Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz Sensut #2351 üzenetére

    Na erről beszélek. :) Minek van benne a Collector-os pálya, ha nincs is benne Collector? Egyébként ezeket lehet, kiszedték a Soup-ból. Vagy még nem volt kiépítve a régi NS-ben. Majd kiderül. Viszont ha tényleg benne vannak az NS-be, akkor az érdekes lehet. Egyébként egy-két feladatnál nekünk is írni kell a nyilvános csatornára. Pl. Kelet-Pripyat-ban, amikor a Doksit keressük, ott át kell vágni a Zsoldosokat, hogy menjenek Cordon-ba és ott keressék. Utána jönnek is az üzenetek, hogy ott vannak, de nincs ott semmi. És igen, gyakran jön a Soup-ban is üzenet, hogy a Backwater-en, vagyis Zaton-ban keresnek újoncokat harcolni. Lehet, ha küldenénk üzenetet, megkapnánk az utat Zaton-ra. De erre sajnos nincs utalás, vagyis eddig nem találtam. Nem véletlenül olyan marha nagy méretű a Soup is, szerintem ezek el vannak benne rejtve. És TB azért találta ki a Collector-t, hogy azokra a pályákra is át lehessen jutni.

    Egyébként a Soup-ban Sherstyuk-tól kapott valaki küldetést, aminek egy Térképrészlet a jutalma, ami Agroprom-ból Mocsárba vezet?

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák