Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
Sziasztok,
Hirtelen felindulasbol megvettem az SA-Z9R-t a HT-ZF9-hez, viszont rohadtul nem gondoltam at, hogy hova fogom rakni.
Összedobtam paint-ben egy csodalatos rajzot, aranyok kb stimmelnek, a pontos meret most annyira nem szamit.
A lenyeg, hogy
- Falnal van TV, alatta ugye a soundbar
- TV-vel szemben 2-2,5m tavolsagra a kanape a nappali kellös közepen
- Kanape hata mögött megint 2-2,5m hely van falig
- Kanape es a fal között asztal, szekek, plusz a sarokban egy 2m magas macskabutor
- Belmagassag olyan 3,6mAkarhogy nezem az egyetlen lehetösegem az, hogy megy fel a falra, viszont kb plafonig kell tolni, hogy a macska ne intezze el.
- Nem lesz tul magasan? Ki lehet azt valahogy kompenzalni?
- A sarok a macskabutor mögött tegla, viszont a többi csak gipszkarton. Erösen gondolkodom, hogy a tartokonzolt valami rohadt erös ragasztoval kellene felrakni furas helyett. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Akinek esetleg szinten van SA-ZR9-e. Milyen hosszu a kabele? Semelyik specifikacio nem emliti, aztan egy vezeteket meg csak-csak elhuzok szepen kabelcsatornaban (berelt lakas, nem veshetem szet a falat), viszont egy dugalj eleg ormotlan lenne. Annyit tudok, hogy a kabel sajnos fix, viszont ha kell szetkapom az egeszet es bekötök egy hosszabbat, annyira nem foglalkoztat a garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Mobilinternet
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony MDS-S40 MiniDisc lejátszó és felvevő - 1990s
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Strong leap S1 4K Android Tv okositó box! Wifi bluetooth chromecast
- Philips 43pus7505 4K uhd Smart Led tv/Wifi,Dolby vision/Atmos
- Fejhallgatók, fülesek
- Screenline Fashion Diamond projektor vászon (fix keretes, 366x206, 165", 16:9, 4K, 1.2 gain)
- LG OLED 65C12LA kiterjesztett Union garanciával 2027.06.26-ig, fali konzollal és Govee RGB leddel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest