-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és ezek honosításával foglalkozik.
FIGYELEM! A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).
----------------------------
Aktuális StalkerSoup verzió: 110019
(A letöltött és a beépített update fájlt időnként többször is el kell indítani, hogy a legfrissebb verziót telepítse!)
----------------------------
A honosítás legutolsó frissített verziója: 110019
(Tölthető az új gamedata\config\text\hun mappa, az eng mappa már törölhető!)
(Folyamatosan frissítem, egészítem ki a fordítást.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ervin1976
újonc
Üdv mindenkinek.
Most olvastam a Stalkersoup módról.érdekesnek tűnik és szeretném kipróbálni csak az a gondom hogy magyarítást nem találok sehol.Valaki tudna segíteni hogy honnan tölthetném le?Előre is köszönöm. -
kekeeci
senior tag
válasz
ervin1976 #1804 üzenetére
Mondjuk a témaindítónál ha megnézed az aláírást...
(Remélem segítettem.)[ Szerkesztve ]
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
válasz
Antonius1978 #1803 üzenetére
Ezen is elgondolkodtam.
Csak az a bosszantó benne, hogy nem mutatja a küldetések helyszínét, úgy kell kimazsolázni.
Közben oprendszert is cseréltem, mert a Windows 10 Számológépe folyton elszállt, így teszek egy próbát a legújabb Ubuntu 16.04 Xenial-al.
[ Szerkesztve ]
-
7om
tag
Újra fima-val vannak gondok, ugye újra kezdtem a csernobili rész (sakharov csomagja miatt, most eljutottam megint a barlangba a szabadítsam ki fima-t feladattal de! amikor kinyitom a cellaajtót fima halott, azt írja közben hogy menjek vissza minerhez de hogyan???
-
Gery D.
Topikgazda
Ez nálam is előfordult. Sőt, amíg ki nem nyírom az összes Monolith-ot, addig hiába adok neki Elsősegély Csomagot, rám támad, mert ellenség. A 80-as patch-nél eleve barát volt.
[ Szerkesztve ]
Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Gery D. #1811 üzenetére
Velem szemben is barátságosan viselkedett, bár piros volt, ami érthető is, hiszen bandita volt (ezt ha jól emlékszem Miner említi is, mikor a feladatot adja), én pedig kimenteni jöttem.
Amúgy elsőre nekem is meghalt, mert odapörköltem, ahol sok pirosat láttam, ő is beleesett a szórásba.kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
Gery D.
Topikgazda
Ezen a héten érkezik a 6-os patch. Íme a javítás:
Update @ TB
--------------------------------------------------------------------------------
Late as usual..
The installer is almost ready, having an issue with one dll that is out of date and not working with the new windows uac system on all machines. Should get sorted out soon.
There is a stall in the engine now that is being caused by the fact that gamespy.com no longer functions but the engine keeps trying to connect. I will try to deactivate it in this engine build and add it to the release.
I will be posting patch 6 this week for sure and it will bring the alpha version up to release so you don't have to download the whole thing again. The updater will also be available for the alpha version on release.
1.1 saves are still compatible, changes that may not show are minor and will not break gameplay.
Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.
-
Gery D.
Topikgazda
-
Aarpok
őstag
Meg van a szkat15-ös ruha aktiváló modulja (egy tetővel arrébb volt). Nem tudom köze van e hozzá,de Minernél találtam a 2-es fejlesztést és mikor a vad területen voltam megnéztem és ott volt.Már túl vagyok az alapsztorin jelenleg a felderítetlen föld az otthonom.Viszont elég sok a crash (stack overflow, out of memory, stb van néhány nincs elég tárolóhely a parancs végrehajtására).A rengeteg anomáliához rengeteg műtárgy párosul főleg kitörések után.
Аарпок
-
Gery D.
Topikgazda
Így volt a fordításban.
Még egy Halhatatlan Monolith-ot is le lehet fizetni egy-két Műtárggyal.
[ Szerkesztve ]
-
Gery D.
Topikgazda
De, vannak olyanok. Sakharov-nál van és Barman-nál is. Van a Sima Anomália Detektor, az olyan ovális féle és van az Elit, ami téglatest alakú. Egy-egy jól felszerelt Zsoldosnál és Banditánál is szokott lenni. Én mindig gyűjtöm az elejétől.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gery D.
Topikgazda
Ez a Műtárgy Dömping már hamarabb megvolt. Amikor megszerzed az első Hologram Detektort, ami kijelzi a Műtárgyakat, na onnan beindul a többlet.
Én már azt csinálom, hogy alakítgatom át őket mindenfélére és eladogatom, vagy elüzletelem. Zahar-nak kell mindig valami, Húscafat és Kristály. Az felemészt 4-4 Műtárgyat. Mondjuk nekem már pénzem is van, szóval nincs értelme.
De ott meg nem hagyok semmit a földön.
-
Aarpok
őstag
válasz
Gery D. #1829 üzenetére
Igen azzal az univerzális detektorral már látszódnak és tényleg sok van belölük.Miután Le Havre-nál lenullázodtam pedig volt közel 1,5 millám már én is összeszedtem magam most nagyjából 600-700 ezernél tartok.Sok mindent én sem tartok meg állítólag a sztalker játékok egyik rákfenéje hogy minél több tárgy van nálad annál instabilabb a játék és az fps szám is zuhanni kezd persze lehet ez csak legenda.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Sziasztok!
Felvetném, hogy talán érdemes volna egy Összefoglalót írni, és egy amolyan gyakran feltett kérdéseket áttekintő csokrot a válaszokkal, amiben részt vehetnének azok, aki a legrégebben tolják ezt a játékot.
Például, hogy melyik patchnál tart a játék, a fentiekben említett anomáliadetektor-gyűjtési tanácsot, stb.
-
Gery D.
Topikgazda
válasz
Dhampir #1831 üzenetére
Van végigjátszás a tárhelyemen. Ha valaki akar írni egyet és átküldi, felrakom, de én most nem nagyon szeretnék.
-
Gery D.
Topikgazda
Majd egyszer lehet, de most nyár van, nincs kedvem hozzá. Csajokat kell nézni, nem végigjátszást írni
-
válasz
Gery D. #1833 üzenetére
Nem végigjátszásra gondoltam, hanem egy hasonló Összefoglalóra, mint a Call of Pripyat fórumának elején is található.
Végigjátszásokkal nem foglalkoznék, az elveszi a játékélményt.
Egy kezdő például azt sem tudja, honnan kell letölteni a játékot, csak ha összevadássza a fórum keresőjéből.
[ Szerkesztve ]
-
Gery D.
Topikgazda
válasz
Dhampir #1836 üzenetére
Az a baj, nem tudom az első HSZ-t szerkeszteni, máskülönben megtettem volna.
De ha valaki tudja, az írja már meg, hogy kell a legelsőt átírni, ha lehet.
-
-
Gery D.
Topikgazda
Ezek a kép mentések jók, ilyeneket én is szoktam.
Volt egy olyan, hogy a Hadilaboratóriumban lelőttem egy Monolith-ot és felrepült a szellőzőbe.Ha megvan még, majd berakom ide.
Dhampir: Nem erről van szó, csak most nincs rá idő és kedvem sincs ebben a melegben. Majd lehet, írok egy-két sort, ha majd ráállok a topic szerkesztésre. Majd lehet, hétvégén.
-
Aarpok
őstag
-
Gery D.
Topikgazda
Nem lehetek Topik Gazda, mert azt 500 nap után adják.
Írogatni minden egyes alkalommal meg nem fogok, szóval marad a keresés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell XPS 13 9305 - 13"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 512GB SSD - Win 11 + 2 töltő + Dokkoló
- Lenovo Legion y520, teljesen hibamentes, szép állapotban.
- Lenovo ThinkPad E590 i7/32GB RAM/256GB SSD/Radeon RX550/FULLHD IPS/magyar világító billentyűzet
- Üzletből, Acer garanciával, Acer Aspire 5 A515 i5-11Th gen. 8GBRAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Rowenta X-PLORER Serie 95 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest