-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
válasz megott #17788 üzenetére
Ezt elfogadom, mert nem értek a motorokhoz. Lehet, hogy ő sem. Vagy egyszerűen csak kimaradt ez a részlet. A videó nagyobb részét, tapasztalattal a hátam mögött, kritikus szemmel néztem. Viszont az általad említett motorokon kívül, én más hibát nem találok. Szerintem nagyon alaposan takarítja ki a konzolokat. Mert nem is igazán a javításról szól ez. (A leírásban is ott van, hogy 1-2 dolog nem működött, amit cserélnie kellett.) Nem is a szeméttelepről viszi haza a dolgokat, amiket a csodatévő zuhany alá tesz, hogy ámuljon mindenki. A táp kondiját is egy donor gépből tette át, mert valaki egy kínai csodát rakott a helyére. 3 videója van összesen több hónapos kihagyásokkal. Szóval ez nem a parasztvakítás kategória, még a hibákkal sem. Persze, ez az én véleményem.
-
-
válasz megott #17598 üzenetére
Azt hittem hogy régi gép,egyszerűbb,könnyebb vele boldogulni,de bonyolult ez nekem.
khron78 :
Szerintem én nem fogom piszkálni,ha megérkezik az antenna átalakító akkor meghirdetem a hozzá vásárolt játékokkal,joystickkal és hátha nem bukok rajta.
Az új tulaja majd ráncbaszedi.
Én meg maradok a PS1-2 vonalon,meg mostmár az N64-re is fogok gyüjteni játékokat……. -
válasz megott #17595 üzenetére
Létezik hogy ezen a régi gépen van régiózár??
Akkor a játékok amiket vettem hozzá mind PAL régiósak?PS1-en van régiózár,nem is mennek rajta más régiókódu játékok,csak módosított gépeken. / ott viszont tényleg fekete-fehér a kép /
De akkor miért van rajta a gépen a színkapcsoló?
-
törölt tag
válasz megott #16155 üzenetére
Legérdekesebb része az ősszeszerelés közben volt. A kazetta leengedő mechanika visszarakása tartogathat egy meglepetést. Ha simán visszateszed a helyére és a csavarhelyek pontosan is illeszkednek, mégsem fogod tudni ősszerakni a gépet. Ilyenkor ferdén elállhat az alaplaptól és lefelé nyomásra megfeszűlne a mechanika és ettől az alaplap szintén. Nem jó feszegetni, ha nem megy... ekkor jőn az okosság. Beigazitod a foglalathoz, majd zárt állapotban lent tartva magad felé huzód, majd lazán benyomod a foglalathoz, mintha egy sínbe belecsúszna. Most nem fog ferdén állni az alaplaptól és lehet elkezdeni ősszecsavarozni a gépet. [link] Ez persze csak annak újdonság, aki nem járt utána vagy még nem bontotta szét a Nintendo konzolát. Egyszer megérik az ideje a karbantartásnak és javitásnak ezeknél a retró konzoloknál. Szerintem most egy darabig mehet a játék gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
-
don_peter
senior tag
válasz megott #15351 üzenetére
Ha szépen működik majd jelezz nekem.. Csereberélhetnénk valamire, vagy Sega vagy más retrora, esetleg másra.. Snes Flash kártyát akarok fejleszteni ehhez keresek egy normális gépet.
Amúgy gratulálok a szerencsédhez..
[ Szerkesztve ]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
ayo
veterán
válasz megott #14494 üzenetére
Stadbaures matrciák annyira profik, hogy szerintem azzal kellett volna foglalkozniuk, mint forgalmazni a cuccokat, a legtöbbet könnyen le tudtam szedni, volt még egy 91-es doboz is, amin márka volt, de nem kellett hozzá semmi csodaszer, viszont ezekhez csak a Label Off volt a tuti.
Mellesleg az egyszerűbb matricákhoz is ezt fogom használni, mert ennél egyszerűbb és kíméletesebb megoldás nincs.
(#14494) megott: ezek szinte beleégtek a dobozba már
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz megott #14491 üzenetére
Szerintem sokszor 15 évnél idősebb matricákról van itt szó engem már nem zavar, hogy rajta van egy árcimke vagy valamilyen kölcsönzős cimke. Az értékéből nem von le semmit és inkább csak hozzájárul az eredetiségéhez Egyedül a playmaniás rikító sárga szartól megyek falnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim CD VERZIÓ+2db konti+3 játék
- Steam Deck 512GB hordozó tok + választható tok + skin + üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest