Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonex79
aktív tag
válasz spleenszuru #160702 üzenetére
Alzaban nagyon jó áron vannak az s90d-k, ha az érdekes lehet neked és az keretben is benne lehet kiterjesztéssel is
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz spleenszuru #160699 üzenetére
Azt mégis,hogyan? 550e akciósan az S95D az 55QN95D meg vagy 480e.
[ Szerkesztve ]
-
subset
senior tag
válasz spleenszuru #160693 üzenetére
600-800e között 70e az 5 évre való kiterjesztés erre jön rá a töréskár + 50e ha kéred.
Szerintem a kérdezett kategóriában 50e körül lesz a sima 5 év.
Csak az áruházban személyesen árulják el ezeket a titkokat ami baromi érthetetlen.[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
addikt
válasz spleenszuru #160695 üzenetére
S90C -re volt tavaly ilyenkor 25-30 körül az 50 százalékos ár, de ha érdekel délután meg tudom neked mondani. Persze az sem számít túl sokat, mert idén valószínű emeltek rajta. Nem tudom...
Szerk.:
400 körül volt akkor a TV.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz spleenszuru #160693 üzenetére
Korábban emiatt kérdeztem az telefonos ügyfélszolgálatot, de nem tudták (akarták?) pontosan megmondani. Pedig mondtam nekik melyik TV, melyik méret és mennyibe kerül.
Azt hiszem most olyan 70 ezer körül lehet, de biztosra én sem merem mondani. Szerintem ajánlott lenne bemenni. Jobbat én sem tudok...
Tavaly ilyenkor volt 50 százalékos kedvezmény, ami azért elég sokat számított. Lehet érdemes kicsit várni, hátha megint bedobják ünnepek előtt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz spleenszuru #160577 üzenetére
MM -nak nem kell ezzel tisztában lennie (bár tudják), mert az LG intézi. Nem is lenne érdemes mást bevonni, ezzel hosszabbítva a garanciális ügyintézést. Hiszen az LG tényleg az egyik legjobb e tekintetben.
Q80C biztos nem rossz TV, annyira nem ismerem, de szerintem játékra, illetve filmezni sokkal jobb választás egy mini LED vagy OLED. Egészen más képminőség.
Sima QLED akkor jó, ha valaki nem akar vagy nem tud többet költeni. Vagy az üzemidő jelentős része normál TV adás, és nagyjából semmi másra nem használja az ember.
Szóval megfelelő specifikációval a sima QLED is jó TV, de más kategória, mint a fent említett modellek.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz spleenszuru #160568 üzenetére
XBOX , PS-nél 120hz. 144hz az csak PC-el.
-
addikt
válasz spleenszuru #160572 üzenetére
S90C, ha Euronics -nál nézted azt engedd el. A napokban volt egy érdekes sztori az OLED topikban. 11 ezer órával kapta meg az egyik fórumrárs az "új" TV -t. Valószínű abból már mindegyik kiállított darab lesz náluk, mert amikor kiderült másik modellel kompenzálták a kellemetlenség miatt.
Sajnos nem az első ilyen eset annál a kereskedőnél...
55S90D szerintem szintén felejtős, mert WOLED paneles van itthon. Akkor meg már jobban megéri jobb garanciával a C4 -es WOLED.
55 colban Samsung -nál S95D QD OLED lesz. Bár az meg egy kicsit drágább már, mint a kiszemelt QN95D...
G4 hasonló áron van, viszont ott kapsz gyártói extra garanciát csak a panelre az alap 3 éven felül még 2 évig.
Szóval ha nagyon bekorlátozzuk az árat, akkor én C4 -et vennék. Kicsit ha mégis megy rugalmasabban, akkor S95D vagy G4.
LG -nél könnyedén kezelik beégést is. Nálam nagyjából 10 napot vett igénybe az egész sztori. Bejelentettem, megrendelték a panelt és kicserélték nálunk a kanapén.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
Magyar hülyeség hogy a 120 Hz helyett 100-at írnak.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
addikt
válasz spleenszuru #160570 üzenetére
Inkább mást kérdezek.
OLED -en nem gondolkoztál? Streamig, filmezés és konzol játékra szerintem jobb lenne, ha csak nincs szükséged igen magas fényerőre.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Persze. 4K 120Hz -et már ezeknek a modelleknek a korábbi generációi is tudták. QN90A és a QN95A is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz spleenszuru #159503 üzenetére
Hozzá lehet szokni, de nem igazán jó dolog. Pl. soulslike -nál sem, mert feltételezem arról van szó. Főleg, ha vannak nehézségi fokozatok és elég rövid a parry window abban, amiben játszol.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz spleenszuru #159500 üzenetére
Az input lagot szerintem nem növeli, hanem a válaszidőt és a teljes választ.
De ezt nem mértem még ki.
Összességében késöbb fog kirajzolódni a kép, ami nem jó dolog.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
addikt
válasz spleenszuru #159500 üzenetére
Game Mode -ban nem igazán ajánlott különböző rásegítéseket, mozgásjavítást használni, mert növeli az input lag -ot és/vagy ront egyéb dolgon. Tehát igen.
Szerk.:
Természetesen nem olyanra gondolok, mint a HDR, VRR és egyebek, mert az fontos.[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz spleenszuru #159453 üzenetére
Adatlapja szerint van rajta optikai bemenet.
Ha ezzel rákötöd a TV-re , akkor szólnia kell.
Nem egy házimozi de ha az a cél, hogy a TV saját hangsugárzóitól jobban szóljon, akkor igen jobban fog szólni !Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
válasz spleenszuru #159451 üzenetére
A TV-k optikai csatlakozóin sztereó és DD5.1 , ami kijön.
Van olyan készülék is amin a DTS hangsáv is kijön.....de a többség már ezt sem támogatja mert nem szeretnek licenszdíjat fizetni.
Kép...A Legjobb ha a lejátszó eszközből egy házimozi erősítőbe megy a jel egy HDMI kábelen keresztül.
Az erősítő dekódolja a hangot ( a HD hangokat is megfelelő erősítő esetén ) majd egy másik HDMI kábelen átküldi a képet a TV készülékre.A felhős filmes, sorozatos szolgáltatások esetében ( Netflix , Disney stb... ) a TV belső APP-ja a lejátszó. A képet a TV megjeleníti. A hangot vagy a TV saját hangsugárzója adja vagy optikán kiküldheted másik készülékre...a fentebb látható korlátozásokkal.
De létezik "külső" eszköz is ( lejátszó ) , ami képes kezelni a felhős szolgáltatásokat.....Esetleg még az " eARC " , ami jobb de ahhoz meg olyan TV és olyan "fogadó" eszköz kell amin van is ilyen csatlakozó.
Mod :
Jó lenne tudni, hogy milyen eszközeid vannak ?
Hogyan vannak összekötve ?
Mit szeretnél elérni ?[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
spleenszuru
őstag
válasz spleenszuru #159447 üzenetére
Közben utánanéztem, és nagy eséllyel az USB-s nem fog menni, szóval mást kérdezek:
Optikai csatlakozással rendelkező hangszóróknak elvileg 100%-ban működniük kellene, igaz?Malaka!
-
Poccc97
tag
válasz spleenszuru #159260 üzenetére
Nálam Q80B-nél volt ez, az Intelligens módnál csak a Hangot engedélyeztem, így megoldódott.
-
Vhiktor
veterán
válasz spleenszuru #159135 üzenetére
Ki.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Roland861010
veterán
válasz spleenszuru #159128 üzenetére
-
Vhiktor
veterán
válasz spleenszuru #159128 üzenetére
Szerintem a PS5 beállítása videómra gondolt:
[link]ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
NGA
addikt
válasz spleenszuru #159108 üzenetére
Nekem is gigabites a net otthon, de a tv csak 100-at tud. 2023-as modell QLED. Ezért használom Wifin, ott nagyobb a sebesség.
[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
válasz spleenszuru #159111 üzenetére
Alapvetően elég, de a fullos 4K remuxoknál kevés lesz.
Már ha egyáltalán ilyere (is) használod.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
boborján2
aktív tag
válasz spleenszuru #159108 üzenetére
Kár hogy a tévében csak 100-as lan kártya van.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
NGA
addikt
válasz spleenszuru #159102 üzenetére
Az ethernet csak 100 megabit
-
Bandeee82
tag
válasz spleenszuru #159102 üzenetére
Áramtalanítást próbáltad? Fél percre kb...
-
NGA
addikt
válasz spleenszuru #159098 üzenetére
Használsz rajta böngészőt? Lányoméknál LG-n volt pont ugyanez. Valamiféle cache dolog volt
-
Poti73
csendes tag
A netet probáldki kábelel összekötni.
-
Soulfly842
addikt
Gyári beállításvisszaállítás esetleg nem oldja meg esetleg?
Az is lehet, hogy valami hiba csúszott a friss verzióba és gyorsan orvosolják, ha rájönnek.
-
persil
nagyúr
válasz spleenszuru #158933 üzenetére
"Signal info" vagy hasonlot keress a beallitasok menuben.
Ha nincs dedikalt gomb a tavon(marpedig nincs), akkor ez marad.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
kcsa
veterán
válasz spleenszuru #158933 üzenetére
Fogaskerekes gomb, és utána van info/menü opció. Fejből pontosan nem tudom, és nem otthon vagyok, de ott van elrejtve
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
addikt
válasz spleenszuru #158909 üzenetére
Azt próbáltad, hogy a game mode -ot kilövöd, aztán újra be? Újraindítással.
Normál esetben a VRR -t automatikusra lehetne állítani. Természetesen a PS -en, nem a TV -n.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest