrfire
őstag
A VGA bírni fogja, nyilván nem maxon, de játszható lesz. Második lépésnek a 8GB lesz szükséges mindenképpen. A prociban viszont nem vagyok biztos, nem tudom mit tudnak ezek az AMD procik, de ha szerzel rá egy brutális univerzális hűtőt az amúgy is örök darab, aztán hajtsd ki amennyire csak lehet talán 4Ghz körül már jó lesz, de inkább várd meg mit mondanak azok, akik jobban értenek hozzá.
Azért azt megjegyzem, hogy ha szűkös a keret, akkor inkább hanyagold az alfát, és gyűjtögess a megjelenésig, Most is jól el lehet szórakozni benne, de közel sem napi szinten, így nem érné meg a befektetést, később meg egy nagyobb újítást is eszközölhetsz, ami után már úgyis napi szinten szeretnél játszani, és akkor számít majd igazán. Alfa miatt én nem fejleszteném a gépet, ha korlátozottak a lehetőségek.
[ Szerkesztve ]
-
failed
tag
Sziasztok,
egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy játszik-e valaki hasonló géppel 1920*1080-ban?
Gigabyte 870A-USB3L
AMD Phenom2 x4 955BE
Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600mhzPowercolor Radeon 4870 1 GB pcs+Tapasztalatok érdekelnének, hogy mennyire játszható egy ilyen konfiggal a játék?!
Ha jól tudom, akkor a VGA-t cserélni kell, mert a 4870 nem támogatja a DX11-et, és így nem tudja futtatni a játékot. Egy ilyen vga lenne az utódja.Még max a memóriát tudom cserélni 8 gigára ha szükséges. Bár alapesetben nem költenék egy fillért sem a gépre, ha megy így is. Ha halott ötlet ezzel a géppel nekiindulni, akkor egyenlőre parkolópályára kerül a dolog.
köszönöm a segítséget, üdv
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #27549 üzenetére
Hat legalabb kinezetben, funkcionalitasban legyenek modernek... Szep csillogo hajok, bar az enyim ugyis hamar horpadt, csapzott lesz
Most legalabb latja mindenki, hogy sokat dolgoznak ezzel a jatekkal...
Lando meg CIG alkalmazott? ha fel even belul elmegy barmilyen indokkal akkor o cseszte el
-
Drenadar
Topikgazda
válasz mrfire #27542 üzenetére
Jó oké lebuktam, nem tudom miért is írtam magyarul és jah mókusozok néha néha ...
(#27546) PoeDameron: feltételezem, hogy a hidat is védi a pajzs, illetve ahogy te írtad a valószádban sem olyan könnyű kiiktatni egy repülőgép hordozót... olyan automata gépágyúk védik ezeket a hajókat amik a gránátot is cafatokra szedik nem hogy egy repülőt...
De persze én sok sikert kívánok neked és remélem csinálsz majd róla videót!
[ Szerkesztve ]
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Menthirist #27465 üzenetére
Az aurorás rész nyilván poén, de fordíts le úgy magadnak, hogy mondjuk ráront a bengálra egy halom nehézvadász meg bombázó, és mindegyik a hidat fogja célozni. Való életben egy repülőgéphordozó ágyúk számára szintén védtelen, egy lövésből meg lehet semmisíteni a teljes parancsnoki részleget, csakhogy magát a hajót többszörös vonalban védik körkörösen, egyrészt a saját repülői járőröznek körülötte, másrészt egy halom romboló, plusz tengeralattjáró is cirkál mindig a hajórajban, szóval nem lehet megközelíteni ágyúval, , a rakétákat meg leszedik mielőtt elérnék. A másik hogy a világháborúk idején használt csatahajókban csatahajó-csatahajó elleni csata esetére a hajó belsejében volt egy védett központ, ahonnan lehetett irányítani a hajót, és ahova lehúzódtak amikor már dübörögtek az ágyúk. A hidat egy ilyen csatában mindig szétlőtték, szóval nem volt tanácsos ott dekkolni.
Na mindegy, majd meglátjuk mit találnak ki erre. Vagy az lesz hogy a bengál önmagában nem császkálhat, és fregattokkal veszik körül, illetve állandó vadászvédelem, szóval rendkívül nehéz lesz elérni a hidat, vagy pedig ha önállóan fog mozogni, akkor nagyon meg kell erősíteni páncélla-pajzzsal.
-
Yllgrim
őstag
Hat en nem tudom, kereskedesben mi a rossz, ott is feladat boven, Malcolm Reynolds-nak is kellett segitseg, vagy Han Solo-nak is jol jott Chewbakka parszor Nem kell mindig legalisan nyomulni
En sokkal szivesebben mennek masokkal mint egyedul, Carrack-nak hiaba vagyok a kapitanya, nem en fogom zevetni, hanem a pilota, scannelni sem en fogok hanem a kijelolt szemelyzet... En inkabb a bejovo informaciokat akarom elemezni es megtalalni az optimalis megoldast, ha kell kiszedem a pilotat az ulesbol es beviszem en a resen ha o fosik, nincs azzal gond, ezert kell osszeszokott csapat, hogy megbizzatok egymasban, ismerjetek egymas kepessegeit, tudjatok mire szamithattok
Ettol MMO-csapatjatek, egyedul hamar megunnam, most kepzeld el ahogy ezek a beszelgetesek a hajon hangzanak el, ahol elfer 10-15 ember, mennek az elcelodesek, az uj helyek keresese, profit maximalizalas, aztan aki akar az meg bepattan a hajojaba es hajra...
Egyedul apam ez nagyon szar is tud majd lenni...
(#27544) Nathan Boggs: ezert alakitom at az SH-t egy Redeemer-re, ott el tudok vinni egy szakaszt, lesz melo boven, en gyorsan talalok mit csinalni, a penzugyeket meg megbeszeljuk, a moka a lenyeg, meg a reputacio minel hamarabb legyen minel jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
Hát, amennyiben a CTF segítségét kéri valaki, és az biztosít egy-két tengerészgyalogost, azok elképzelhető, hogy beülhetnek turretbe, másodpilótának, stb., ameddig nincs átszállósdi. Fontos kérdés persze, hogy van-e értelme valakinek a turretben/másodpilóta székében lenni, ha pl. már átszálltak a hajóra, mert ha igen (pl. GOST rendszert kezelni, vagy elektronikusan hadviselni), akkor viszont külön ember kell erre is, és nem jó, ha a CTF végzi.
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #27540 üzenetére
Mert te NJK-t írtál, amiről csak az tudja micsoda, aki M.A.G.U.S.-ozott, vagy játszott más asztali szerepjátékkal, de MMO körben már senki sem hívja úgy.
(#27537) Yllgrim
Á, nagyon nem így kelnének el a hajók, ha mindenki ebből indulna ki. Én is csak NPC-ket fogok felvenni a Taurusra, mert nem hiszem, hogy bárkit érdekelne egy másodrangú poszt, eleve egy olyan unalmas feladat során, mint a kereskedelem.Harcra a legérdemesebb embert keresni, bányászatra és más komolyabb ipari munkára is jó lehet, felfedezésre sem árt persze, de ez utóbbiaknál már nem hiszem, hogy annyit számítana, hogy ne gondolkodhatnánk NPC-kben, vagy akár abban, hogy teljesen egyedül menjünk. Egy felfedező sokat radarozik, keresgél, de ezeket sz'tem el lehet végezni egyedül is majd egész jól. -
Yllgrim
őstag
Ezert nem kell tobbszemelyes hajot egyedul vezetni... Vegyel egyszemelyes hajot ha egyedul jatszol, vagy alljatok ossze paran, van sok tobbszemelyes hajo a cegben, nem kell mindenkinek kapitanynak lennie...
Vanguardrol sem vagyok meggyozodve hogy egyedul elmegy lesz vele, oda kell majd egy jo masodpilota, Frici, Cutlass, Redeemer, Reti, Carrack mindilyen, raadasul haverokkal, tarsakkal sokkal nagyobb fun, na meg lehet kit csesztetni...
-
mrfire
őstag
Igen, de nem hiszem, hogy olyan nagyon drága lenne egy NPC-rá, hogy ne érné meg beültetni a toronyba.
(#27536) PodMAN
A frici sem változott már egy ideje szerintem, azóta meg volt egy fegyverméret rebalance, és most dolgozzák át az egész hajót, így lehet átgondolják ezt a részét.[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
Röviden visszatérve az előző problémámra, hogypl. a Freelancer Max-on a egy emberrel mit lehet csinálni... Nézem a specifikációját és van olyan, hogy unmanned turret 2xs4, manned turret 1xs1... Ebből arra következtetek, hogy ha egyedül vezetem, lényegében mindent tudok irányítani, kivéve azt az egy darab S1-es manned turret-et nem. Ha ez így lesz, akkor végülis megéri egyedül is vezetni.
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #27531 üzenetére
Szerintem inkább azzal, mint mással. Én inkább a sebességre gyúrnék rá vele, és ha van rá mód, akkor olyan hajtóművet kapna, mint a 350R, de minimum beleszerelnék valamit, amivel megközelíthetem azt a sebességet. A kalózok amúgy sem egyedül fognak járni, ha egy csapat támad az emberre, akkor úgy is legyűrik, két Hornet leszedi a Freelancer DUR-t. Egy felfedezőhajóval vagy a sebességre, vagy a lopakodásra gyúrnék rá, nem a fegyverzetre.
Szerencsére ez nem az a játék, ahol ha kimaradunk egy harcból, nem kapunk XP-t. Folyamatosan koncentrálhatunk a főküldetésünkre, egy felfedező esetében pedig ez nem a harc lesz, így bölcsebb elkerülni azt. -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #27521 üzenetére
Más kérdés, hogy én egy 300i kaliberű hajóval nemigen vágnék neki a világűrnek, még ha felfedező-variáns is. Persze a Carrack rohadt drága, de akkor sem adnám mondjuk egy Freelancer DUR alá. Egyszerűen 315-ben nincs meg a biztonságérzetnek még az illúziója sem. Nem tudom elhinni, hogy akármilyen szorult helyzetből ki lehetne vele mászni...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
A Reliantról én nem olvastam, de a koncepciós vásáron volt róla egy nagyobb leírás pl., és igen, a sok infó nincs összeszedve és kategorizálva, de össze lehetne belőlük állítani egy szép kis könyvet, de ennek még nincs itt az ideje, amíg bármi változhat. Tehát jelenleg az van, hogy érdemes követni a prezentációkat, a heti műsorokat, és azokban elhangzanak ezek az információ morzsák.
-
Drenadar
Topikgazda
mi több mint egy éve figyeljük a havi riportokat és a videókat.
http://starcitizen.hu/category/tudasbazis/
Többnyire ezekből tudjuk. csak negyven valahány rész volt eddig jah meg volt a wingman hangár, meg ki tudja még mi, honlapon(RSI) cikkek.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz mrfire #27523 üzenetére
Szerintem a válasz meg IS IS!
vagy ezt választod vagy azt... tehát:
ha rád támadnak akkor szépek kiszállsz a pilótafülkéből felmászol a toronyba és használhatod, csak ugye akkor fogsz arra rádöbbenni hogy a torony se sokat ér, ha nem tud mozogni a hajó.. Ha meg mozog a hajó akkor ven rá esély hogy valaminek neki ütközöl...konklúzió: én mindenképpen fogadnék fel njk-t erre vagy arra.
Retaliatorral se indulnék el tök egyedül sőt, valószínűleg felbérlem a saját kis deltámat hogy ugyan má segítsen. Ugye most nem egyértelmű hogy ezt majd meg lehet tenni CR egyik pillanatban azt mondja hogy oké, másikba hogy nem...+1: jelenleg az ACben is használható a cutlass egyszemélyesként, nem is olyan rossz, de félő hogy még nincs rendesen belőve a pajzs és stb, illetve nyilván ha tornya is lenne sokkal jobb lenne...
(#27526) Laox: milyen leírásokat?
fricci: második személy a tornyot kezeli... ami ránézésre olyan szar, semmitmondó, lényegtelen parasztvakítás hogy én a friccimmel egyedül fogok menni, nem az a torony fog bármit is eldönteni...
[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
Köszi a válaszokat. Ezeket a leírásokat hol találom? Nem szeretnélek titeket nyaggatni örökké a kérdésekkel. Kinéztem pl. a Freelancer Max-ot is. Úgyis kereskedő szerepét szeretném játszani a játékban, elég jó hajónak néz ki hozzá a 123-as kapacitásával, viszont 2 személyes. A kérdés, hogy mit nem fogok tudni használni, ha csak egyedül ülök benne...
-
Nathan Boggs
senior tag
A Reliantból kiindulva tudsz majd vele lőni, de korlátozottan, csak előre. A Cutlass tornya nem tudom, hogy ilyenkor lő-e, de gondolom igen, viszont az is csal előre. Ha viszont van más ember, aki beül a toronyba, akkor az fog tudni forogni, célozni külön.
A Reliant gömbfelfüggesztésű ágyúja is így fog működni a leírás szerint, egyedül csak előre, de ha van másodpilóta, akkor az majdnem teljesen körbefordulhat vele. Sőt, asszem a Hornet F7-CM-nél is ugyanez a helyzet a toronnyal, meg a hátsó üléssel.
-
Drenadar
Topikgazda
Rosszul gondolod, egyáltalán nem magától érthető.
1. variáció: Csak beszállsz a hajóba és elindulsz
Csak te leszel a hajón, senki más
2. variáció: Felbérelsz játékosokat/NJK-kat
Te leszel a hajón és azok akiket felbéreltél állítólag jogosultságokat adhatsz majd nekik
3. variáció: Van másik csomagod is
Ez olyan mint a második variáció, mert elméletben akkor a saját csomagnak az NJK-ját is felbérelheted, viszont kikötés hogy neki is kell fizetést adni.
a 2. és a 3. szinte ugyanaz de le akartam írni hogy van ilyen változat is.
Megéri? az egyik egy luxus felfedező a másik meg egy patrol hajó. Itt nincs olyan, hogy megéri-e, hanem az van hogy te melyiket szeretnéd jobban és mire? Nem mondok újat, hogy ha felfedezni akarod akkor a cutlass nem a legjobb, viszont harcban meg de.
[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
Megéri a 315P-t Cutlass Black-re ápgrédelni? Aztán azt majd Blue-vá? Gondolom ha több szeméyles a hajó, de csak egyedül vezetem, akkor a maradék ülőhelyeket a gép fogja irányítani.
-
SkyS1gn
félisten
No nekem is megjött a dogtagom, csak most fogtam kézbe
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Yllgrim
őstag
válasz Menthirist #27517 üzenetére
Account Bound ha jol emlekszem, de csak a bank, a taska az soulbound attol fuggoen melyuik karira rakod, de lehet azota valtozott, erdemes utana olvasni.
Ha holnap van a szulinapja akkor johetnek a jegyek a Citizen Con-ra, meg ingyen sor mindenkinek
-
veterán
válasz Yllgrim #27515 üzenetére
mondjuk azért nekem mint gw2 vásárló (de nem gemeket használó) userként kissé erősen erőltetik a gem-ek vásárlását (főleg a ládák és tárolórendszerek terén).
btw ha unlockolok pl raktárhelyet, az account bound? vagy soulbound? felteszem előbbi, ha már a raktár is közös. meg a napi cuccokat is át lehet adni, vagy eleve közösbe megy... amúgy a gw2 nagyon user-friendly rendszerrel rendelkezik, kár hogy a fegyverek skilljeit gyorsan meg lehet tanulni, és így nekem kissé unalmas volt lvl 10-től 80-ig
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Yllgrim #27515 üzenetére
Na, mondjuk ez jobb lenne, ilyenre néha én is ráfanyalodtam, pl. planetside 2-ben nem bírtam megállni, hogy ne vegyek sisakskint... de brutálisan néztem ki utána, bár ugyanolyan gyakran haltam meg, mint előtte
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Nathan Boggs #27513 üzenetére
En nem adok fel evet, ugy ra fognak cuppanni erre a jatekra az emberek, hogy aztan azert fogsz konyorogni hogy inkabb ne is terjedt volna el a hire, akkor meg venni fogjak a csomagokat mint a cukrot, dolni fog a zse.
Egy GW2 tipusu shop lenne jo, semmi ingame elony, csak cicoma, azon hulyere keresik majd magukat, amennyi penzt en elszortam GEM-ekre... Remelem nem vezetik be..
-
Emirates777
tag
Lesz nekik bevétel majd a + letölthető tartalmak miatt ha havidíjas lesz részemről felejtős sajna...
-
Nathan Boggs
senior tag
Megmondom őszintén, picit nyugodtabb lennék, ha lenne valami havidíj, persze normális keretek között Valami bevétel biztos kell később is, hogy tudják felügyelni a játékot, meg a problémákat
-
veterán
válasz Szőrös #27510 üzenetére
így van. remélem folyamatosan jönnek majd upgrade-ek és tartalom még évek múlva is. induláskor mondva lett hogy nem lesz benn minden, és ugye a 2016-os év is 12 hónap Az nem újdonság hogy lesz olyan cucc amit beígértek, de 2017 körül jön majd. Sőt addig gyanítom jó pár hajót újra át fognak alakítani Meg lesznek még újabbak. Igazából a fiktív cégek folyamatosan fogják kiadogatni az újabb és újabb hajóikat mint az életben az autógyártók, újabb és újabb bolygókat lehet felfedezni és terjed szét a játék.
az érdemi játékkal pedig olyannyira foglalkoznak hogy beszarás, de már játszottam is vele
No mindegy, Jack@l szerintem még 2020-ban is puffogni fog mindenen
btw szerintem a finanszírozási részt sem fogják lelőni, legalábbis annak ellenére hogy azt mondták hogy ha elindul, megváltozik, szerintem nem fog. limitek lesznek ugyan, vagy az emberek rájönnek hogy nem feltétlen érdemes minden hajót megvenni, mert a játékot veszik ki maguk alól, de szerintem speciel a hajó, kredit és fegyvervásárlás megmarad dollárból is. Amivel amúgy még nem is lenne bajom, ha tényleg jó a játék és tényleg nem vagyok arra kényszerítve hogy pénzért vegyek dolgokat, tehát ha megvehető minden mérsékelt mennyiségű játékkal... de ha nem, akkor úgyis látni fogják hogy maguk alatt vágják a fát, és úgy kihal mint a 200 millióból (+ marketing) összehozott SW TOR
-
Szőrös
veterán
válasz Jack@l #27508 üzenetére
Már párszor elmondták hogy megjelenésre nem kerül bele minden.
Azt meg hogy az "érdemi játékkal nem foglalkoznak" nem igazán értem lévén az AC-n megy a reszelgetés...az meg ami ott van eléggé a játék érdemi része lesz.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #27507 üzenetére
Az túlzás, hogy okafogyott, de Vanguard mellé egy embernek fölösleges. Majd beolvasztod. Úgyis kell majd upgrade-elni a Carrack-ot Endeavour-re.
Ennek a Reliant-nak is lesznek érdekes variánsai. A híradós Reliant állítólag úgy lesz megcsinálva, hogy könnyítse a strímerek/jutubosok dolgát. Ott lesz még a Crucible javítóhajó is, a Genezis utasszállító és ki tudja még mi minden...
(#27508) Jack@l: Tudom mire gondoltál. Direkt válaszoltam úgy, hogy ne legyen trolletetés.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Jack@l
veterán
válasz TESCO-Zsömle #27504 üzenetére
Nem támogatásról beszélek, hanem mikor végre minden elkészül amit beigértek.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Yllgrim
őstag
Hat en tuti fogok menni Tiger-be, becsusszani a radarok alatt, ott ha arrol van szo, lesz mit keresni, csak hat erosen Vanduul altal ellenorzott terulet...
Jo lesz a jatek es hatalmas, nem felek hogy itt allandoan masokba fogok utkozni, csak legyen egy jo kis lopakodo-ew Vanguard verzio, azzal megoldok mindent. SH-bol valami mast csinalok mert az mar okafogyotta valt, Redeemer talan, Carrack-ot meg nem tudom... Tegyek be a jatekba es majd kiderul.
Az az Endeavour mar leakelodhetne...
-
Szőrös
veterán
Szerintem meg addig fognak szöszölni vele amíg a szervereket végleg le nem állítják. Remélhetőleg 2945-ig ez nem történik meg.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Emirates777
tag
Szerintem csinálják meg jól mint hogy összecsesszék...!
Ráadásnak én a Single résztől is valami brutális Epic Story-t várok! Alsó hangon olyannak kéne legyen mint a Mass Effect sztori volt! És remélem hogy lesz is olyan különben.... különben dühbe jövünkEgyébként ezeket a nagy dögöket (Bengal, Retribution) hány Starfarer tudja megtankolni van erről valami infó? Az azért nem piskóta gondolom!
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #27497 üzenetére
Jesszus, hogy ez mekkorát fog szólni, belegondolni is félelmetes...
Bolygó címét megadni ám, nem hagyunk lomot magunk után.
(#27503) Jack@l: Én azt remélem, hogy még 2020-ban is fognak vele szöszölni. Nincs rosszabb egy támogatás nélküli játéknál...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Jack@l
veterán
leadom a tippem: elszöszölnek vele 2017 végéig. Minden kis szarral foglalkoznak, csak az érdemi játékkal nem.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Laox
aktív tag
válasz Drenadar #27501 üzenetére
A Duke-hoz azért nem gyűjtöttek 80+ millió dollárt, szóval ennél a játéknál az a minimum, hogy időre elkészüljenek. Van pénzük akár megduplázni is a gárdát. Szóval én ettől nem félek. A lényeg, hogy most már záros határidőn belül jelentősen bővíteniük kell a játékot, ahhoz a végtelen számú lehetőséghez azért hozzá kell szép lassacskán szoktatni a népet, mert ha egyszerre zúdítják az egyszeri játékosra, akkor a felét sem fogja kihasználni a nép.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest