Hirdetés
- PlayStation 4
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam topic
- Gran Turismo
- Alkoholista nevelde
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Flashget #31469 üzenetére
Sziasztok!
Múlt héten írtam a D5500as tv-en megfigyelt jelenségről:
fényerő változások a képtől függően, pl. sötét, éjszakai jeleneteknél fényerő visszavétel stb.
Jellemzően Kiemelt módban, de a többinél is...ECo és egyéb energiagazdálkodási módok kikapcsolva, és a dinamikus stb. dolgok is....
Felhívtam a Samsungot, hogy ez most hiba-e, vagy D jellemző, vagy 5500as jellemző vagy egyszerűen Samsung LED jellemző...
Igazándiból nem tudtak nagyon telefonban mit mondani....kérdezgettek dolgokat a beállításokról stb., de végül oda értünk, hogy frissítsek szoftvert, mert nekem a 1019es van fent.
A fórumtűrsak javasolták az árnyékrészletesség változtatásást, de az Kiemelt módban nem változtatható, mert a Speciális beállítások, vagy képopciók már nem emlékszem, inaktív ilyenkor...A többi módban tudtam változtatni, de akkor is megmaradt igaz kevésbé láthatóan a fényerő változtatás...
Ha van itt D5500as tulaj, akkor kérdezném, hogy neketek is van-e fényerő változás a megjelenítendő képtől függően...
Fontos, hogy nem vibrálásról van szó, hiszen ha van egy focimeccs például, akkor semmi fényerő változás nincs...de ha a focimeccs szünetében van egy olyan reklám, ahol sötét jelenetek is vannak, akkor adott jelenetnél fényerőt vissazvesz a tv, de a következőnél ha világos jön akkor vissza.
K.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sorozatok
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest