Hirdetés
-
GAMEPOD
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Na, hogy tetszik a STALKER 2? Tudom, hogy van külön topikja a játéknak, de ott inkább a technikai dolgokat osszák, egyelőre. Én tettem pár kört az elején és, ha nem is estem nagyon seggre tőle, egyelőre, a játék mégis ott van a régiek szintjén, szerintem. Vagyis, ennyi idő után jó látni végre valami új kiadást a Zónáról, mert ugye a régieket kibeleztük már a végletekig
A játék szép, bár nem vagyok/voltam soha híve az Unreal engine-nek, de itt szépen működik, és még jobb lesz pár hónap múlva, amikor sikerül véglegesen rendbe tenni a játékot, úgy mint szokás manapság: megjelenik, aztán majd egy halom peccs után rendbe is jön az alkotás. A harcot dícsérik többen is, nekem ugyanaz, mint az élőző szériában, aztán ott vannak a szokásos műtárgyak is, minden kolbász meg konzerv is majdnem a régi... már találkoztam egy vérszívóval is... szóval minden ott van, ahol lennie kell, mintha csak a grafikai motor vátozott volna meg az előző három játékhoz képest. Viszont a területek sokkal nagyobbak, és a részletek is jóval felülmúlják az elődöket, úgyhogy meglátszik az a jó pár év különbség a SOC-hoz képest. Többet nem tudok egyelőre mondani, talán csak annyit még, hogy érdemes bele fektetni, mert jó móka lesz ez. A technikáról még annyit, hogy nálam egy AMD Ryzen7 3700 X - Geforce RTX 4060TI - 32 MB RAM konfigon Epic szinten (a maximum) ketyeg 60-70 Fps körül, szóval nem a világ vége.
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest