Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bAtt001

    addikt

    Bloodline S01

    Netflix saját gyártású sorozata szintén de teljesen más témában mint mondjuk a HouseofCards vagy a Daredevil, ez kőkemény családi dráma (és igen még a Barátok Közt-nél is jobb ;] ). Nagyon lassú folyású a történetvezetés, nincs sietség semmilyen téren, a karakterek nagyon jól fel vannak építve és be vannak mutatva, igaz vannak olyan részletek amik csak a történet előrehaladtával lesznek világosak de ez direkt így van kitalálva. Az évad feléig mondhatni lassan haladnak az események de a végére úgy beindul hogy nem győztem indítani az újabb epizódit annyira izgalmas volt. Kis flashback-ekből lassan tevődik össze a nagy MIÉRT, ez különösen tetszett nekem hogy nem csak a második harmadik rész környékén az arcunkba tolták azt a bizonyos kulcsfontosságú eseményt, ezzel közel végig maradt bennem egy fokú bizonytalanság és kíváncsiság, ezzel tökéletesen fenntartva az érdeklődésemet.
    Ben Mendelsohn karaktere borzalmas jóra sikerült, le a kalappal az írók előtt mert ez az én szememben tökéletes munka volt. Ahogy az egészet végigvezették, semmit sem lőttek le túl hamar, igaz az a "na most végleg elmegyek, de jah mégse inkább visszajövök" motívum többször szerepelt mint kellett volna, de sebaj.
    Lezárás is hibátlan volt szerintem, és őszintén remélem hogy nem lesz második évad, mert ez igy ahogy van egy egész, kár lenne elrontani. Ez ugyanolyan mint a Daredevil esetében is, ott sem lett volna szabad berendelni még1 évadot, oké ott van hova vinni a történetet de ez egy kerek volt, na mindegy.

    Tudom hogy itt nem kaphatóak annyira az emberek az ilyen komolyabb hangvételű "noname" sorozatokra, de ha már egy ember rákap a hsz-em miatt már megérte :B

    "We're not bad people, but we did a bad thing."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák