Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz nubreed #2688 üzenetére

    Ha jól emlékszek, azok a Műtárgy Detektorok, amik a Clear Sky-ból ismerősek kinézetre, semmire se jók, nem működik, csak hanggal jelzi, ha nagyon közel van a Műtárgy. A Svarog Detektor, ami már jelzi a Műtárgyakat a kis térképen. Ilyen kis pirosas-barnás színű detektor és a pisztoly Slot-ba kell rakni.

    Ezt a Detektort kapjuk Sidorovich-tól, miután egy Stalker átvág minket azzal, hogy Sidrovich nevében küld nekünk egy üzenetet, amiben arra kér, hogy fizessünk ki ennek a Stalker-nek 70ezer Rubelt és ha megtettük, visszatérve hozzá, kamatokkal együtt visszakapjuk a pénzt. Visszatérve Sidorovich-hoz elmondja, hogy bizony nem ő küldte ezt az üzenetet és mi voltunk a következő áldozat, aki bedőlt ennek a Stalkernek és buktuk a pénzt, mert már biztos messze jár ez a Stalker. Kárpótlásul megkapjuk ezt a Dekódert.

    Mellesleg Kekeeci kérdése egy nagyon jó kérdés. Egy régi Stalker játékos már szinte minden eldugott, rejtett zugot ismer az alapjátékban, ami ebben is benne van. Ezek a cuccok, mint a Módosított MP5-ös, Strelok Páncélja és az ilyen egyedi cuccok mind kelleni fog valakinek. Az alapjátékban pedig mindegyikre rá is találunk szépen minden nehézség nélkül. Szóval, csak vissza kell emlékezni az Alapjátékra.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák