Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz
kutkut #78697 üzenetére
cinkelééés
10 óra nekem ez megvan 1 hét alatt csak minden nap töltöm közben
(#78701) twine hát végüls nincs bajom a négerekkel...
főleg az ilyenekkel és mivel nem kötötted ki a nemét ezért én nőt választottam
-
twine
veterán
válasz
kutkut #74787 üzenetére
Estét vadak...
Én tegnap álltam rá a rendelgetésekre...(magamnak)
vagy mondjuk úgy félig magamnak, félig a kölöknek...
Valszeg szülinapom környékén(Február eleje) meg is érkezik a kicikínaiaktól...
Pedig Novemberben megfogadtam hogy idén már semmit...
De végül mégis "kellet" egy inimini cx10-es quadcopter,,had szaladgáljon utána az ebihal a kertben,,,de ha már elmegyünk valahova, legyen mivel feltölteni,,úgyhogy renfdeltem egy 10400-as xiaomi power bankot is "hozzá"
Plusz egyéb apró kis faszságokat...charger doktor az igényesebbik fajtából...meg droid alakú otg csatlakozót telefonhoz,,meg csupa ilyen nélkülözhetetlen f@szságot -
válasz
kutkut #63381 üzenetére
Ennyi.
A felsorolt dolgok nagy része felesleges, illetve bizonyos dolgoknak vannak sokkal jobban, megbízhatóbban műkődő alternatívái iOS-en (pl. Miracast, DLNA --> AirPlay). A memóriakártya foglalat meg az akkucsere lehetősége is egyre kevesebb Androidos telónál van jelen. -
Jadro
veterán
válasz
kutkut #57034 üzenetére
Értem én, hogy teremtik a divatot és nem követik, de néha jó lenne figyelembe venni a júzerek igényeit is. Egy ideig működik az a magyarázat, hogy jó ez így neked, ez a divat, de hosszabb távon mégis kénytelenek változtatni ha úgy hozza a sors.
Kicsit olyan mint a az agresszív malackás vicc:
"Agresszív kismalac részegen bicajozik haza, egyszer csak eldől. Arra megy a jótündér:
-Jaj, kismalac, megütötted magad?
-Kuss, mindig így szállok le!" -
bAtt001
addikt
válasz
kutkut #57031 üzenetére
azért az iphone eladásoknak nem sok köze van a mérethez szerintem
azért veszik mert apple, murikában ezt ismerik meg ios, utána ott van a trend, mert az iphone az "menő". ahogy olvasgatom tech oldalakat kommentben mindig írják h jó volt az apple de otthagyta mert nem elég már a kijelzőméret.
és pont az apple lenne a kivárós cég? amikor mindenből újítanak inkább? nemhiszem
már mióta látszik h igenis bejön a nagyítás trend, régen megléphették volna ők is, és most ez az adok +1 sor ikont növekedés nem számít
-
bAtt001
addikt
válasz
kutkut #57026 üzenetére
egyik másik gyártó sem ragaszkodott egy mérethez, csak az apple. ők hírdették h ennél nem kell nagyobb ez tökéletes, a többiek látták h van rá igény ezért növeltek. ennyi az egész, ezek követték a trendet az meg nem
elején ki kellett tapasztalni h mennyit bírnak el a fogyasztók mert ha 4 col után egyből 7et dobnak be a kutya se vette volna... de apránként jobban hozzá lehet szokni mindenhez, ezt játszották el a telefonokkal is. nekik nem érdekük minél nagyobb telefont gyártani de ha erre van igény, márpedig látod h van akkor megcsinálják. persze mindig vannak olyanok akiknek egy idő után betelik a pohár azoknak hozzák most be a "mini" kategóriát, de az meg kompromisszummal jár persze
-
Burt1793
veterán
válasz
kutkut #57017 üzenetére
Igen, mindenki a saját elgondolását tartja normálisnak. Pl én a 4,3-as telót telefonálásra, szükség esetén mindenre, a 10 colos tabletet netezésre, ha nem vagyok otthon, a 24 colos PC-met mindenre otthon, az 55"-os TV-t filmnézésre.
Amúgy én nem emlékszem olyanra, hogy a samsung azt mondogatta volna, hogy 4" az ideális. Mindig is lehetett tudni, hogy egyre nagyobbak lesznek az S modellek. Az lenne a poén, ha az S5 térfogatra nem lenne nagyobb az S4-nél.
(#57021) Cyberpunk: Igen, ha a note4 nem 5,99" lesz, megeszem a kalapom.
-
( V )
veterán
válasz
kutkut #56856 üzenetére
az addig oké hogy jó a dizájn (bár ízlések és pofonok) de ezzel együtt mégis megy a süllyesztőbe, valószínűleg azért mert nem a szépségversenyről szól a piac - lásd sok ocsmány szappan sz@rszung többmilliós milliós tételben fogy.
az meg hogy egy flagshipen már majdnem tökéletesen fut a rendszer még nem teszi kevésbé szégyenletessé az egész eddigi repertoárt amit eddig a HTC felmutatott "okostelefon" gyanánt...
-
ux1
addikt
válasz
kutkut #54997 üzenetére
Máig nincs kiadva a Samsung rádió forrása. Ezért kell pl. SpiritFM-et használni.
Itt egyszerűen arról van szó, hogy az FM csip gyártók nem adják oda a kódot GPL alatt. Ez nem az android ill. a Linux hibája, hanem a korlátolt eszű chip gyár hibája. Lehet hogy akkor kiderülne, hogy ők is loptak.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
kutkut #54997 üzenetére
Hát ha portolnak egy romot rá, akkor van ez. Ahogy mondod hiányoznak driverek, a készülék bizonyos hardver elemeihez, mint amilyen a kamera, vagy a rádió. Gyári ROM esetében meg már adottak ezek, ott legfeljebb bugok miatt lehetnek gondok. Ilyenkor van az, hogy a lelkes programozók neki állnak varázsolni.
-
( V )
veterán
válasz
kutkut #54944 üzenetére
kut bazze, hiányoztál már mint egy 6 napos eső!
csak röviden mert unom a témát:
nem emlékszem mikor váltottál SGS, de itt az összes CM romon működik a fényképező ill. rádió. üzemidő szarabb? CM7 alatt ugyanolyan jó volt (ha nem jobb) mint a gyári GB és az Android fejlődésével meg nőtt a fogyasztás is, ezen nem kell mit magyarázni.ez a iCucc belemagyarázást meg most nincs kedvem pontról pontra elmondani, hogy Én pontosan mit is gondolok, ha neked ez ment át hát ez ment át... ennyi.
btw volt már 3GS a tulajdonomban, miután megörököltem, nem volt rossz csak baromi unalmas és messze nem az én igényemnek/ízlésemnek megfelelő élményt adott (igaz nem volt JB-zve) uh unokaöcsi örökölte.a droidos butaság már rég kialakult, hiszen nem vennének ennyi Sz@rszungot ha nem így lenne
-
rootkiller
őstag
válasz
kutkut #54944 üzenetére
Véleményem szerint a Custom ROM úgy működik hogy bizonyos szempontok szerint kapsz pluszt, cserében bizonyos szempontok szerint meg áldozatokat kell hozni. Vagyis valami jobb lesz közben meg más vonatkozásokban sz**** vele.
Annak idején amikor megvettem csajomnak a GIO-t, azon is volt ilyen olyan amolyan 4.2.2, 4.0.4, stb, amellett hogy még sokkal hamarább lezabálta az akkut mindegyik, voltak egyéb problémák is. Aztán vissza lett rakva a gyári 2.3.6, azzal valamennyire élhető volt rendszeres cache ürítés és nagy türelem mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest