-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
én00
újonc
válasz
Alvin_ti4200 #1208 üzenetére
Én is erre gondoltam, mivelhogy felajánlja a 30 napos próbaidőszakot . Szerintem nem tenné ezt, ha automatikusan átváltana a prémium előfizetésre. Remélem tényleg így lesz. Akkor gondolom egyszerűen csak meg kell várnom míg átvált újra az ingyenes spekcióba, aztán törlöm. Köszönöm
-
én00
újonc
A spotifynál elkezdtem ezt a 7 napos prémium időt, de szeretném visszamondani mert inkább az Apple musicra szeretnék előfizetni. Viszont ha a fiókomba lépek, nincs olyan opció hogy előfizetés lemondása. Megnéztem a telefonon is, de ott sem látok ilyet. Csak ezt látom:
Előfizetés és fizetés
Spotify PremiumFeltöltőkártyás Premium-előfizetésed 2016. 11. 23. napján lejár. Ha előfizetsz a szolgáltatásra, egy pillanatra sem kell nélkülöznöd a zenét, és nem kell majd minden hónapban feltöltened az egyenlegedet. És alatta az előfizetés opció, és semmi más. Hogy tudom én ezt lemondani? Nem szeretném ha automatikusan fizetnem kéne.
[ Szerkesztve ]
-
én00
újonc
Sziasztok! Pár napja vettem egy Iphone 6s Plust. És már van ingyenes Spotify profilom. A hugomal szeretném a családi csomagot használni, mert internet nélkül szeretnék rádiót hallgatni. Viszont nem vagyunk egy címen. Ellenőrzik ezt valahogy? Szóval bizonyítani kell hogy egy címen vagyunk? Vagy az Apple music talán jobb lenne? Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Jogtiszta operációs rendszerek, Microsoft Office, vírusírtók!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest